Mums Loristai Kaune lymphomiosotą buvo skyrę 2 mėnesiams. Tai manau, jį galima ilgesnį laiką vartot.
O dėl dantukų, tai belieka arba ieškot tos chamomilos (t.y. homeopatinė ramunėlė), bet jos bus tik homeopatinėse vaistinėse (įprastose nebus), arba dar į galvą atėjo Viburcolis, jo sudėty kiek pamenu irgi homeopatinės ramunėlės yra.
Gal kas dar ką patars....
QUOTE(vilytte @ 2010 10 15, 17:48)
Mums Loristai Kaune lymphomiosotą buvo skyrę 2 mėnesiams. Tai manau, jį galima ilgesnį laiką vartot.
O dėl dantukų, tai belieka arba ieškot tos chamomilos (t.y. homeopatinė ramunėlė), bet jos bus tik homeopatinėse vaistinėse (įprastose nebus), arba dar į galvą atėjo Viburcolis, jo sudėty kiek pamenu irgi homeopatinės ramunėlės yra.
Aciu reikes i vaistine paskambinti, pasidometi
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 10 16, 11:09)
Jeigu yra klaipėdiečių, gal žinot, ar homeopatas Vidmantas Misis dar konsultuoja. Seniai pas jį bebuvau, girdėjau, kad lyg ir išvykęs...mano turimu tel.nr niekas neatsiliepia gal kas kontaktais pasidalintumėt dėkoju iš anksto
p.s kur dirba, priestoties 1, aš žinau, bet gal tel nr. pakeitė?
man rodos, konsultuoja, tik reik zinoti kokiu laiku skambinti, kada yra konsultavimo valandos, kaip ir anksciau budavo.
Gal kuri homeopatijos pagalba pasilengvinote skausmingas mėnesines? Dukrai labai skausmingos su vėmimu ir viduriavimu. Keletą sykių padėjo Veratrum Album. O dabar nebepadeda
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 10 16, 12:09)
Jeigu yra klaipėdiečių, gal žinot, ar homeopatas Vidmantas Misis dar konsultuoja. Seniai pas jį bebuvau, girdėjau, kad lyg ir išvykęs...mano turimu tel.nr niekas neatsiliepia gal kas kontaktais pasidalintumėt dėkoju iš anksto
Jis telefonu nebekonsultuoja, NEBENT konkrečiai pasako - tokią dieną, tokią valandą, paskambinti tokiu tel. Nr Bent jau mums taip daro.
Kiekvieną dieną 11.00-12.00 vyksta konsultacijos - tuomet visi laukia eilėj, žmonių būna ojojoi TIK čia turi laukti kam vaistukai paskirti - kaip toliau ką gerti, susileisti vaistų, ar kai ūmus atvejis koks. Jei reikia kokią ligą nustatyti, daugiau klausimų visokių - reikia užsiregistruoti iš anksto, tuomet paskiria laiką.
QUOTE(Renna @ 2010 10 16, 15:32)
Jis telefonu nebekonsultuoja, NEBENT konkrečiai pasako - tokią dieną, tokią valandą, paskambinti tokiu tel. Nr Bent jau mums taip daro.
Kiekvieną dieną 11.00-12.00 vyksta konsultacijos - tuomet visi laukia eilėj, žmonių būna ojojoi TIK čia turi laukti kam vaistukai paskirti - kaip toliau ką gerti, susileisti vaistų, ar kai ūmus atvejis koks. Jei reikia kokią ligą nustatyti, daugiau klausimų visokių - reikia užsiregistruoti iš anksto, tuomet paskiria laiką.
aš viską kaip ir žinau, pradėjau gydytis pas jį prieš bene 10 metų tik va kurį laiką nebesilankiau, o dabar bėda prispaudė...turėjau tel.nr, bet juo nebeatsiliepia niekas..man būtent ir reiktų užsiregistruoti kaip ir pirmam išsamiai kartui gal kas parašytumėt telefono nr, kuriuo reikia registruotis. ačiū
Nikofija, man padėjo Gynacoheel (kompleksas), ir ne man vienai. Tačiau norint ilgalaikio poveikio, geriausia atitaikyt vienkomponentį, nes šitą gėriau porą metų, paskui atradau savo konstitucinį.
Nebandėt pereiti prie aukštesnės potencijos Veratrum? Gal šitas triukas padėtų?
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 10 16, 17:57)
Nikofija, man padėjo Gynacoheel (kompleksas), ir ne man vienai. Tačiau norint ilgalaikio poveikio, geriausia atitaikyt vienkomponentį, nes šitą gėriau porą metų, paskui atradau savo konstitucinį.
Na nemanau, kad Veratrum būtų jos konstitucinis. Duodu 30 ,kitokios neturiu. bet galima pabandyt. Ar konstitucinį pačiai pavyko atrast, ar su gydytojo pagalba?
Veratrum ir nepriskiriamas prie konstitucinių, ar aš maišau? Tiesiog esu skaičius ne vienam šaltinyje, jeigu yra pradinis pagerėjimas, paskui nėra poveikio - bandyt pereiti prie aukštesnės potencijos (arba ieškot gretimo, pagal panašumą )
Su konstituciniais pasaka atskira, tiesiog taip sušvietė ir lyg ir nieko... Gal profesionalas kitaip vertintų, bet man jis tinka daugeliu atvejų.
Su konstituciniais pasaka atskira, tiesiog taip sušvietė ir lyg ir nieko... Gal profesionalas kitaip vertintų, bet man jis tinka daugeliu atvejų.
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 10 16, 19:45)
Veratrum ir nepriskiriamas prie konstitucinių, ar aš maišau? Tiesiog esu skaičius ne vienam šaltinyje, jeigu yra pradinis pagerėjimas, paskui nėra poveikio - bandyt pereiti prie aukštesnės potencijos (arba ieškot gretimo, pagal panašumą )
Šiaip jau teoriškai visi vaistai laikomi konstituciniais, tačiau praktiškai jais laikomi geriau žinomi ir dažniau naudojami. Čia taip man atrašė gydytoja, kai paklausiau, nes iki šiol galvojau , kad visi.
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 10 16, 17:57)
rimtai? du metus? aš šitą irgi geriu. bet geriu taip kad kai pagerėja - pamirštu, bet kai pradeda skaudėti - vėl pradedu. ir laukiu to momento kada bus visam laikui gerai. o geriu nuo gegužės mėnesio - 5 mėn. ir tik antrą buteliuką lašinu