Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(zirzekle @ 2010 09 16, 22:32)
Sveikos,o aš biškį nevilty esu...niekaip neišsikapstom iš kosulio...viskas prasidėjo nuo skiepo,maniau nuo jo,bet ryškiai virusą pasigavom..temperatūra,sloga,čiaudulys,finale kosulys..dregnas,sausas..nebesuprantu.Kaip tyčia nei žirniukai nei lašiukai neveikia,jau panikoj esu,vis konsultuojuosi su homeopatu,bet vaikui negereja.Sekamdienio paryčiais turim skristi į turkiją g.gif .Mūsų vietinė pediatrė klausė,plaučiai švarūs,bet apsisaugojimui paskyrė antibų...aišku aš jų nedaviau,nes dar nematau butinybes,temeperaturos nera..bet jei negerės.matyt teks gert g.gif
Gaila vaiko,ypač atsigulęs taip užsikosti,kad atrodo tuoj apsivems,kosti beveik ištisą naktį,net pats pradeda verkti verysad.gif Dieną mažiau. Gal kas nors iš patirties ką nors patarsit verysad.gif

zirzekle, bet neparašei, ką paskyrė homeopatas.

Jei lojantis, vimdantis kosulys, blogiau naktį, gulint - galėtų tikti Drosera.
Drėgnas kosulys ir tąsūs skrepliai, vimdo - Ipecacuanha
Dar reiktų pasiskaityti apie Antimonium tartaricum.
Kutenantis kosulys, su sunkiai atkostimais, vimdančiais skrepliais - Coccus cacti
Vienam maniškiui nuo erzinančio, kutenančio, sauso kosulio priepuolių vos tik atsigulus padėdavo Hyoscyamus.

Ir dar daug kitų yra nuo kosulio. Man irgi būna sunku apsispręsti, koks tas kosulys. Patirties daugiau reikia. Bet kas nori daugiau ligų, kad taptum kosulio, slogos, gerklės ir t.t. eksperte doh.gif
Atsakyti
Zirzekle, o jūs sakėt homeopatui, kad čia visi tie ligos požymiai po skiepo? ( man tai labai panašu į alerginę reakciją po skiepo, jei vaikas jau nebe kūdikis, tai alergijos jiems jau reiškiasi paprastai per kvėpavimo takus, ypač kai kosulys toks dirglus ir nepasiduodantis gydymui).

Lotyne, o kiek kartų nuo gydymosi pradžios pas P. vaikai sirgo? Labai būtų įdomu, jei ir Vilnelė parašytų, ar ligos praretėjo.
Mano panos tai serga turbūt tuo pačiu dažnumu (na vasara kaip ir nesirgo - dičkė tik 1 dieną, bet vasarą daug kas neserga), tik tiek, kad dvigubai sutrumpėjo ligos laikas ir paprastai liga praeina gan lengva forma, bet vis tiek gaunam namuose tupėt. O taip norėtųsi, kad tokia lengva forma sirgtųsi kokį kartą ar kaip Hortonas rašė du kart metuose....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilytte: 17 rugsėjo 2010 - 08:56
sveikos smile.gif

noriu paklaust apie homeopatines vaistines Kaune, kurios gamina žirniukus? Pas mane ant buteliuko užrašyta Parapharm, tai vadinas čia ne ta vaistinė, kur Rotušės aikštėj? nes radau ją internete, tai adresas, savanorių 58 g.gif tai kiek jų yra? Rotušės aikštėje tai KMUK filialas gamina tuos žirniukus?
Atsakyti
Parapharm yra vos tik užkilus ant Savanorių kalno (netoli buv. Radijo gamyklos).
Rotušės a. KMUK filialas, pačiose KMUK, ir dar Atgija (Maironio g.).
Atsakyti
ačiū, Obuoliausia 4u.gif

klausyk, kaip jums sekasi gydytis Pinikienės metodais? ar veikia?
Atsakyti
Tiesą sakant, šiuo metu neduodu konstitucinio. Ką žinau... Kai kas išsirišo, kai kas kito atsirado. Fizinės plotmės problemų nėra. O kitką mėginu apeit kitais metodais. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos verysad.gif ačiū mamytėms už patarimus.
QUOTE(balta @ 2010 09 17, 00:07)
zirzekle, bet neparašei, ką paskyrė homeopatas.

Jei lojantis, vimdantis kosulys, blogiau naktį, gulint - galėtų tikti Drosera.
Drėgnas kosulys ir tąsūs skrepliai, vimdo - Ipecacuanha
Dar reiktų pasiskaityti apie Antimonium tartaricum.
Kutenantis kosulys, su sunkiai atkostimais, vimdančiais skrepliais - Coccus cacti
Vienam maniškiui nuo erzinančio, kutenančio, sauso kosulio priepuolių vos tik atsigulus padėdavo Hyoscyamus.

