Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Krika, bet jūs gi gydotės su homeopatų pagalba individualiais vaistais, tai, kad nevartojot Influcido ir nesirgot anokia čia nuostaba.
Jalka prašo pagalbos ir nieko kito kaip komplekso jai nelabai čia pasiūlyt galim... O Influcidas daugeliui padeda, ir nebūtinai nesusirgti, kartais tiesiog lengviau prasirgti...
Jalka, jei jau esat ir šį ir tą bandę iš homeopatinių kompleksų, gal tikrai pasvasrtykit dėl profesionalaus gydymo. Homeopatija veikia kai atitinka žmogaus požymius, o tai, kad kompleksai neveikia rodo, kad to panašumo turbūt nėra.
Atsakyti
gal galit pasiulyt koki gydytoja kaune? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 09 16, 09:59)
Krika, bet jūs gi gydotės su homeopatų pagalba individualiais vaistais, tai, kad nevartojot Influcido ir nesirgot anokia čia nuostaba.
Jalka prašo pagalbos ir nieko kito kaip komplekso jai nelabai čia pasiūlyt galim... O Influcidas daugeliui padeda, ir nebūtinai nesusirgti, kartais tiesiog lengviau prasirgti...

oi, nea schmoll.gif žiemą mes nesigydėm. aš pati pas gydytoją kovo mėnesį nuėjau. o vaikus tik, vieną gegužės mėn. nuvedžiau, o kitą - liepos mėn.

bet pediatrė visada siūlo (o ir LOR'istė) engystolį. dar taip pat gerai žinomas influcidas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krika: 16 rugsėjo 2010 - 09:13
Jalka, Kaune turbūt kažką labiau išskirti būtų sudėtinga.
Vaišvydavoj yra V.Zakarauskienė, Emedą dar galima pasižiūrėt, prie Muziejaus vaistinės ir man rodos tos naujos Atgijos (čia Mickevičiaus gatvėj) vaistinės taip pat dirba homeopatai. Todėl belieka bandyt laimę... Aš asmeniškai neiškirčiau nei vieno turbūt.
Atsakyti
QUOTE(Aušružė @ 2010 09 15, 15:06)
Lotyne, kreipiuosi į tave ax.gif

Kadangi tu jau patyrusi daugiau su P gydymu, gal galėsi pagelbėti - antrą diena valgom žirnius kas 15 min, vakar jau tempos vakare nebuvo, šiandien ryte vėl buvo, bet neaukšta. Visą dieną sąžiningai valgom žirnelius, plius dedam į vandenuką, bet tempa kyla. Nežinau kiek taip traukti, o kada jau susirūpinti. al tiesiog šį sykį gydymas neveikia. Nors kelis kartus anksčiau pavyko lengvai tempą ir abstrukciją vien konstituciniu suvaldyti...
Kažkaip pasimečiau visai ir neramu jau darosi blink.gif

Ne visada pavyksta vien konstituciniu, deja. Visų pirma tai skambink gydytojai r ji tikrai mielai pakonsultuos telefonu. Viską išsiklausinės/papasakosi ir tikrai kažką patars.
Kartą ji man liepė skambint kas 2 val kai labai ūmi situacija buvo.
Kita vertus temperatūra šiandien mažesnė, o tai matyt į gerą... Reik žiūrėt bendrai kas dar išlenda - ar sloga, ar gerklė, ar ausys ir t.t.
Aš turiu galimybę nuvežt vaikus pas savo šeimos gydytoją iš kart, o ji man susako ką ji kaip gydytoja dar mato, o tada aš skambinu P.
Atsakyti
O ar seniai jau pas P lankotes?? Ar jauciate apskritai koki pagerejima? Mes kai pirma karta pas ja buvome, tai sake, kad jos siekiamybe ir realybe ziurint i kitus gydytus vaikus yra, kad vaikas i metus sirgtu du kartus.
Atsakyti
Na, visų pirmą mes gydomės lėtinius procesus, lankomės 6 mėn. Mažyliui AD, vyresniokei astma. Per 6 mėn dukrai obstrukcijų nebuvo, o sūnaus AD nebematau... tpu tpu tpu... Nesitikiu visko iš karto...
Atsakyti
Na, mes irgi letini procesa. Siaip manau, kad jusu rezultatai neblogi! Smagu smile.gif

QUOTE(Lotynė @ 2010 09 16, 19:16)
Na, visų pirmą mes gydomės lėtinius procesus, lankomės 6 mėn. Mažyliui AD, vyresniokei astma. Per 6 mėn dukrai obstrukcijų nebuvo, o sūnaus AD nebematau... tpu tpu tpu... Nesitikiu visko iš karto...

Atsakyti
QUOTE(Lotynė @ 2010 09 16, 19:16)

Lotyne, o kaip su apmokėjimu P. uz telefonines /el. konsultacijas?
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2010 09 16, 20:54)
Lotyne, o kaip su apmokėjimu P. uz telefonines /el. konsultacijas?

O jus cia apie Misi?
Atsakyti
Sveikos,o aš biškį nevilty esu...niekaip neišsikapstom iš kosulio...viskas prasidėjo nuo skiepo,maniau nuo jo,bet ryškiai virusą pasigavom..temperatūra,sloga,čiaudulys,finale kosulys..dregnas,sausas..nebesuprantu.Kaip tyčia nei žirniukai nei lašiukai neveikia,jau panikoj esu,vis konsultuojuosi su homeopatu,bet vaikui negereja.Sekamdienio paryčiais turim skristi į turkiją g.gif .Mūsų vietinė pediatrė klausė,plaučiai švarūs,bet apsisaugojimui paskyrė antibų...aišku aš jų nedaviau,nes dar nematau butinybes,temeperaturos nera..bet jei negerės.matyt teks gert g.gif
Gaila vaiko,ypač atsigulęs taip užsikosti,kad atrodo tuoj apsivems,kosti beveik ištisą naktį,net pats pradeda verkti verysad.gif Dieną mažiau. Gal kas nors iš patirties ką nors patarsit verysad.gif
Atsakyti
Zirzekle, pasiskaitykit Drosera (iš kompleksų Drosera homaccord) ir Hyoscyamus (komplekse Bronchalis heel) (dabar neturiu laiko analizuot, mintinai nepamenu). Bandėt šituos?
Atsakyti