Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Sveikos,bėdavojaus bėdavojaus,o dabar ateinu pas jus pasigirti.Visgi vakar po 3 kartų sugirdytų lašiukų husteel,mano vaikinukas ramiausiai išmiegojo pietų miego net 4 val,pabudęs vos porąkart,o naktį nė karto nebesukosėjo thumbup.gif tfu tfu tfu..niu kažkokie stebuklai g.gif .Esu be galo dėkinga M. Taigi visi ramūs paryčiais išskrendam ilsėtis thumbup.gif Aišku mažiuką reikės pasaugoti įlipant/išlipant iš lėktuvo nuo skersvėjų,bet po poros dienelių manau leisiu ir baseiniukuose/jūroj pasiturkšti.Sėkmės,mamytės,nesirkit,parašysiu kai grįšim 4u.gif
Atsakyti
Zirzekle, smagu skaityt thumbup.gif
Atsakyti
laba diena, turiu klausima 4u.gif
dvimetukas ruosiasi i darzeli, kaip ji profilaktiksaiparuosti ligu antpludziui jame? kaip butu naturaliai profilaktiskai apsaugoti kazkiek nuo tu snargliu irvisko kas po to maratono 4u.gif nes vaikas nelabai mates nei ligu nei vaistu 4u.gif dekui.
gal tinkama rupuzes istrauko bufo 3 gal dar kas?
Atsakyti
kažin vaitų perdozavimas gali pasireikšti vėmimu? šianakt mano mažė apsivėmė. 4 valandas kankinomės. su paskutiniu vėmimu, jau mačiau, kad tai tik vėmimas, nes kad ir 4 nakties, bet čiauškėjo nenustodama, o dabar laksto kaip niekur nieko.
visą dieną gydytojos nurodymu gurkšnojom Bajodata.
Loreli, kaip ten jis skaidosi į du žodžius? mano mažė apsirgo, suslogavo. tai gydytoja liepė bajodata gerti ne tik profilaktikai, adenoidų valymui, bet ir suslogavus. bet dabar nebežinau, ar šiandien duoti g.gif
Atsakyti
Krika, Barium (arba Baryta) jodatum.
Dėl perdozavimo... nelabai žinau. Maniškiam perdozavimas paprastai pasireiškia kitaip.
Atsakyti
dėkui, Obuoliausia. bandysiu ir šiandien girdyti. o čia vadinasi gerėja, kai buvo tiršta geltona sloga, o dabar ta geltona tokia jau blausi, dažniau būna vos vos geltona, o dažniau besplavis sekretas, bet vis viena tiršta g.gif
gydytojai skambinsiu tik pirmadienį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krika: 19 rugsėjo 2010 - 10:28
Sveikos, mes atnaujinom kontaktus su gyd.M.Po didelės pertraukos pavyko prisiregistruoti, ketvirtad. lankėmės su mažiuku.Prasidėjo ruduo,pradėjo lankyti darželį ir -ligos iškart.Nežinau,kiek ilgai pavyks su tuo darželiu-bijau, kad bus nedarželinis vaikas, pernai vis sirgo ir sirgo, užteko, kad sesė iš daržo bacilų parnešdavo. Pas mus vis baisinės bėgančios slogos,ašarojančios akys ir po to sausas kosulys iki vėmimo būdavo.Ligos eigos panašios, o suvaldyti situacijos niekaip nepasisekdavo. O dar miegas naktinis baisiai neramus. Vaikas pilnas visokių baimių.O ir kojų skausmais naktimis dažnai skundžiasi.Gyd.M.paskyrė mums Lycopodium30+Arsenicum6.Kaip jis sakė-niekas neturi tiek baimių kaip Lycopodiumas. Bet po 3 dozių naktį miegojo dar prasčiau.Plius atsirado pastovus kosčiojimas.Dabar paskyrė Spongia6+Spongia30 ir pratęsė Arsenicum6 iki šiandienos vakaro.Nosis dar vis bėga gelsvai -balkšas sekretas,tas toks pastovus kosčiojimas dingo,nors kosulys visiškai neišnyko-dar vis atkosti šlapiai.Na matysim, ką paskirs vakare-tikiuosi pavyks prisiskambinti.Duok Die, gal su gyd.M.pagalba kažkaip pavyks su tom ligom lengviau susidoroti. g.gif
Atsakyti
visiskai neseniai ir dar po truputi pradedam keisti iprastini musu mediku gydyma i homeopatija, o klausimu turiu doh.gif smile.gif bet kazkaip itikiu as tais vaistais ir nemazai kas padeda...

