Straipsnis apie vaistus čia. Labai įdomiai parašyta.
Sveikos,
mes po pirmosios konsultacijos pas Ivanauska. Man patiko, ir bio laukai sutapo matyt ir siaip buvo idomu, ir malonu bendrauti. Gydymo metodas skiriasi nuo M. zirniuku vartojimas taip pat (jokio tirpinimo vandeny ir pan.) taip pat jis nera grieztai pries antibiotikus (M. buvo grieztai pries)
Aisku buvo daug klausimu, kur atrodo neatkreipdavau demesio visai, (pvz. ar nebuna nei is sio nei is to zandas ir ausis raudoni) tai zodziu po n klausimu paskyre gydyma 3 men. po 2-4menesiu turim ateiti pasirodyti, arba jei susirgsim umiai ( nors gavom sarasa prie umiu susirgimu, prie kosulio, prie temperaturos ir t.t.)
zodziu, man patiko, tikiuosi, kad ir toliau sekmingai eis bendrauti
mes po pirmosios konsultacijos pas Ivanauska. Man patiko, ir bio laukai sutapo matyt ir siaip buvo idomu, ir malonu bendrauti. Gydymo metodas skiriasi nuo M. zirniuku vartojimas taip pat (jokio tirpinimo vandeny ir pan.) taip pat jis nera grieztai pries antibiotikus (M. buvo grieztai pries)
Aisku buvo daug klausimu, kur atrodo neatkreipdavau demesio visai, (pvz. ar nebuna nei is sio nei is to zandas ir ausis raudoni) tai zodziu po n klausimu paskyre gydyma 3 men. po 2-4menesiu turim ateiti pasirodyti, arba jei susirgsim umiai ( nors gavom sarasa prie umiu susirgimu, prie kosulio, prie temperaturos ir t.t.)
QUOTE(Laura_k @ 2010 10 15, 12:12)
Sveikos,
Jis nėra prieš antibiotikus, kai liga tikrai yra bakterinė arba jis pats negali apžiūrėti vaiko ir patikrinti gydytojo diagnozės. Aš su juo bendrauju taip - nueinu pas savo gydytoją pediatrą, paklausau ką jis kalba, o paskui pasiskambinu Ivanauskui ir nupasakoju ką sakė pediatras, kokie simptomai, kada ir kaip atsirado ir pan. Tada jis ir nupasakoja ką vartoti.
O ūmiu atveju turbūt sakė Traumeel susileisti prie temperatūros, engystolį gerti ir kt.?
QUOTE(argus @ 2010 10 15, 11:21)
Jis nėra prieš antibiotikus, kai liga tikrai yra bakterinė arba jis pats negali apžiūrėti vaiko ir patikrinti gydytojo diagnozės. Aš su juo bendrauju taip - nueinu pas savo gydytoją pediatrą, paklausau ką jis kalba, o paskui pasiskambinu Ivanauskui ir nupasakoju ką sakė pediatras, kokie simptomai, kada ir kaip atsirado ir pan. Tada jis ir nupasakoja ką vartoti.
O ūmiu atveju turbūt sakė Traumeel susileisti prie temperatūros, engystolį gerti ir kt.?
taip umiu atveju situos surase
del antibu taip ir supratau.
QUOTE(rytorasa @ 2010 10 01, 13:03)
Ar galima homeopatiniais vaistais vaikui išgydyti padidėjusius adenoidus? Operacijos nesinori..
mums minejo, kad galima.
Bet tiek daug priestaringu nuomoniu del to
Adenoidu salinimas vieniems padeda, kitiems ne. Musu atveju, praejus po operacijos keturiems menesiams, atejus saltesniam/dregnam sezonui - susirgom lygiai taip pat greit kaip ir pries operacija, tad dabar tikrai abejoju, kad reikejo kistis i organizma ir operuotis nepabandzius homeopatinio gydymo.
