Ačiū labai bendramintės
Vakar naktį pasižiūrėjau senose temose minimas prie užgultos nosies Sambucus, Mercurius sol. Tai daviau Sambucus, lyg truputi maziau gaudė orą... Pasikonsultavau su gydytoja, sakė tęsti Sambucus ir konstitucinį, bet ji labai prieš simptominį gydymą, nes sako po simptominio dažnai tenka operuoti....
Mano dičkei M. buvo skyręs tonzilėms mažint. Sudėty vien žemos pot., jau seniai jų nevartojam, bet tonzilės atrodo, kad ir toliau mažėja. Kartu buvo skirtas ir konstitucinis gydymas. Gydytojai jau net nesikabinėja, kad ten kas nors padidėję. Pagal tokią teoriją jau turėtumėm būt išoperuoti, nes simptominį gydymą naudojom beveik puse metų...
Mūsų gyd. sako, kad žemos potencijos jokio ilgalaikio ir giluminio poveikio neturi, todėl jokio neigiamo poveikio padaryt negali. Vienas jų neigiamas aspektas, kad nuolatinės problemos simptominiu vaistu neišgydysi, praeis šiek tiek laiko ir vėl problemėlė išlįs. Todėl reikalingas konstitucinis gydymas, kuris gali būti taikomas tiek vienas, tiek su simptomatiniu. Be to, jo nuomone, išmanant suderinamumą, daugeliu atveju simptomatinis gydymas gali papildyti konstitucinį sustiprindamas jo efektą į tam tikrą organą, arba suveikti greičiau, nes konstitucinis kartais suveikia daug lėčiau.
Eiliniai mokyklų skirtumai, kurių dėka neina nieko suprast toj homeopatijoj
Mūsų gyd. sako, kad žemos potencijos jokio ilgalaikio ir giluminio poveikio neturi, todėl jokio neigiamo poveikio padaryt negali. Vienas jų neigiamas aspektas, kad nuolatinės problemos simptominiu vaistu neišgydysi, praeis šiek tiek laiko ir vėl problemėlė išlįs. Todėl reikalingas konstitucinis gydymas, kuris gali būti taikomas tiek vienas, tiek su simptomatiniu. Be to, jo nuomone, išmanant suderinamumą, daugeliu atveju simptomatinis gydymas gali papildyti konstitucinį sustiprindamas jo efektą į tam tikrą organą, arba suveikti greičiau, nes konstitucinis kartais suveikia daug lėčiau.
Eiliniai mokyklų skirtumai, kurių dėka neina nieko suprast toj homeopatijoj
QUOTE(vilytte @ 2010 10 13, 11:23)
Mūsų gyd. sako, kad žemos potencijos jokio ilgalaikio ir giluminio poveikio neturi, todėl jokio neigiamo poveikio padaryt negali.
vilytte, ar turit galvoje D potencijas?
QUOTE(vilytte @ 2010 10 13, 11:58)
Balta, kai paklausei, tai ir suabejojau, kas tos žemos pot (galima tu? ). Sau įsivaizduoju, kad iki kokios 30 C (aukštesnės pot. nei lašuose, nei ūmiai susirgus, ir konsultuojantis telefonu, nėra mums skiręs), bet gal klystu.
Kiek aš skaitydama supratau, tai žemos potencijos yra D6-D12, o D30, C30 tai jau vidutinio aukštumo potencijos, o aukštos - kas virš 30. Bet gal ir šiuo atveju skirtingos mokyklos skirtingai žiūri.
Kas turit Hypericum, kokią potenciją naudojat? C30?
Sveikos,
siandien parsivedziau savo maziu is darzelio raudona gerkle, sake visa diena nieko nevalge ir rode, kad gerklyte skauda.
