O man gydytoja rekomendavo spanguoles su medum sutrinti. Šis receptas ir šiaip bendram organizmo stiprinimui gerai. Dabar duodu savo vaikui kiekvieną dieną po šaukštelį.
Dar duodu aktinidijas su cukrumi ir sezamo aliejų.
Mums Umckalor irgi nepadėjo - nei man , nei vaikams.
O nuo nuo šlapimo pūslės uždegimo man stebuklingai veikia petražolių arbata. Yra buvę, kad šlapimas jau su krauju ir krešuliukais buvo, skausmas didžiulis ir per kelias valandas viskas praėjo išgėrus daugiau nei litrą petražolių arbatos
Homeopatas nuo pūslės uždegimo man skyrė Thuja ir Cantaris vaistukus, irgi padėjo tą kartą.
O nuo nuo šlapimo pūslės uždegimo man stebuklingai veikia petražolių arbata. Yra buvę, kad šlapimas jau su krauju ir krešuliukais buvo, skausmas didžiulis ir per kelias valandas viskas praėjo išgėrus daugiau nei litrą petražolių arbatos
Homeopatas nuo pūslės uždegimo man skyrė Thuja ir Cantaris vaistukus, irgi padėjo tą kartą.
QUOTE(svetelis @ 2010 10 11, 08:50)
o Aflubin ir Influcid lasai vienodai veikiantys?
Šiaip, šitus dažniausiai rekomenduoja vartoti profilaktiškai.
Sudėtis abiejų pakankamai plati, nuo įvairių virusinių peršalimų. Jie yra skirtingi, abu turėtų tikti esant a la "gripiniam" virusui. Jeigu ūminiu atveju, reikia vartoti pakankamai dažnai (galima ir kas 15-30 min. visą dieną ar porą dienų), nes žema potencija.
Būtų geriausia, kad pasiskaitytumėt apie atskiras sudedamąsias dalis, tada būtų aiškesnis vaizdas.
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 10 10, 20:12)
Merginos, ar kam nors yra padėję Umckalor? Man įdomu, nes aš niekaip niekam jo neatitaikau. Lyg ir atgriebia kažką, bet realaus rezultato nemačius.
Mano dukrai padėdavo. Tik pajutus,kad kimba koks peršalimas, sudavus Umckalor beveik visada padėdavo. Tik paberia nuo jo, tai homeopatiniais dabar gydomės, kai reikia.
QUOTE(čikibari @ 2010 10 10, 23:09)
nuo šlapimo takų uždegimo kas padėtų?
Homeopatė buvo paskyrusi Mercurius sol.
Dėl Umcalor. Iki homeopatijos Umcalor vartojimas baigdavosi antibiotikas. Galbūt jį reikėjo gert ligos pradžioj, galbūt tada jis būtų davęs efektą, bet mūsų pediatrė jį skirdavo, kai Hedelixai, brontexai ir pan. nepadėdavo. Bet tada ir Umcalor būdavo nebeveiksmingas. Dabar kartais jį iš karto duodu šalia homeopatinių, kai staigiai labai stiprūs kosuliai ar slogos užeina. Tai apie jo veiksmingumą sunku būtų pasakyt, nes vienu juo nebegydau.
Umcalor mums padeda kai duodu tik pajutus ligos simptomus..
kaip tik norejau klaust ar nieko tokio jei duosiu kartu su zirniukais, nes sikart mums jie nepadeda..bet manau ir umcaloras jau nebeveiks..
pediatre sake lengvas bronchitas, skyre brontekso, o taip nenoriu ji duot, reik kazkaip homeopatei prisiskambint..
kaip tik norejau klaust ar nieko tokio jei duosiu kartu su zirniukais, nes sikart mums jie nepadeda..bet manau ir umcaloras jau nebeveiks..
pediatre sake lengvas bronchitas, skyre brontekso, o taip nenoriu ji duot, reik kazkaip homeopatei prisiskambint..
Berberis homacord yra gatavas kompleksinis Heel-o preparatas. Heel-as turi visą seriją taip vadinamų homacordų (beladona homacord, nux vomica homacord ir t.t.), t.y. kompleksai, kurių sudėtyje skirtingai nuo kt kompleksų yra labai aukštos potencijos, 200, o kartais ir 1000. Paprastai tie homacordai veikia daug stipriau. Jei uždegimas labai ūmus, kartais homacordai suveikia geriau.
Manau, jūsų nusipirktas vaistas taip pat turėtų tikti, tik jį reikia vartot labai dažnai, nes įtariu, kad ten žemos potencijos.
Sėkmės sveikstant .
Manau, jūsų nusipirktas vaistas taip pat turėtų tikti, tik jį reikia vartot labai dažnai, nes įtariu, kad ten žemos potencijos.
Sėkmės sveikstant .
Labuka
Turiu klausima..mes gydomes pas homeopate, bet pakolkas esu puszale sioj srity, o ir su gydytoja kazkaip bio-laukai prasilenkia:)..