Homeopatas minejo, kad adenoidus reikia salinti tik tuomet, jei jie rimtai trukdo vaiko kalboms vystymuisi bei klausai.
Dabar kaip tik va laukiu ką gydytojai pasakys dėl kojų ir tada skambinsiuosi Ivanauskui. Vaikui nuo metų pradžios pradėjo skaudėti kojas (blauzdas, kelius) sirgimo metu (kai būdavo aukštos temperatūros). Pasveikus nebeskaudėjo. Paskui vasarop jam pradėjo skaudėti ir šiaip. Kai pasisakiau pediatrui, liepė gerti kalcį. Nedaviau kalcio, o tik sezamo aliejaus. Vasarą nuvedžiau pas ortopedą, neurologą - padarė kalcio, magnio tyrimus, viskas normoj, nieko jam nėr. Kadangi skausmai nesiliovė (dabar skauda tik kelius ir tik lipant laiptais arba būnant ramiai labai pamokos metu), vėl nuvedžiau pas pediatrą, nusiuntė pas ortopeda dėl kitos diagnozės. Tai vat laukiu - turiu patekti po dviejų savaičių. O tada šuoliuosiu pas Ivanauską. Nors pastaruoju metu vis rečiau besiskundžia kelių skausmais. Žiūrėsim kas bus.
QUOTE(Laura_k @ 2010 10 15, 11:27)
gal galite pasidalinti ta informacija pilnai , ka siulo daryti umiu atveju?
QUOTE(vilnele @ 2010 10 15, 12:25)
gal galite pasidalinti ta informacija pilnai , ka siulo daryti umiu atveju?
nezinau ar butu tikslinga, manau tai nustatoa kiekvienam pacientui atskirai, nes mes pvz. visad sirgdavom iskart bronchitu, ner siaip paprasto kosulio. tai manau kiekvienu atveju skirtingai, nes turim gydyma savo atveju.
Ivanauskas dirba Klaipedoje, Medikanoj.
Sveikos,
gal kuri zino kaip paprasyti vaistuku vaistinej, palengvinti dantuku dygima, radau cia, kad vadinasi Chamomilla, man reiktu 1.5 metuku dukrytei. Nes visi iki vieno (8 dantukai) dygo su temperatura, sloga arba kosuliukais, jau vaiko gaila ir pati pati pavargstu.
gal kuri zino kaip paprasyti vaistuku vaistinej, palengvinti dantuku dygima, radau cia, kad vadinasi Chamomilla, man reiktu 1.5 metuku dukrytei. Nes visi iki vieno (8 dantukai) dygo su temperatura, sloga arba kosuliukais, jau vaiko gaila ir pati pati pavargstu.
QUOTE(vilytte @ 2010 10 15, 14:48)
Asveja, be problemų homeopatinių vaistų galima nusipirkti tik Kaune ir Klaipėdoj (dar berods Panevėžy) specializuotuose homeopatinėse vaistinėse.
Neaišku, kokiam mieste reziduojat. Vilniuj galima užsakyt per berods Širdažolę.
Neaišku, kokiam mieste reziduojat. Vilniuj galima užsakyt per berods Širdažolę.
Mes is Vilniaus. Esu pirkus kelis homeopatinius vaistus Vilniuje, Seskines vaistineje.
Gal jie zinos ir del zirniuku dantukam, nes musu pediatre tai tikrai sudeties neparasys. Cia kazkada folio rugsties prasiau, kad vaikui israsytu, ir tai vaistininke skambino jai, klaidu ivele
Gal dar kuri zino, kaip ilgai galima vaikui vartoti Lymphomyosot lasus? Gydytoja buvo paskirus juos anksciau, gerem, poveikis geras, paskui nustojus gerti sirgom slogyte, tada jau israse Nasonex, tai po 7 dienu, sloga tragiska, meciau, po kurio laiko grizau prie Lymphomyosot, sakau nepakenks jei menesi - du juos duosiu. Dukrytei - adenoidai II laipsnio.