Duodu angin-heel ir influcido, po pirmos angin heel tabletes namuose pavalge uz visa diena paziurejau gerkle dar raudona, bet ne tragiskai, taip pat raudona liezuvio "saknis' tokia ryskesne nei visad, nezinau ar tai susije
ar butu veiksminga prie angin-heel dar duoti mercurius sol.? kazkada buvo M. skyres nuo raudonos gerklytes.
Papildyta:
Argus ar gavai mano zinute i az?
siandien parsivedziau savo maziu is darzelio raudona gerkle, sake visa diena nieko nevalge ir rode, kad gerklyte skauda.
Duodu angin-heel ir influcido, po pirmos angin heel tabletes namuose pavalge uz visa diena paziurejau gerkle dar raudona, bet ne tragiskai, taip pat raudona liezuvio "saknis' tokia ryskesne nei visad, nezinau ar tai susije
ar butu veiksminga prie angin-heel dar duoti mercurius sol.? kazkada buvo M. skyres nuo raudonos gerklytes.
Papildyta:
[quote=balta,2010 10 13, 15:06]
Kiek aš skaitydama supratau, tai žemos potencijos yra D6-D12, o D30, C30 tai jau vidutinio aukštumo potencijos, o aukštos - kas virš 30. Bet gal ir šiuo atveju skirtingos mokyklos skirtingai žiūri.
Cia man zalias miskas, ir kaip jus nusimanote
Dar reikia issiaiskinti kuom konstitucinis gydymas skiriasi nuo simptominio.
Vienu zodziu homeopatijoj as zalia zalia
Cia man zalias miskas, ir kaip jus nusimanote
Dar reikia issiaiskinti kuom konstitucinis gydymas skiriasi nuo simptominio.
Vienu zodziu homeopatijoj as zalia zalia
QUOTE(Laura_k @ 2010 10 13, 19:46)
Sveikos,
Papildyta:
Papildyta:
Raudona "šaknis", sakyčiau aiškiai Phytolacca. Jo yra tiek angin-heel, tiek mercurius heel. Pažiūrėkit, kuriam aukštesnė potencija. Turėtų padėt.
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 10 13, 20:30)
Raudona "šaknis", sakyčiau aiškiai Phytolacca. Jo yra tiek angin-heel, tiek mercurius heel. Pažiūrėkit, kuriam aukštesnė potencija. Turėtų padėt.
Obuoliausia, aciu labai
phytolacca neturiu jei iki ryt nebus pagerre reikes vaziuot pirkt. duodu angin-heel kas 2 val po 1 tab. ziuresim kaip rytoj bus.
QUOTE(Laura_k @ 2010 10 13, 20:34)
Obuoliausia, aciu labai
phytolacca neturiu jei iki ryt nebus pagerre reikes vaziuot pirkt. duodu angin-heel kas 2 val po 1 tab. ziuresim kaip rytoj bus.
Manyčiau, viskas bus OK, nes kaip rašėt, jau po pirmos dozės sureagavo. Tik būtų gerai ir nakčia bent kelis kartus suduot, kad palaikyti ritmą.
QUOTE(Laura_k @ 2010 10 13, 20:46)
Gavau, bet nebuvau prisėdusi prie kompo namie. Šiandien visoms sumesiu, kas prašė.
Pasinaudojau Obuoliausia patarimu (ačiū jai ) prasidėjus slogai - tekančiam vandenėliui - duodu coryzalia puse tabletės ištirpintos pusė stikl.vandens kas 15 min.
Pradėjau pakar po pietų, šiandien būklei nepagerėjus vėl toliau duodu taip.
Kaip žinot ar vaistas veikia ar "nesipjaus" su mums gyd.paskirtais Silicea+Borax (gydom atopinį dermatitą)
Jei sloga "sutirštės" duodi cinnabsin?
Pradėjau pakar po pietų, šiandien būklei nepagerėjus vėl toliau duodu taip.
Kaip žinot ar vaistas veikia ar "nesipjaus" su mums gyd.paskirtais Silicea+Borax (gydom atopinį dermatitą)
Jei sloga "sutirštės" duodi cinnabsin?