Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Gal kas gali įmesti kokią nuorodą, kur paskaityti apie Bronchogran, Astrogran vaistukus ar homeopatinius echinacėjos komplekso lašiukus? Ar juos galima naudot nėštukėms ir po kiek?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Axxa: 18 spalio 2010 - 14:32
QUOTE(vilytte @ 2010 10 17, 12:06)
Zirzekle, jei taip kartojas - reikia pas gydytoją užsiregistruot ilgam vizitui (t.y. registruotis per registratorę ir vykti į susitikimą), kad paskirtų žirniukus ilgesniam naudojimui.
Dar siūlyčiau pasidaryt kraujo, šlapimo tyrimą, nes jei nėra bakterinio uždegimo, tai vaikui šitaip "užsisirgs" situacija juos išgėrus dar labiau pablogės.

ačiū.tik gruodį ruošiamės ilgam vizitui nuvaziuoti.O tyrimus ryt darysimes.labai neramu,nors M siandien ramino,kad viskas susitvarkys. Nuo virskinimo sake duoti arsenicum ir calcium carbonicum,vakar lašiukus su drasera gerem,siandien vel allium cepa nuo slogos ir ciaudulio.Bijau,kad vel viskas uzsisleps ir savaites gale islys..nors labai noriu tiketi,kad pagaliau pasveiksim verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirzekle: 18 spalio 2010 - 14:26
Pasitaisau:
Gal kas gali įmesti kokią nuorodą, kur paskaityti apie Bronchogran, Astmogran vaistukus ar homeopatinius echinacėjos komplekso lašiukus? Ar juos galima naudot nėštukėms ir po kiek?
Atsakyti
REMEDY OF THE DAY:
ALLIUM CEPA
Tincture from the red onion
Melancholy with catarrh, cough,
Violent acute catarrh, particularly of the eyes, nose, larynx, neuralgic
...pains<warm air and fever.
Catarrhal inflamation with a sensation of constriction in the epiglotis region.
Pains extending to ear. Acute coriza, violent sneezing, profuse escoriating
waterly dishcarge with lachrymation and headache>open air
Fine, thread-like pains, shooting(flollowing amputations or injuries.
Urine red, profuse, burning micturition.
Atsakyti
QUOTE(monamor @ 2010 10 18, 08:11)
Laba diena? Ieškau kas galetu padet mzam vaikuciui nuo kirminu (askaridziu) radau kad CINA ir PLATINA, kokiom potencijom geriau?

Tokiu atveju potencija yra reikalinga 6C, ne aukšta.
Trumpai čia: http://health.hpathy...atment-cure.asp
Išsamiai galima bet kurioje materia medica (www.vithoulkas.com)

QUOTE(Axxa @ 2010 10 18, 15:10)
Pasitaisau:
Gal kas gali įmesti kokią nuorodą, kur paskaityti apie Bronchogran, Astmogran vaistukus ar homeopatinius echinacėjos komplekso lašiukus? Ar juos galima naudot nėštukėms ir po kiek?

Nėščiosioms tikrai galima. Kadangi čia kompleksai, t.y. nėra aukštų potencijų, kažkoks nemalonus poveikis tikrai nebus (pvz. paūmėjimai stiprūs, kaip būna nuo vienkomponenčių aukštų potencijų).
Suaugusiam žmogui ūmiu atveju 9 žirniai viena dozė, kai vartojama ilgiau (praėjus ūminei fazei) - 5 ž. Dažniausiai - kas 15 min.
Sudėtis tikrai buvo kažkuriame rusiškame tinklalapyje, nuoroda buvo pirmajame temos puslapyje, reiktų pasiknist.
Atsakyti
Gal kas žinot, kiek ilgai galima vartoti chamomilla? mano vaikis tapo po jų daug ramesnis... bijau net pagalvot, kas bus jei vėl jų nebeduosiu doh.gif

Ir kiek ilgai galima sloga su allium cepa gydyt? sloga "sutirštėjo", bet nėra nei žalia, nei geltona - karts nuo karto dar vis "varvekliu" pabėga g.gif

AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
Renna, chamomilla tikriausiai žemos potencijos? Galimi variantai: dvi savaites vartot, savaitė - pertrauka. Arba: bandai tempti be jų tiek, kol vėl pamatai reikalą pakartot.

