Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

na tai aš pasidalinius kaip mums sekasi gydyti adenoidus.
mums buvo išrašyta barium jodatum (išmokau tiksliai parašyti biggrin.gif ) ir ac. muriaticum. po pirmos dozės vaikas apsislogavo, bet nekreipiau dėmesio, nes juk valosi. po savaitės akytė užraudo. iš toli net tamsuma matydavosi, jokio balto obuolio. tada akytę išgydėm su pulsatila. kol akytę gydėm, vaikas sugebėjo ir susloguoti. o gal (dabar va kai rašau, tai ir mąstau) atsikimšo, kas ėjo į akytę ir pradėjo teisingu keliu valytis g.gif tai slogą gydėm su bajodata. per savaitę pasveiko. nors ankščiau būdavo sloga iki 2 -3 savaičių.
na slogą išsigydėm ir vėl grįžom prie barium jodatum ir ac. muriaticum.

vyresnėlei, sėkmingai gydom miežį su silicea

nesirkit 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal teko girdėti, kad eitų virusas su nervų šaknelių uždegimu ar kažkas panašaus? Sirgo pažįstama mergaitė, po to jos mama panašiai.Skaudėjo krūtinę( vieną šoną) . Gydytoja sakė, kad virusas toks. Kažin kas prie tokio padėtų, gal koks Rhus ?
Atsakyti
sveikos...jus kaip matau visos suprantat apie homeopatija...mano kudykelis 3,5 men siandie ryte pradejo koset...duodu umcalor po 5 lasiukus 3 kart planuoju...bijau, kad liga neprogresuotu..o dukra jau antra sav. sloguoja, kosti - umcalor nepadeda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2010 10 10, 15:49)
sveikos...jus kaip matau visos suprantat apie homeopatija...mano kudykelis 3,5 men siandie ryte pradejo koset...duodu umcalor po 5 lasiukus 3 kart planuoju...bijau, kad liga neprogresuotu..o dukra jau antra sav. sloguoja, kosti - umcalor nepadeda ax.gif

Pradėkim nuo to, kad UMCALOR nėra homeopatinis preparatas. Augalinis, bet ne homeopatinis smile.gif
Atsakyti
Mergaites patarkit nuo gerkles skausmo kokie zirniukai padeda, cia man paciai, tik gerkle, nuryt negaliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2010 10 10, 20:06)
Mergaites patarkit nuo gerkles skausmo kokie zirniukai padeda, cia man paciai, tik gerkle, nuryt negaliu  doh.gif

Gerklės lankas ar ryklė?
Lankas - phytolacca (yra Angin heel, Mercurius heel)
Ryklė, gali būti guzo jausmas - Arum triphylum (Homeovox).

Gal atsiras daugiau atsimenančių 4u.gif

Ruduoke, su tiek informacijos per atstumą patart, kaip burti iš kavos tirščių 4u.gif
Ištirpinkite Homoeovox (tik ne metaliniam inde ir ne metaliniu šaukšteliu maišykit) ir girdykit kas valandą (jeigu yra temperatūra). Jeigu jaučiasi pusėtinai - kas kelias valandas.
Dėl "panešiotos" slogos distanciniu būdu nelabai patarsiu.
Geltona, vaikas "mamytinis" - Pulsatilla
Žalioka, tiršta - Kalium bichromicum (abu šitie yra Coryzalia).

Merginos, ar kam nors yra padėję Umckalor? Man įdomu, nes aš niekaip niekam jo neatitaikau. Lyg ir atgriebia kažką, bet realaus rezultato nemačius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 10 spalio 2010 - 21:15
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 10 10, 21:12)
Gerklės lankas ar ryklė?
Lankas - phytolacca (yra Angin heel, Mercurius heel)
Ryklė, gali būti guzo jausmas - Arum triphylum (Homeovox).

Gal atsiras daugiau atsimenančių  4u.gif

Apis (duriantis, deginantis kausmas, netroškina), Cantharis (labai skauda ir labai troškina, ryklėje yra tirštų gleivių).
Atsakyti
nuo šlapimo takų uždegimo kas padėtų? verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 10 10, 22:12)
Merginos, ar kam nors yra padėję Umckalor? Man įdomu, nes aš niekaip niekam jo neatitaikau. Lyg ir atgriebia kažką, bet realaus rezultato nemačius.

Viena mamytė anksčiau rašė, kad išgydė su Umcolor+Prospan įsisenėjusį kosulį. Tik umcolor pirmas 3 dienas davė labai dažnai kaip ir homeopatinius.
Atsakyti
Aš iki susitikimo su homeopatija duodavau Umcalorą savo vyresnėlei. Poveikio jokio, pediatrė vis skirdavo kaip augalinį antibiotiką, bet jei jo poveikis kaip antibas tai ir vartojimas jo turėtų būti kaip antibo, t.y. arba ligai jau užprogresavus, arba kaip profilaktinė priemonė prieš galimas komplikacijas.
Bet viruso kaip aš suprantu jis neveikia, o mūsų gana ilga Umcaloro naudojimo praktika tą tik patvirtino: virusui jokios įtakos, o bakteriniais uždegimais mano vaikai tiek su Umcaloru, tiek be jo neserga.
Beje, mažają labai stipriai nuo jo berdavo.

Nuo šlapimo pūslės uždegimo mano mažei labai gerai veikia Berberis homacord, plius pagal poreikį Beladona (kai yra bendra savijauta prasta ir skauda) arba plius Apis (kada labai dažnai varo sysiot). Ir daug daug gerti, geriausia min. Borjomis (jo šarminė reakcija geriausia tinka pūslės uždegimo metu), spanguolių gėrimai arba spanguolių koncentratų tabletės, arbatos. Paparastai su Berberiu per pusdienį jokių nusiskundimų nelieka, nors pavartojam kokias 3-4 dienas.
Atsakyti
o Aflubin ir Influcid lasai vienodai veikiantys?
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 10 10, 22:12)

kiek vaikui esu davusi jo ir kelis kart per diena, ir daznai - musu visiskai neveikia schmoll.gif tas pats ir antram vaikui, nors ir negaves vaistu, bet umkaloris nepadejo smile.gif didziajam paryskejo berimai ji vartojant, taip kad as jo n metu buvau nepirkusi jau, nusipirkau kai mazasis apsirgo, bet ir nepasiteisino mums.

QUOTE(čikibari @ 2010 10 11, 01:09)
nuo šlapimo takų uždegimo kas padėtų? verysad.gif  verysad.gif

vaikui, kuris karciavo padejo Belladona, sau kazkada pagelbejau su Brukniu lapu arbatele plius Reneel, kiek irdejau, kad veiksmingiau kazkam buvo trintos spanguoles, labiau suveike nei tabletes smile.gif
Atsakyti