Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

nu as duodu -Complex Echinacea,sudetis raso-Echinacea D2,Phytolacca D3,Ginseng D3.
nuo birzelio po plauciu uzdegimo duodu..bet nepaskyciau kad padeda...
gal galit pasiulyt koki kita preparata? g.gif
Atsakyti
QUOTE(singa @ 2010 09 10, 09:51)
Gal mergaitės galit priminti žirniukų pavadinimą nuo nagų kramtymo? (Nagų kramtymas 5metų mergaitei po stresinių situacijų prasidėjo, t.y. nenori į darželį eiti doh.gif )

Nesiseka man rasti vaistukų nuo nagų kramtymo pavadinimo, nors kažkurioj temoj buvau skaičiusi doh.gif Priminkit, prašau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 09 15, 11:05)
Nemanyčiau... ax.gif
Tiesa sakant, aš profilaktiškai duodu tik Calcium complex (kaulai/dantys), Magnesium phosphoricum (jeigu yra raumenų mėšlungis), ferrum phos (jeigu greičiau pradeda pavargti). Čia šešiukės. Tai yra mineralai, kurių yra pačiam organizme. Kiek pamenu, kažkas profilaktiškai pernai naudojo Aflubin.

O Calcium complex padeda? Kokiu tikslu jį duodat? Klausiu, nes mano dukrai su dantim situacija tragiška...Na man pačiai dantys irgi greit byra, čia matyt genetika, tik ar šie vaistukai padėtų tokiu atveju g.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuke @ 2010 09 15, 14:15)
O Calcium complex padeda? Kokiu tikslu jį duodat? Klausiu, nes mano dukrai su dantim situacija tragiška...Na man pačiai dantys irgi greit byra, čia matyt genetika, tik ar šie vaistukai padėtų tokiu atveju  g.gif

Egliuke, mums dantų problema irgi pasidarė aktuali. Pas vieną iš vaikų atradau skylutę, o gydytojas dar ir antrą rado. Kito dantys dar sveiki. O mūsų, tėvų, dantys irgi nieko gero. Radau odontologijos kabinetą, kuriame turėtų gydyti ir homeopatiškai, bet, paklausus gydytojo, paaiškėjo, kad tik jo žmona apie tai nusimano, jis kitą kartą paklausiąs, ką ji galėtų rekomenduoti. Kadangi taip ilgai nenorėjau laukti, tai pati bandžiau spręsti, skaitydama garsaus homeopato Ravi Roy parašytą knygelę apie dantis. Jei skaitot vokiškai, gal pabandyčiau nuskanuoti bent keletą ar aktualiausius puslapius. Gydoma konstituciniais, substituciniais vaistais ir nozodais. Todėl ir čia reikia parinkti pagal žmogaus konstitucinį tipą, ligos požymius. Knygelėje aprašyti Kreosot, Staphisagria, Syphilinum, Calcium carbonicum, Calcium phosphoricum, Calcium fluoratum, Fluoricum acidum, Mercurius solubilis, Silicea, Medorrhinum, Sepia, Syphilinum, Selen. Čia turbūt tie tipai, kurių prasčiausi dantys būna.
Konstitucinis vaistas geriamas LM 6 ir aukštesnės potencijos (kasdien); nozodai (pradedant nuo LM 30 potencijos) kas 3-7 dienas; substituciniai (kaip supratau, mineralinės druskos) žemos potencijos (nuo D3 iki D6) 2-3 kartus per dieną, po kelių savaičių keičiant, kad nebūtų perdozavimo.
Atsakyti
Lotyne, kreipiuosi į tave ax.gif