Dėl cepa: ilginti pertraukas tarp vaistų ir žiūrėt, koks poveikis. Gal užteks tik šitų vienų, jeigu pavaliui sėkmingai valysis. Keisti vaistą tik tada, kai nebėra teigiamo poslinkio arba atsiranda kitų požymių ir pablogėjimų.
Atsakyti
Obiuoliausia,nuoširdus tau ačiū už atsakymus ir pagalbą 4u.gif Retai besutinku tokių nesavanaudiškų patarėjų 4u.gif Nes jau kaip tikriausiai ne viena pastebėjote, daugiau yra klausiančių, negu atsakinėjančių doh.gif ir tai ne tik homeopatijos temose smile.gif
Dar kartą ačiū (tikiuosi, kad ateity, galėsiu ir aš kam savo homeoaptijos žiniomis padėti lotuliukas.gif )
Atsakyti
o mano mazius chamomilla kaip konstitucini geria 200 potencija g.gif
bet kad ramesnis butu nematau...
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2010 10 19, 20:47)
o mano mazius chamomilla kaip konstitucini geria 200 potencija g.gif
bet kad ramesnis butu nematau...

mes tai tik 6 potencijos.... bet poveikis buvo jau po dvieju-triju "doziu" biggrin.gif Ir AD pradejo gereti, bet vargu ar cia nuo chamomillos... g.gif
Atsakyti
Laba, maciau kad buvo mamu susidurusiu su neitiketinai ikyriu kosuliu, gal kuri galetu pasidalinti kokiom priemonem atsikratet? Mano beveik 3m mergyte rugsejo men. persalo, po ko visada budavo kosuliai - taip ir si karta. Eme koset, paskui ausies uzdegimas, paskui vel kosuliai...koseja iki siol. Esme ta, kad diena pakoseja kartas nuo karto, o kai atsigula, mazdaug po pusvalandzio kosulio priepuolis uzeina..atrodo, kad miega, bet koseja. Nebezinau kaip jai padet.
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2010 10 19, 22:30)
mes tai tik 6 potencijos.... bet poveikis buvo jau po dvieju-triju "doziu"  biggrin.gif Ir AD pradejo gereti, bet vargu ar cia nuo chamomillos...  g.gif

Aš eilinį kartą įsitikinau, kad tinkamai parinktas žirniukas puikiai suveikia ir 6C potencijos.
Mes M. pagalba esam pasiekę labai neblogų rezultatų dičkės gydyme, o su maže nu niekaip nesigavo. Ir visai atsitiktinai, jai apsirgus parinkau Hepar Sulphur 6.
Rezultatu buvau ne tik kad nustebus, bet tiesiog apstulbus smile.gif . Be visa to, kad prasidėjo momentalus sveikimas ( o jau buvo apie 10 dienų nei geryn, nei blogyn), pajudėjo kai kurie psicho/emociniai sutrikimai, kurių niekaip iš vietos metai laiko kaip nepajudinom, o čia per vieną vakarą tie visus erzinę sutrikimai dingo.

Beje vienam iš lietuviškų tinklapių skaičiau, kad konstitucinis žirnis naudojamas visiškai nepriklausomai nuo potencijos, ir gali būti skiriamas kaip konstitucinis ir žemomis potencijomis. Žiūrėsim ką gyd. pasakys ir paskirs, esam kaip tik užsiregistravę konsultacijai...

Beje, didžiukės emociniai pokyčiai irgi kardinalūs, be visa to, kad labai išdrąsėjo ir visi įsitempimai dingo, koks pusmetis pradėjo rastis nuolatinis geraširdis kvatojimas. Net kai subaram, taip geranoriškai nusikvatoja mestelėjus ką nors tokio "nu kaip čia man taip gavos". O ankčiau buvo labai uždaras, nedrąsus ir dėl visko besijaudinantis vaikas.

Atsakyti