Merginos, o kokius cia zirniukus jus savo mazyliam duodat, ir kur juos pirkti?
QUOTE(vilytte @ 2010 09 28, 08:19)
Kirke, pas maniškę stipri alergija dulkių erkutėms, kitos alergijos nestiprios arba lengvai išvengiamos (katė). Tai mums tą reikalą gydė tik su konstituciniu.
Esam savo nuožiūra bandę Muziejaus kompleksą nuo aalerginės slogos, bet efekto nebuvo jokio. Tuja į nosį, dažni plovimai tik padėdavo viskas lengviaau pasišalint tam kartui. O konstitucinis suveikė antroj savaitėj.
O šiaip kaip suprantu toliau vargstat su sloga, nors ir adenoidai išoperuoti... Pas maniškę tai kai susergam sloga eina tokio gausumo, kad apie tai, kad išoperuoti adenoidai net neįtartum. Mes kurį laiką gėrėm Zyrtecą ir kosulį irgi gydėm hormonais (čia iki Misiaus gydymo konstituciniu), tai man net įtarimų kilo, kad tie patys vaistai alergiją dar labiau kėlė.
Esam savo nuožiūra bandę Muziejaus kompleksą nuo aalerginės slogos, bet efekto nebuvo jokio. Tuja į nosį, dažni plovimai tik padėdavo viskas lengviaau pasišalint tam kartui. O konstitucinis suveikė antroj savaitėj.
O šiaip kaip suprantu toliau vargstat su sloga, nors ir adenoidai išoperuoti... Pas maniškę tai kai susergam sloga eina tokio gausumo, kad apie tai, kad išoperuoti adenoidai net neįtartum. Mes kurį laiką gėrėm Zyrtecą ir kosulį irgi gydėm hormonais (čia iki Misiaus gydymo konstituciniu), tai man net įtarimų kilo, kad tie patys vaistai alergiją dar labiau kėlė.
Slogos kaip ir nėra, t.y. tekėjimo. Pas sūnų nosis užburksta, o išskyrų nebūna. Snarglys bėga tik tada, kai sušala rankas arba kojas. Kaip suprantu, teks eiti vėl pas homeopatę, kad tvarkyti šitą bėdą. Tik reiks palaukti dar vienų atsakymų, nes mano vaikinui įtaria nanizmą( per mažą ūgį)
parekomenduokit prasau homeopata Vilniuje.
Sveikos,mamos,o kas nuo laringito tinka?pažįstamos sūnui įtaria laringitą ir išrašė antibiotikus.Jau vaikas ir taip n dozių gavęs jų,net gaila mažum ką nors patarsit?
Kadangi laringitas dažnai mėgsta nukeliauti į apačią, turbūt gydytoja apsidrausdama ir išrašė antibiotikus. Bet reikia žiūrėti konkrečiai - gali būti, kad yra bronchitas arba net plaučių uždegimas. Šiaip iš akies nieko negali pasakyti reikia ar nereikia.
O nuo laringito priklausomai kokie simptomai. Šiaip iš tokių universalesnių - Homeovox. Taip pat daug inhaliuoti reikia.
O nuo laringito priklausomai kokie simptomai. Šiaip iš tokių universalesnių - Homeovox. Taip pat daug inhaliuoti reikia.
QUOTE(zirzekle @ 2010 09 29, 10:50)
Sveikos,mamos,o kas nuo laringito tinka?pažįstamos sūnui įtaria laringitą ir išrašė antibiotikus.Jau vaikas ir taip n dozių gavęs jų,net gaila mažum ką nors patarsit?
Turbut dazniausiai sitie vartojaimi:
Phosphor-Homaccord lašai 30 ml
Homeovox dengtos tabletėsN60
kai mano vaikui buvo rizikavau ir nedaviau antibiotiku , garinom garinamo inhaliacijas istisai ir per para pasveiko, o is vaistu tai tik i gerklyte purskiau, bet ne homeopatinius
QUOTE(vaidicita @ 2010 09 29, 11:51)
kai mano vaikui buvo rizikavau ir nedaviau antibiotiku , garinom garinamo inhaliacijas istisai ir per para pasveiko, o is vaistu tai tik i gerklyte purskiau, bet ne homeopatinius
ačiū mamytėms visoms už patarimus.perdaviau informaciją pažįstamai
Nuo laringito žiauriai ištinsta burnos/gerklės gleivinė. Geriausiai tinka Apis. Sausam lojančiam kosuliui mano sūnui prie Apis padėjo Aconitum. O kadangi laringitas buvo gripo komplikacija, kuri gleivinę tiesiog išdegina, tai gavo dar ir Arsenicum alb. Na ir aišku - skysčiai, skysčiai, skysčiai.
Mergytes, patarkit kokius vaistukus nuo tirstos slogytes vaikui duodat?
Ir kokius vaistukus vartoja jusu vaikuciai profilaktiskai pries saltaji sezona (pries persalimus)?
Busiu dekinga jei kas atrasys
Ir kokius vaistukus vartoja jusu vaikuciai profilaktiskai pries saltaji sezona (pries persalimus)?
Busiu dekinga jei kas atrasys
Ar galima homeopatiniais vaistais vaikui išgydyti padidėjusius adenoidus? Operacijos nesinori..
Sveikos,
kas gydytes alergija homeopatiskai?
per kiek laiko pradejo gereti?
sr skyre tik konstitucinius zirniukus?
pas ka buvote?
mano vaikui alerginis dermatitas nuo 3 men. mandem ir 2 homeopatus, bet po 2 men meciau, nes nebuvo rezultato - antriems apsilankymams pinigu pagailejau... Gal bereikalo?..
kas gydytes alergija homeopatiskai?
per kiek laiko pradejo gereti?
sr skyre tik konstitucinius zirniukus?
pas ka buvote?
mano vaikui alerginis dermatitas nuo 3 men. mandem ir 2 homeopatus, bet po 2 men meciau, nes nebuvo rezultato - antriems apsilankymams pinigu pagailejau... Gal bereikalo?..