Kadangi tu jau patyrusi daugiau su P gydymu, gal galėsi pagelbėti - antrą diena valgom žirnius kas 15 min, vakar jau tempos vakare nebuvo, šiandien ryte vėl buvo, bet neaukšta. Visą dieną sąžiningai valgom žirnelius, plius dedam į vandenuką, bet tempa kyla. Nežinau kiek taip traukti, o kada jau susirūpinti. al tiesiog šį sykį gydymas neveikia. Nors kelis kartus anksčiau pavyko lengvai tempą ir abstrukciją vien konstituciniu suvaldyti...
Kažkaip pasimečiau visai ir neramu jau darosi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(singa @ 2010 09 15, 14:14)
Nesiseka man rasti vaistukų nuo nagų kramtymo pavadinimo, nors kažkurioj temoj buvau skaičiusi doh.gif  Priminkit, prašau 4u.gif

gal grafitas? aš gyd. M sakiau dėl nagų graužinmo, bet jis neuakcentavo, kad būtent JIS nuo TO. tai galiu ir klysti
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2010 09 15, 13:59)
nu as duodu -Complex Echinacea,sudetis raso-Echinacea D2,Phytolacca D3,Ginseng D3.
nuo birzelio po plauciu uzdegimo duodu..bet nepaskyciau kad padeda...
gal galit pasiulyt koki kita preparata? g.gif

Jalka, o kas konkrečiai darosi? Šiaip ilgiau nei 2 mėnesius, nereikėtų duot. Vertėtų daryt pertraukėlę, nes imunitetas gali būti ne tik nuslopintas, bet ir perstimuliuotas, o rezultatas toks pats - dažnos ligos.

Šiaip dantys turbūt turėtų stiprėti naudojant konstitucinį g.gif .
Mano dičkei buvo nežymaus laipsnio trumparegystė, buvo išrašyti akinukai, kurių nenešiojom, šiemet taip rimtai pasitikrinom, tai regėjimas ženkliai pasitaisęs, apie akinius aju jokios albos, tik tausojantis režimas paskirtas. Įtariu, kad dėl konstitucinio, nors akimis Misiui net nesiskundėm (turėjom tuo metu didesnių problemų).
Pas mane irgi - kasmet po kokias 6-8 skylutės dantyse atsirasdavo, jau pluombuot nelabai ką yra, vien plombos. Šiemet maloniai nustebau - viena thumbup.gif .
Atsakyti
daznai sergam,kai tik pradejom lankyt darzely..savaite kolektyve ,savaite namie..vis sloga,gerkle... doh.gif doh.gif doh.gif nebezinau ko griebtis...
Atsakyti
Jalka, pagalvojau, kad Influcidas nemažai kam padeda. Gripo profilaktikai dar galima Oscilokoksinumą vartot (šito užtenka po kelis žirniukus iš tūtelės, visai nereik visos tūtelės iš karto sunaudot).
O šiaip gal vertėtų gydytoją homeopatą susirasti, kuo anksčiau pradėsit profesionaliai gydytis tuo daugiau šansų greitai pasiekti gerus rezultatus. Be to ir jausitės daug užtikrinčiau gydantis homeopatija, nes vien savo jėgom pasikliauti kaip reikia pralaukt krizines situacijas dažnai būna labai sunku. Juolab ir žiemos sezonas prieš akis 4u.gif
Atsakyti
Informuoju: nuo miežio - silicea 6 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 09 16, 08:12)
Jalka, pagalvojau, kad Influcidas nemažai kam padeda. Gripo profilaktikai dar galima Oscilokoksinumą vartot (šito užtenka po kelis žirniukus iš tūtelės, visai nereik visos tūtelės iš karto sunaudot).
O šiaip gal vertėtų gydytoją homeopatą susirasti, kuo anksčiau pradėsit profesionaliai gydytis tuo daugiau šansų greitai pasiekti gerus rezultatus. Be to ir jausitės daug užtikrinčiau gydantis homeopatija, nes vien savo jėgom pasikliauti kaip reikia pralaukt krizines situacijas dažnai būna labai sunku. Juolab ir žiemos sezonas prieš akis 4u.gif

influcida pernai vartojom,na kiauliu gripu nesusirgom...
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2010 09 16, 09:07)
influcida pernai vartojom,na kiauliu gripu nesusirgom...

lotuliukas.gif influcido nevartojom ir jokiu gripu nesusirgom - atsitiktinumas mirksiukas.gif
Atsakyti