Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(opium @ 2010 09 12, 14:33)
nux vomica

čia nuo bet kokių pagirių? nes kiti kitą dieną vemia, kitiems - tik galva sunku ir pan. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krika: 12 rugsėjo 2010 - 13:36
QUOTE(krika @ 2010 09 12, 14:36)
čia nuo bet kokių pagirių? nes kiti kitą dieną vemia, kitiems - tik galva sunku ir pan.  g.gif

nepabandžius nežinosi. asmeniškai man-nuo visokių.
Atsakyti
tada teks pirkti.

http://www.mhc.ru/st...AptechkaDom.asp ar verta susipirkti pagal šį pavyzdį?
Atsakyti
Peržiūrėjau tą siūlomą vaistinėlę, tai bent jau aš visus turiu ir visus naudoju gan dažnai ( ir dar turbūt tris kart tiek kitokių turiu:oh ). Bet šitie tokiais ūminiais atvejais labiausiai naudojami ir turėt juos tikrai verta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilytte: 12 rugsėjo 2010 - 15:48
Laba dienele, reikia patarimu. Kaip isvaryti Candida grybeli is organizmo. Niekas jau neveikia, jokie cheminiai vaistai sad.gif neviltis..cia suaugusiam..
o mergytei mano irgi ziuriu ji yra, nes burnyteje esam tureje, gal zarnyne dar liko.. g.gif
Atsakyti
Klausimas - kaip maitinatės? Nes jei daug valgote miltinių, saldžių, mielinių, keptų patiekalų, cukraus - galite ir neišnaikinti. Kai vaikui buvo rasta žarnyne šis grybelis, tai maitindavau vaiką namie - veždavausi namo per pietus, pavakariams ir pan. Ruošdavau: troškinta mėsa, daug daržovių, rytais košės su džiovintais vaisiais, jokios duonos (nebent ji ruginė, be mielių ir cukraus), ypač baltos ar batono, blynų ir pan. Vietoj cukraus - medaus, bet labai mažai, rūgpienis, kefyras, jokių sūrelių, saldžių varškių ir pan.
Atsakyti
Laba diena,
nerandu aprasymo g.gif , priminkit prasau, kokiai slogai vartoti Cinnabsin, o kada Coryzalia?
Thuja aliejus - nuo slogos tinka patepti nosytes landas? Kur dar vartojate si alieju?
Ka galima butu suaugusiam nuo padidejusio nervingumo vartoti, labai greit viskas erzina, pakeltas tonas?
Beje, kur Vilniuje dazniausiai prekinates?
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2010 09 12, 14:05)
Gal kas žinot,iki kada homeopatas V.Misis atostogaus? g.gif

iki rugsėjo 13d
Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2010 09 13, 16:58)
iki rugsėjo 13d

ačiū,vadinasi ryt teks atakuoti telefonu blush2.gif Tikiuos išgysim,kelionė ant nosies doh.gif
Atsakyti
nu ką lotuliukas.gif skauda man akies kampelį - turėsiu ir aš miežį ant akies lotuliukas.gif doh.gif verysad.gif

beje, mažei, spjovus į akis tris kartus (liaudies išmintis doh.gif ) miežis dingo.
vakar MB man spjovė, tik velnias, ne į tą pataikė lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikutės,
reikia, kad pakonsultuotumėt, ax.gif nes jau primiršau. Dėl tokių orų, vėl suaktyvėjo mano bjaurastis ir savaitgalį peršalau. doh.gif Kaip dažnai galiu vartoti skirtus vaistukus, 200C. Ar nebus per daug jei vartosiu kas antrą dieną po 3 ž, ar geriau kas trečią dieną?
Ir ar gali būti tokie perdozavimo požymiai. Paėmiau atigripiną Nr2. po 12 žirniukų kas valandą. Ir čiulpiant 4 dozę supykino ir pradėjo skaudėti galvą. ir paskui taip silpna silpna buvo, o skrandis atrodė kaip "apsivėlęs". Ar gali būti perdozavimas ar čia organizmas taip sureagavo (nes mm artėja) Bet niekada taip nėra buvę g.gif
Atsakyti
12 žirniukų? blink.gif gi daugiausiai 9 rašo visur

dėl tos C200 potencijos nežinau, bet 1M gyd. Misis dukrai buvo skyręs po 1 žirniuką į savaitę ir tik kas 2 savaites. sudėtingai čia - gaunasi 2 kartus į mėnesį po 1 žirniuką.
kita gyd. kitai dukrai 1M skyrė kartą į savaitę po 3 žirniukus ir taip mėnėsį laiko.

atrodo potencija ta pati, o kiek gydytojų, tiek vartojimo grafikų
Atsakyti