Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Vanilla Cookie @ 2010 08 16, 11:44)
mazius skiepytas visais skiepais kur priklauso, paskutinis berods 6 men buvo  g.gif  o sakydama "geriam" turejau omenyje tik ji....as negeriu tu zirniuku, gyd sake tik jam duoti po 1 zirniuka ivairiom kombinacijom 3 kartus per diena....kadangi jam dar tik 10 men, istirpinu zirniukus vandeniuke ir duodu su svirkstu....gal todel poveikio dar nera  g.gif  nors gyd sake kad taip irgi gerai istirpinus.....tai gal ir man reik pagert ju? nes dar 2 kartus mazius valgo mp - pries miegeli ir ryte pabudes  unsure.gif

O kokie žirniukai, kokios potencijos? Kartais potenciją reikia, pasikonsultavus su gydytoju, keisti. O gydantis homeopatas apskritai domisi jūsų tolimesne situacija?

Taip, sakoma, kad tokiam amžiuj būtent mamai reiktų tuos žirniukus gerti. Bet gal irgi reiktų tartis su gydytoju.

O šiaip siūlyčiau daugiau pasidomėti šalutiniu skiepų poveikiu. Pasiskaitykite daugiau informacijos SM Skiepų poforumy ar internete.
Atsakyti
QUOTE(balta @ 2010 08 16, 13:56)
O kokie žirniukai, kokios potencijos? Kartais potenciją reikia, pasikonsultavus su gydytoju, keisti. O gydantis homeopatas apskritai domisi jūsų tolimesne situacija?

Taip, sakoma, kad tokiam amžiuj būtent mamai reiktų tuos žirniukus gerti. Bet gal irgi reiktų tartis su gydytoju.

O šiaip siūlyčiau daugiau pasidomėti šalutiniu skiepų poveikiu. Pasiskaitykite daugiau informacijos SM Skiepų poforumy ar internete.

nu mes sugere tuos zirniukus 6 savaites turime pas gydytoja vel pasirodyti, tai net ir nzn ar cia skaitosi domisi jis musu gydymu ar ne unsure.gif o ka reiskia tos potencijos? kiekis zirniuku? sake gert po 1 zirniuka kartui, o geria ryte 3 zirniukus (skirtingus), popiet 3 (skirtingus) ir nakciai 4 zirniukus....skirtingus, tai cia noriu pasakyti kad is skirtingu buteliuku su skirtingais pavadinimais....nuzodziu, visai zalia as cia doh.gif net geda blink.gif

o kas del skiepu? gali buti tox salutinis poveikis, kad taip vaika berti?????? jei cia jie kalti, ka tada daryti? kaip issigydyti? verysad.gif
Atsakyti
Alergija būna, kai imunitetas kovoja pats su savimi. Po skiepų taip pat galima alergija. Kiek esu skaičiusi, būna ir dar blogiau po skiepų.
Kai yra problemų su žarnynų, tai gali berti ir būti pseudoalergija. Mano sūnui taip yra.
Jums patarčiau kreiptis į alergologą. Jis dar per mažas, bet vis tiek galėtų pakonsultuoti.
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2010 08 16, 15:11)
Alergija būna, kai imunitetas kovoja pats su savimi. Po skiepų taip pat galima alergija. Kiek esu skaičiusi, būna ir dar blogiau po skiepų.
Kai yra problemų su žarnynų, tai gali berti ir būti pseudoalergija. Mano sūnui taip yra.
Jums patarčiau kreiptis į alergologą. Jis dar per mažas, bet vis tiek galėtų pakonsultuoti.

aciu uz patarima, bet mes jau senai buvom pas alergologa, tai tas tik apreke mane, kad laikausi dietos, liepe valgyt viska is eiles (tuo metu mazius valge tik mp) ir sake, kad pas ji ne jox AD, o kazkokia ichtioze, kuria "isaugs" blink.gif tipo nieko nereik darytm patepliot hormonais ir laukt kol viskas savaime praeis doh.gif
o ka jus darot kai jum problemos su zarnynu? jus irgi beria nuo to? kaip gydotes?
Atsakyti
QUOTE(Vanilla Cookie @ 2010 08 16, 12:55)
nu mes sugere tuos zirniukus 6 savaites turime pas gydytoja vel pasirodyti, tai net ir nzn ar cia skaitosi domisi jis musu gydymu ar ne  unsure.gif  o ka reiskia tos potencijos? kiekis zirniuku? sake gert po 1 zirniuka kartui, o geria ryte 3 zirniukus (skirtingus), popiet 3 (skirtingus) ir nakciai 4 zirniukus....skirtingus, tai cia noriu pasakyti kad is skirtingu buteliuku su skirtingais pavadinimais....nuzodziu, visai zalia as cia  doh.gif  net geda  blink.gif

prie vaistų pavadinimo būna ir potencija nurodyta. su laiku ir jūs daugiau nusimanysite apie viską.

o kas del skiepu? gali buti tox salutinis poveikis, kad taip vaika berti?????? jei cia jie kalti, ka tada daryti? kaip issigydyti?  verysad.gif