Mano maziai penktadieni susirgo..pradejo ciaudet ir sloga kaip is krano begti..vartojom Aconitum ir kiekvienas po konstitucini Calc .Carbonicum ir Calc.Phosphoricum...veliau nosis uzsikimso, sloga tapo tirstesne..pridejau abiem dar Lycopodium..
Dabar pas abu ir net jau pas mane pacia nosis uzgulus, sunku prakviepuoti, sunku ispusti/istraukti ..pradejo vaikai po kelis kartus per diena sausai pakoset, gal cia snargliai leidzias zemyn...?
Klausimas ka daryti?Ar teisingai viska duodu?ar reikia dar kokiu papildomai zirniuku ieskoti?ar koki kompleksa panaudoti?
Help bijau, kad nesikomplikuotu sloga...beje be temperaturu mums viskas..
Turiu klausima..mes gydomes pas homeopate, bet pakolkas esu puszale sioj srity, o ir su gydytoja kazkaip bio-laukai prasilenkia:)..
Mano maziai penktadieni susirgo..pradejo ciaudet ir sloga kaip is krano begti..vartojom Aconitum ir kiekvienas po konstitucini Calc .Carbonicum ir Calc.Phosphoricum...veliau nosis uzsikimso, sloga tapo tirstesne..pridejau abiem dar Lycopodium..
Dabar pas abu ir net jau pas mane pacia nosis uzgulus, sunku prakviepuoti, sunku ispusti/istraukti ..pradejo vaikai po kelis kartus per diena sausai pakoset, gal cia snargliai leidzias zemyn...?
Klausimas ka daryti?Ar teisingai viska duodu?ar reikia dar kokiu papildomai zirniuku ieskoti?ar koki kompleksa panaudoti?
Help bijau, kad nesikomplikuotu sloga...beje be temperaturu mums viskas..
QUOTE(opium @ 2010 10 11, 14:40)
Dėl Umcalor. Iki homeopatijos Umcalor vartojimas baigdavosi antibiotikas. Galbūt jį reikėjo gert ligos pradžioj, galbūt tada jis būtų davęs efektą, bet mūsų pediatrė jį skirdavo, kai Hedelixai, brontexai ir pan. nepadėdavo. Bet tada ir Umcalor būdavo nebeveiksmingas. Dabar kartais jį iš karto duodu šalia homeopatinių, kai staigiai labai stiprūs kosuliai ar slogos užeina. Tai apie jo veiksmingumą sunku būtų pasakyt, nes vienu juo nebegydau.
na mums ir taip pat buvo, nors ir suduodavau vos tik pradejus sirgt neveikdavo. vat dar del umkalor galiu pasisakyt, kad kai tik pradejau vezt vaika pas homeopate, po keliu dienu kaip visada jis apsirgo - teperatura auksta, gerkle raudona, buvo sekmadienis, tai paskambinau gydytojai, liepe ji man duoti beladonos kas valanda po 5 lasiukus arba umkalor po tiek pat as kaip zalia homeopatijoj visai buvau, tai pasiunciau vyra i vaistine Beladonos, aisku ten zirniuku ne su ziburiu nerasi, bet va homacordo galejo ir but, tik as nezinojau kad ir antras pavadinimas yra tai vaistininke is "beladonos" rado tik viduriu lasu na beladona ir tiek sudetyje buvo, aisku ne homeopatine bet uzteko proto nepirkt, tai daviau umkalor, bet kaip ir zalia nieko nezinanti kad homeopatijoj reik kantrybes, per pora valandu tempa buvo nenukritus, tai pagydziau tradiciskai dabar pasitikiu homeopate, nors ir dreba sirdis ziurint i vaika karciuojanti ar draskanti stipraus kosuli, bet su kantrybe pasiekam geru rezultatu tik va, pasirodo ir umkaloris gali tikriausiai padet, jei jo duodi po daugiau nei parasyta informaciniame lapelyje, be to gydytojai tradiciniai skiria mazomis dozemis, gal todel ir nera daugumai jis veiksmingas
QUOTE(Eglu @ 2010 10 11, 17:55)
Labuka
jei su gydytoja biolaukai prasilenkia, manau geru rezultatu nesulauksite visgi reikia susidraugaut
Aš pradėjau kai kuriuos postu konspektuotis, labai aktuali informacija O tai būna perskaitai ir pamiršti, reikia susirast - neberandi
Priskyrė mums lašiukus homeopatinius gerti imunitetui pastiprinti, kažkaip su lašiukas dar neteko susidurt į vandenuką sulašint ar vienus pačius vartot visai višta pasijaučiau
Priskyrė mums lašiukus homeopatinius gerti imunitetui pastiprinti, kažkaip su lašiukas dar neteko susidurt į vandenuką sulašint ar vienus pačius vartot visai višta pasijaučiau