Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

mes toliau bajodatum geriam ir dar sinupretą pridėjo.

Argus, smagu girdėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2010 09 21, 07:28)
Nu ką, atrodo, kad thuja padėjo - vakare kai pradėjau gerti, žiauriai užsikimšo nosis, o paskui po dar kelių dozių pramušo ir pramušo, nepilnai, bet vis tiek ne taip kaip buvo.

Argus,ar Thujos aliejų į nosį ar žirniukus,jei žirnius,kokios potencijos?Aktualu mirksiukas.gif
Papildyta:
Argus,čia apie sušlapusias kojas ir peršalimą,prisiminiau,kad turiu nusikopinusi,tik šaltinio jau nebepamenu-
Другое дело, если осенью в сырую и прохладную погоду вы сходили в лес за грибами и промочили ноги. Итоговым состоянием, скорее всего, будет не ОРЗ, а ангина. В этом случае применяют препарат Фитолякка, поскольку патогенез Фитолякки определяется как "заболевание, вызванное холодной сыростью". Так что, если вы попали под дождь, промочили ноги, или просто провели ночь сырой осенью в дачном домике без отопления, наутро ваше самочувствие может измениться Общие рекомендации: если "простуда" вызвана сухим холодом или сквозняком, то достаточно принять Гепар Сульфур. Если вы или ваш ребенок имели еще контакт с водой, лучше принять комплекс: Гепар Сульфур + Фитолякка. По 3 горошины каждого препарата на 100 г воды, динамизировать и принять на ночь. Лучшее время приема – 21.00 – 23.00. При этом взрослый может выпить сразу все 100г, ребенку же достаточно столовой ложки.
Atsakyti
Vakar su tečiu labai diskutavom apie homeopatinius vaistus. Jis labai didelis priešininkas tų vaistų. Kai jam pasakiau, kad homeopatinius geriu, tai sakė - kokį sh.. tu geri, nieko jie nepadeda ir pan. Kai paklausiau, ką man vartoti, atsakymas - vaistų lašų ir kojas šildyti. Tai kad man tie lašai negydo ir nuo jų nėr geriau. Na kojas ir taip šildžiau. Ir viskas. O homeopatiniai tai realiai padeda - trečia diena, o jaučiuosi taip, lyg būčiau po kokios 1,5 savaitės gydymo paprastom priemonėm. Mano slogos visada baigiasi po kokių 2-3 savaičių plius pabaigoje dar kosėti pradedu.
O dabar procesas žymiai geresnis, tik va nežinau ką gerti, kad kosulį nuimti - po slogos jau po truputį pradeda atsirasti. O kosulys toks iš gerklės, kosėji ir neatsikosėji ir gerklėj lyg kas kutentų ir kosėju ilgai. Ne taip kad dažnai, porą kartų per dieną, kartais ir naktį, bet kai užeina, tai nieko negaliu padaryti kad sustabdyti. Ipepachuana gal? Ačiū.
disi, Thujos žirniukus 30 potenciją. Na ir Thujos aliejuką porą kartų pasilašinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 21 rugsėjo 2010 - 10:13
man gyd. buvo paskyrusi Thuja 6 nuo nosies užburkimo
Atsakyti
Paskaičiau, kad pasisuko kalba apie užsgultas nosis, norėčiau paklausti, nes labai aktualu, kokio stiprumo užsakyti 6 m vaikui žirniukų Allium sativum ir Thuja, nes kai prie virusinių pradžios užgula(užkemša) abi nosis totaliai, kaip akvariume, vaikas tik žiopčioja pro burną. Ar 6 stiprumo užtektų kai bėda prispiria kamščiams išmušti?
Atsakyti
QUOTE(disi @ 2010 09 20, 09:42)
Mergaitės priminkit,kas galėtų tikti nuo nosies užsikimšimo?Truputį prakvėpuoju,bet nelaisvai.Gleivinė išsausėjusi,išpūsti sunkiai išeina, bet reikia atsikrenkšti per burną,tada išeina tirštoki balti skrepliai (kaip juos gražiau pavadinti? g.gif ).Toks jausmas,kad giliai nosyje tarp nosies ir kaktos užsikimšę.

Man šį kartą padėjo Antigripinas 2 ir lauro lapų aliejus(pati pasidariau pgl homeopatės rekomendaciją). Nosis buvo sausa, atrodė, kad viskas tarpuakyje susikaupę ir spaudžia.
Atsakyti
Kirke, papakokok ir mums apie tą aliejų. Kaam skirtas, kaip pasigamint, kaip vartot?

Mane kuris laikas domina Bufo, kaip ir visos pradedančios homeopatijoj, turi iš seniau jį nusipirkus. Tradiciškai ji kaip ir visai neskirta gerklės ligoms gydyt, daugiau epilepsijoms, protiniam atsilikumui. Bet visai netyčia radau visai kitokį homeopatinį Bufo aprašymą, kur ji buvo aprašyta kaip puiki priemonė dirginančiam, alerginiam kosuliui gydyt.
http://www_askdrshah_com/bufo.htm
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 09 22, 08:23)
Kirke, papakokok ir mums apie tą aliejų. Kaam skirtas, kaip pasigamint, kaip vartot?

homeopatė patarė pasigaminti lauro lapų aliejų, kai sūnus vargo su adenoidais. Imi 1/3 susmulkintų lauro lapų ir 2/3 aliejaus (aš naudojau šalto spaudimo alyvų aliejų). Pasigaminau nedidelį kiekį, taip vadinamą "stopkę". Susipyliau į Vibrocilio buteliuką ir naudoju.
Taip pat gaminamas ir jonažolių aliejus. Mūsų homeopatė patarė pasigaminti lauro lapų, valerijono ir jonažolių aliejaus. Ir juos lašinti kada prasideda slogos, peršalimai- kas susiję su nosimi. Aliejai lašinami po 3 d, 3 k.,kursas - ne ilgiau kaip 2 savaites. Po to savaitės pertrauka.
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2010 09 22, 21:39)
homeopatė patarė pasigaminti lauro lapų aliejų, kai sūnus vargo su adenoidais. Imi 1/3 susmulkintų lauro lapų ir 2/3 aliejaus (aš naudojau šalto spaudimo alyvų aliejų). Pasigaminau nedidelį kiekį, taip vadinamą "stopkę". Susipyliau į Vibrocilio buteliuką  ir naudoju.
Taip pat gaminamas ir jonažolių aliejus. Mūsų homeopatė patarė pasigaminti lauro lapų, valerijono ir jonažolių aliejaus. Ir juos lašinti kada prasideda slogos, peršalimai- kas susiję su nosimi. Aliejai lašinami po 3 d, 3 k.,kursas - ne ilgiau kaip 2 savaites. Po to savaitės pertrauka.

O tai džiovintą lauro lapą, jonažolę ar ne? Sumaišai juos ir palieki? Ir kiek ilgai juos reikia palaikyti kad pritrauktų?
Atsiprašau, jei tai kvaili klausimai smile.gif
Atsakyti
man irgi idomu butu suzinoti kaip ta alieju pasigaminti..
sloga mums amzina beda doh.gif
Atsakyti
kaip vartoti occilococsinum persalimui? vaikas 3 metuku, tai slogos, kosuliai dazni.
Atsakyti
Šiaip kaip čia perskaičiau - tai pačioj pačioj pradžioj kai tik pajunti pirmuosius požymius išgerti.
Atsakyti