Jau sakiau, kad pasieškotumėte daugiau informacijos skiepu temoj. Šita tema juk ne apie skiepus. O ir neįmanoma visko aprašyti.
Atsakyti
Vesk pas kitą alergologę. O mano vaikui buvo kūdikystėj auksinis stafilokokas. Tai po to jis turi jautrumą. Iš pradžių jį bėrė nuo šokolado, braškių. Paskui lyg ir praėjo. Dabar pieno produktų daug negali - iš karto išberia. Ir alkūnes išberia - sakė kaip ir AD. Hormonais netepu, tik stiprinu žarnyną, daug daržovių stengiuos duoti. Va nuvažiavom į Labanoro mišką, tai praėjo bėrimas, grįžom, tai vėl prasidėjo, bet dabar vėl gauna tik daržoves, mėsos mažokai, daugiau žuvies pagautos Labanoro ežere, grybų ir pan. - praėjo. Stengiuosi kad gautų daugiau natūralaus, šviežio, mano pačios gaminto maisto. Kadangi yra sodas, tai pati daug daržovių auginu. Tai turbūt padeda.
Atsakyti
QUOTE(balta @ 2010 08 16, 16:04)
prie vaistų pavadinimo būna ir potencija nurodyta. su laiku ir jūs daugiau nusimanysite apie viską.

nu va, paziurejau, prie keturiu buteliuku salia pavadinimu skaicius 6, o prie kitu likusiu dvieju buteliuku skaiciukas 3 g.gif tai cia tos potencijos pakankamos idomu? nes gauna po 1 zirniuka, o jie tokie mazulyciai mano akimis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanilla Cookie @ 2010 08 16, 14:25)
nu va, paziurejau, prie keturiu buteliuku salia pavadinimu skaicius 6, o prie kitu likusiu dvieju buteliuku skaiciukas 3  g.gif  tai cia tos potencijos pakankamos idomu? nes gauna po 1 zirniuka, o jie tokie mazulyciai mano akimis  blink.gif

Jūsų vaikelis dar metukų neturi, užtat ir vienas žirniukas.
O gydytoja nurodė, kaip taisyklingai vartoti "žirniukus vandenyje"?

Siūlyčiau pasiskaityti ir nuorodas, pasirinkus tinkamą kalbą, jas rasite pirmam temos puslapy.
Atsakyti
QUOTE(balta @ 2010 08 16, 16:51)
Jūsų vaikelis dar metukų neturi, užtat ir vienas žirniukas.
O gydytoja nurodė, kaip taisyklingai vartoti "žirniukus vandenyje"?

Siūlyčiau pasiskaityti ir nuorodas, pasirinkus tinkamą kalbą, jas rasite pirmam temos puslapy.

gaila, kad daugelis nuorodu lietuviu kalba jau nebeveikia, o ir veikianciose nieko neradau apie zirniuku vartojimo vandenyje ypatumus g.gif nu gyd nieko nesake ypatingo, tipo istirpini visus zirniukus tam kartui gerti kartu nedideliame kiekyje vandeniuko ir suduodi maziukui unsure.gif ar reik elgtis kazkaip specialiai? mhm unsure.gif
Atsakyti
Vanilla Cookie, o pas kokį gyd. lankotės?

O šiaip pradėjus gydytis homeopatiškai turi būti koks nors "judesys", paprastai pablogėjimas, po kurio seka rimtas pagerėjimas. Kai jokio "judesio" nematyt, galima realiai manyt, kad vaistukai parinkti netinkamai.

Mano merginai brobchinė asmta diagnozuota, galiu padrąsinimui tik pasakyt, kad savavališkai nutraukėm visus cheminius vaistus ir šiandien atsidžiaugt negalim homeopatijos poveikiu. Tik poveikis nebuvo toks greitas kaip norėtųsi, buvo ir rimtesnių atkritimų, bet dabar rezultatu atsidžiaugt negalim.

Jei turi laiko pasiskaityk senesnes temas, ten žiauriai daug visko aptarta. Suprantu, kad daug skaityt, bet galiu pasakyt, kad verta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanilla Cookie @ 2010 08 16, 15:11)
gaila, kad daugelis nuorodu lietuviu kalba jau nebeveikia, o ir veikianciose nieko neradau apie zirniuku vartojimo vandenyje ypatumus  g.gif nu gyd nieko nesake ypatingo, tipo istirpini visus zirniukus tam kartui gerti kartu nedideliame kiekyje vandeniuko ir suduodi maziukui  unsure.gif  ar reik elgtis kazkaip specialiai? mhm  unsure.gif

Tai gal kitomis kalbomis skaitote?

Pagrindinė taisyklė - nemaišyti žirniukų vandenyje su metaliniu šaukšteliu.

O homeopatinių vaistų nelaikyti arti elektrinių prietaisų.
Atsakyti
O kas tiktų nuo skrandžio - jautrus, galbūt yra erozija. Čia katei mano smile.gif
Atsakyti