labas vakaras,esu gilioj nevilty...vaikas ,,apsveiksta"atrodo viskas ok,pagerėjimą greitai pajaučiam nuo homeopatinių vaistukų,sloga jau į pabaigą,kosulys mažėja...praeina kelios dienos ir vėl čiaudulys,sloga iš naujo pradeda tekėti.. ir per mėnesį jau ketvirtą kartą kartojasi šitaip.Dar taip per 1,5metų mums nėra buvę kad vaikas šitaip sirgtų.Jau atrodo nusvyra rankos..vaiko imunitetas taip išeina visai nusilpęs..Pradedu graužtis,gal visgi reikėjo išgerti bent dozę antibiotikų ir greičiau bacilos būtų dingę (pediatrė įtarė bronchitą ir 2 rūšių antibus išrašė,bet aš nė vienų nedaviau ...)...Beveik savaitė kaip vaiko virškinimas sutrikęs..apetito nėra,neįkišu rimto maisto,o tuštinasi nesuvirškintu maistu... Gal kas nors galėtų kokį patarimuką duoti..nebežinau ko griebtis
QUOTE(zirzekle @ 2010 10 16, 22:54)
labas vakaras,esu gilioj nevilty...vaikas ,,apsveiksta"atrodo viskas ok,pagerėjimą greitai pajaučiam nuo homeopatinių vaistukų,sloga jau į pabaigą,kosulys mažėja...praeina kelios dienos ir vėl čiaudulys,sloga iš naujo pradeda tekėti.. ir per mėnesį jau ketvirtą kartą kartojasi šitaip.Dar taip per 1,5metų mums nėra buvę kad vaikas šitaip sirgtų.Jau atrodo nusvyra rankos..vaiko imunitetas taip išeina visai nusilpęs..Pradedu graužtis,gal visgi reikėjo išgerti bent dozę antibiotikų ir greičiau bacilos būtų dingę (pediatrė įtarė bronchitą ir 2 rūšių antibus išrašė,bet aš nė vienų nedaviau ...)...Beveik savaitė kaip vaiko virškinimas sutrikęs..apetito nėra,neįkišu rimto maisto,o tuštinasi nesuvirškintu maistu... Gal kas nors galėtų kokį patarimuką duoti..nebežinau ko griebtis
o ka M. sako apie tai? kaip suprantu pas ji gydotes?
jei tik sloga ir ciaudulys gal cia kokia alergija?
QUOTE(Laura_k @ 2010 10 17, 10:27)
o ka M. sako apie tai? kaip suprantu pas ji gydotes?
taip,pas jį gydomės,telefonu .M vis skiria skirtingus žirniukus ir atrodo tuo metu pagerėjimas 100procentinis būna,bet po kelių dienų vėl viskas iš pradžių Šiąnakt laringitinis kosulys prasidėjo,vaikas dusti pradėjo..nebeliko nieko kito,kaip tik adrenaliną duoti kvėpuoti,suveikė,db tik baisulinė sloga..matysim kaip toliau.M kol kas neatsiliepia.šioj temog radau kažkurios patarimą prie laringito drosera tinka..radau lašiukus į kurių sudėtį ji įeina,kartą daviau jau.
QUOTE(krika @ 2010 10 16, 21:39)
rimtai? du metus? aš šitą irgi geriu. bet geriu taip kad kai pagerėja - pamirštu, bet kai pradeda skaudėti - vėl pradedu. ir laukiu to momento kada bus visam laikui gerai. o geriu nuo gegužės mėnesio - 5 mėn. ir tik antrą buteliuką lašinu
Nu, ne pastoviai gi, o tada, kai reikia. Būtent taip ir dariau, kaip tu.
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 10 17, 10:39)
aaa o po dviejų metų kas? susitvarkė? kitus vaistukus gėrei?