klausimukas pirmas ir svarbiausias, busiu dekinga visoms padejusioms: mano dukrytei beveik 2m , pripazino beprasidedancia bronchine astma, priepuoliukai neuzeina, bet kas vakara geriam singulaira... kol kas dar nedristam jo keisti i homeopatinius, taciau kai tik uzeina gerklytes skausmai ar angina gydomes angin-heel, taciau po to jau lyg ir sveika, nebekosti, bet kaupiasi karkalai ir kimsta... bijome kad tai nepaastrintu musu plauciu.. kaip manote ar nepakenktu phosphor-homaccord, jei po 0,5 tableteles 3 k dienoje jai duociau. ir kiek mazdaug laiko tureciau tai daryti...

galvoju nuvesti pas Regina Masiliuniene, pati lankiausi man patiko...

Papildyta:
QUOTE(disi @ 2010 09 19, 11:41)
Sveikos, mes atnaujinom kontaktus su gyd.M.Po didelės pertraukos pavyko prisiregistruoti, ketvirtad. lankėmės su mažiuku.Prasidėjo ruduo,pradėjo lankyti darželį ir -ligos iškart.Nežinau,kiek ilgai pavyks su tuo darželiu-bijau, kad bus nedarželinis vaikas, pernai vis sirgo ir sirgo, užteko, kad sesė iš daržo bacilų parnešdavo. Pas mus vis baisinės bėgančios slogos,ašarojančios akys ir po to sausas kosulys iki vėmimo būdavo.Ligos eigos panašios, o suvaldyti situacijos niekaip nepasisekdavo. O dar miegas naktinis baisiai neramus. Vaikas pilnas visokių baimių.O ir kojų skausmais naktimis dažnai skundžiasi.Gyd.M.paskyrė mums Lycopodium30+Arsenicum6.Kaip jis sakė-niekas neturi tiek baimių kaip Lycopodiumas. Bet po 3 dozių naktį miegojo dar prasčiau.Plius atsirado pastovus kosčiojimas.Dabar paskyrė Spongia6+Spongia30 ir pratęsė Arsenicum6 iki šiandienos vakaro.Nosis dar vis bėga gelsvai -balkšas sekretas,tas toks pastovus kosčiojimas dingo,nors kosulys visiškai neišnyko-dar vis atkosti šlapiai.Na matysim, ką paskirs vakare-tikiuosi pavyks prisiskambinti.Duok Die, gal su gyd.M.pagalba kažkaip pavyks su tom ligom lengviau susidoroti. g.gif

mano berniukui irgi yra koju skausmai. pries miega padarykit silto vandens vonele, tokio i karstesne puse, druskos juros kokios idekit sauksta, super veikia 4u.gif
Atsakyti
Fosforas homacordinis yra aukštų potencijų ir mano nuomone ilgą laiką jo duoti be gydytojo paskyrimo nederėtų. Pavienius kartus kai virusuojama, manau, jį galima vartot saugiai.
O šiaip jei jau kyla įtarimų apie astmą, tai juo labiau reikalingas gydytojo homeopato gydymas, kadangi tokiu atveju paprastai gydymas yra skiriamas ilgesnis ir iš esmės.
Atsakyti
aciu uz atsakyma, bet ar jis tiktu nuo karkalu ir pakimimo ir kiek mazdaug laiko galeciau ji duot savaite- dvi? ir siaip tarkim angin- heel berniukui daviau tai po poros dienu gerkles jau neskauda, bet taip suprantu kad reiktu duoti ilgesni laika...
Atsakyti
[quote=vaidicita,2010 09 19, 21:48]

Papildyta:
mano berniukui irgi yra koju skausmai. pries miega padarykit silto vandens vonele, tokio i karstesne puse, druskos juros kokios idekit sauksta, super veikia 4u.gif
Ačiū ,vaidicita ,už patarimą,išbandysim,gal ir mums pagelbės 4u.gif
Atsakyti
Pakimimas vėlgi - koks, nuo ko ir pan. Mums labai gerai padeda Arum truphyllum. Nuo užkimimo yra ir Spongia.

Kiek pastebėjau mano sūnui Nuo slogos gerai padeda Cinabsin. Mano homeopatas yra paskyręs Engystol, Corysalia nuo peršalimo, slogos. Tačiau preitą kartą neturėjau Coryzalios, tai daviau Cinabsin - puikia(i padėjo. Šį kartą daviau Corysalios - žiūriu nėr norimo poveikio, vėl Cinabsino - super padėjo. Reikia pasižiūrėti kas konkrečiai veikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 20 rugsėjo 2010 - 08:42