QUOTE(zirzekle @ 2010 09 16, 22:32)
Sveikos,o aš biškį nevilty esu...niekaip neišsikapstom iš kosulio...viskas prasidėjo nuo skiepo,maniau nuo jo,bet ryškiai virusą pasigavom..temperatūra,sloga,čiaudulys,finale kosulys..dregnas,sausas..nebesuprantu.Kaip tyčia nei žirniukai nei lašiukai neveikia,jau panikoj esu,vis konsultuojuosi su homeopatu,bet vaikui negereja.Sekamdienio paryčiais turim skristi į turkiją .Mūsų vietinė pediatrė klausė,plaučiai švarūs,bet apsisaugojimui paskyrė antibų...aišku aš jų nedaviau,nes dar nematau butinybes,temeperaturos nera..bet jei negerės.matyt teks gert
Gaila vaiko,ypač atsigulęs taip užsikosti,kad atrodo tuoj apsivems,kosti beveik ištisą naktį,net pats pradeda verkti Dieną mažiau. Gal kas nors iš patirties ką nors patarsit
Gaila vaiko,ypač atsigulęs taip užsikosti,kad atrodo tuoj apsivems,kosti beveik ištisą naktį,net pats pradeda verkti Dieną mažiau. Gal kas nors iš patirties ką nors patarsit
zirzekle, bet neparašei, ką paskyrė homeopatas.
Jei lojantis, vimdantis kosulys, blogiau naktį, gulint - galėtų tikti Drosera.
Drėgnas kosulys ir tąsūs skrepliai, vimdo - Ipecacuanha
Dar reiktų pasiskaityti apie Antimonium tartaricum.
Kutenantis kosulys, su sunkiai atkostimais, vimdančiais skrepliais - Coccus cacti
Vienam maniškiui nuo erzinančio, kutenančio, sauso kosulio priepuolių vos tik atsigulus padėdavo Hyoscyamus.
Ir dar daug kitų yra nuo kosulio. Man irgi būna sunku apsispręsti, koks tas kosulys. Patirties daugiau reikia. Bet kas nori daugiau ligų, kad taptum kosulio, slogos, gerklės ir t.t. eksperte