QUOTE(egliuke @ 2010 10 14, 14:50)
Vėl kreipiuosi į jus pagalbos Ir vėl dėl gerklės...bandžiau dukrai atitaikyti vaistukus (aišku nesėkmingai, nes nelabai orientuojuosi, kas čia tiktų ). Žodžiu užvakar vakare pasiskundė, kad skauda gerklę, tai daviau echinacea complexus(Echinacea D2, Phytolacca D2, Lachesis 12, Sillicea 6, Calcium carbonicum 6, Thiamini chloridum 15mg), vakar ryte jau pradėjo kilti temperatūra, į vakarą buvo netoli 38. Visą dieną ir daviau tą Echinacea, dar pridėjau Belldadonna paskui, bet jaučiu be reikalo...Šiandien dar pablogėjo, apžiūrėjau gerklę, tai raudona labai smarkiai, bet ne tonzilės, o virš jų, gomurys ir toks lankas raudonas gaunasi. Tonzilės normalios, be apnašų, limfmazgiai nepadidėję. Dar yra raudonų spuogelių virš gomurio Sako, kad labai skauda, kai ryja...Pati jaučiasi nekaip, vakar dar lakstė, žaidė, šiandien jau nelabai nori. Temperatūra jau perkopė 38, dabar vaistų nebeduodu, nes akivaizdžiai nepadeda...Skalaujam su citrina, česnaku, kramto bičių pikį...Gal turite kokių minčių?
Na va, atrodo, išsikapstėm iš ligos...skaičiau skaičiau tą vakarą ir pasirodė, kad labiausiai mums tiktų Hepar sulfur, tai tą ir pradėjau duoti, nuo tada pradėjo gerėti, šiandien jau visai nebeturi temperatūros, gerklės visai nebeskauda.
Zirzekle, jei taip kartojas - reikia pas gydytoją užsiregistruot ilgam vizitui (t.y. registruotis per registratorę ir vykti į susitikimą), kad paskirtų žirniukus ilgesniam naudojimui.
Dar siūlyčiau pasidaryt kraujo, šlapimo tyrimą, nes jei nėra bakterinio uždegimo, tai vaikui šitaip "užsisirgs" situacija juos išgėrus dar labiau pablogės.
Dar siūlyčiau pasidaryt kraujo, šlapimo tyrimą, nes jei nėra bakterinio uždegimo, tai vaikui šitaip "užsisirgs" situacija juos išgėrus dar labiau pablogės.
Laba diena? Ieškau kas galetu padet mzam vaikuciui nuo kirminu (askaridziu) radau kad CINA ir PLATINA, kokiom potencijom geriau?
QUOTE(vilytte @ 2010 10 17, 12:06)
Zirzekle, jei taip kartojas - reikia pas gydytoją užsiregistruot ilgam vizitui (t.y. registruotis per registratorę ir vykti į susitikimą), kad paskirtų žirniukus ilgesniam naudojimui.
Aš vėl su savo maitinimu, bet esu skaičiusi, kad sergant sloga, kosėjant negalima valgyti daug maisto su kvietinėm kruopom (blynai, balta duona, sausainiai ir pan.) bei pieno vartoti. Todėl kad šie produktai didina gleivių atsiradimą. Taip pat ir žuvies taukų negalima.
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 10 17, 10:39)
O kada gerti tą gynacoheel prieš mėnesines ar kai jau prasideda ir skauda?, Ar vartoti ilgą laiką kasdien?
QUOTE(nikofija @ 2010 10 18, 13:18)
O kada gerti tą gynacoheel prieš mėnesines ar kai jau prasideda ir skauda?, Ar vartoti ilgą laiką kasdien?
pradžioj su pirma mmmm diena.
tiesą sakant man juos prirašė, kad sutrumpinti ciklą iš 37-56 grąžinti į netolimus 28. gydytoja sakė, kad niekad nebus man kaip pagal mėnulį, t.y. 28 dienos. tai dabar kuris laikas apie 35 dienas.
+ kartojasi uždegimai.
tai dabar kai jau geriu 5 mėnesius, pradėjau gerti tik kai skauda. o pirmą kartą gėriau kasdien, kaip pagal instrukciją