Ir dar daug kitų yra nuo kosulio. Man irgi būna sunku apsispręsti, koks tas kosulys. Patirties daugiau reikia. Bet kas nori daugiau ligų, kad taptum kosulio, slogos, gerklės ir t.t. eksperte  doh.gif

Homeopato priežiūroj mes 1 dieną gėrėm sulfur,kitą dieną gėrėm M sukurtos sudėties lašiukus,į kuriuos įeina echinacea,lachesis,calcium carbon,belladona+dar pora kurių pavad neperskaityt,trečią dieną gėrėm irgi lašiukus,kurių sudėty breponia,drasera,rumex,euphatomen+dar pora kažkokių (nzn ar tikslūs pavadinimai,nes nuo buteliuko sunku įskaityt).Šiandien liepė nusipirkt hustell ir iki rytojaus tik jį gerti.Nu nepatinka man vaiko kosulys schmoll.gif Ryte buvom dar pas pediatrę paklausyt plaučių,ji lyg vienoj pusėj girdi nešvarumus.Išrašė dar stipresnių antibų.Aišku nei šių,nei trečiadienį išrašytų nedaviau. Nebežinau tikrai ar teisingai elgiuos taip vaiką gydydama,,,dar nebūtų kelionės ant nosies,gal ne taip reguočiau... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(vilytte @ 2010 09 17, 09:55)
Zirzekle, o jūs sakėt homeopatui, kad čia visi tie ligos požymiai po skiepo? ( man tai labai panašu į alerginę reakciją po skiepo, jei vaikas jau nebe kūdikis, tai alergijos jiems jau reiškiasi paprastai per kvėpavimo takus, ypač kai kosulys toks dirglus ir nepasiduodantis gydymui).

sakiau,jis tiksliai išklausinėjo nuo ko tas skiepas ir pan. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 09 16, 23:50)
Zirzekle, pasiskaitykit Drosera (iš kompleksų Drosera homaccord) ir Hyoscyamus (komplekse Bronchalis heel) (dabar neturiu laiko analizuot, mintinai nepamenu). Bandėt šituos?

lašiukus gėrėm,kurių sudėtyje buvo Drosera
Atsakyti
Zirzekle, taigi kraujo tyrimą pasidarykit ir iš kart matysit bakterinės kilmės uždegimas ar ne, ir pačiai daug ramiau bus. Kokioj didesnėj privačioj šeimos klinikoj per valandą padaro detalų kraujo tyrimą. Tik kartu su bendru kraujo tyrimu reiktų daryt ir CRB.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 09 17, 15:12)
Zirzekle, taigi kraujo tyrimą pasidarykit ir iš kart matysit bakterinės kilmės uždegimas ar ne, ir pačiai daug ramiau bus. Kokioj didesnėj privačioj šeimos klinikoj per valandą padaro detalų kraujo tyrimą. Tik kartu su bendru kraujo tyrimu reiktų daryt ir CRB.

doh.gif mūsų kaime jau niekas nebepadarys šiandien.skambinau į privačią-tik antradieniais daro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2010 09 17, 14:18)
doh.gif  mūsų kaime jau niekas nebepadarys šiandien.skambinau į privačią-tik antradieniais daro doh.gif

Bet antibiotikus be jokių tyrimų skirt - gydytojai tikrai neatsakingai elgiasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(balta @ 2010 09 17, 16:40)
Bet antibiotikus be jokių tyrimų skirt - gydytojai tikrai neatsakingai elgiasi  doh.gif

aš jau nebekreipiu dėmesio žinokit į tai..paklausau ka ji sako,bet kol kas darau savo ir pasitikiu homeopatija g.gif tfu tfu..pietų miegas lyg ramesnis jau nei naktį buvo.meldžiuos,kad tik lašiukai padėtų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(balta @ 2010 09 15, 14:48)
Egliuke, mums dantų problema irgi pasidarė aktuali. Pas vieną iš vaikų atradau skylutę, o gydytojas dar ir antrą rado. Kito dantys dar sveiki. O mūsų, tėvų, dantys irgi nieko gero. Radau odontologijos kabinetą, kuriame turėtų gydyti ir homeopatiškai, bet, paklausus gydytojo, paaiškėjo, kad tik jo žmona apie tai nusimano, jis kitą kartą paklausiąs, ką ji galėtų rekomenduoti. Kadangi taip ilgai nenorėjau laukti, tai pati bandžiau spręsti, skaitydama garsaus homeopato Ravi Roy parašytą knygelę apie dantis. Jei skaitot vokiškai, gal pabandyčiau nuskanuoti bent keletą ar aktualiausius puslapius. Gydoma konstituciniais, substituciniais vaistais ir nozodais. Todėl ir čia reikia parinkti pagal žmogaus konstitucinį tipą, ligos požymius. Knygelėje aprašyti Kreosot, Staphisagria, Syphilinum, Calcium carbonicum, Calcium phosphoricum, Calcium fluoratum, Fluoricum acidum, Mercurius solubilis, Silicea, Medorrhinum, Sepia, Syphilinum, Selen. Čia turbūt tie tipai, kurių prasčiausi dantys būna.
Konstitucinis vaistas geriamas LM 6 ir aukštesnės potencijos (kasdien); nozodai (pradedant nuo LM 30 potencijos) kas 3-7 dienas; substituciniai (kaip supratau, mineralinės druskos) žemos potencijos (nuo D3 iki D6) 2-3 kartus per dieną, po kelių savaičių keičiant, kad nebūtų perdozavimo.

Ačiū, vokiškai, deja, neskaitau. Bet informacija turėtų būti įdomi. Gal reiks pas homeopatą tada kreiptis, kai toks didelis pasirinkimas vaistukų. Šiaip, mums šiek tiek padėjo dantų pastos pakeitimas, ilgą laiką dantis valė su Weledos pasta, bet matyt per silpna buvo, nes kai pakeitėm į tą eilinę cheminę iš prekybos centro (nors labai nesinorėjo keist), tai po pusmečio tik 1 skylutė atsirado, o paprastai kokios 3 būna.
Atsakyti