Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(krika @ 2010 09 10, 13:38)
o kas sakė, kad savo vaikus išmuštravojo naktį priimti šaukštuką ištirpintų žirniukų?  lotuliukas.gif
kažkurį vakarą ir aš tirpinau. kol tirpo - pana davėsi lovoj. kai ištirpo - spėjo užmigti. net kalbindama negirdėjo nieko. teko iš ryto suduoti  lotuliukas.gif

dabar žinosiu, kad kišti už žando  lotuliukas.gif

Va būtent, kad ne tirpinti, o žirniai. Tokia tiktai ir dresūra.

Atsakyti
QUOTE(egliuke @ 2010 09 10, 20:19)
Visai kitaip buvo, kai gyvenom Šveicarijoje, ten ima nuo tonzilių tepinėlį ir daro vienkartinį streptokokų testą, rezultatas po kelių minučių. Aš vis pagalvoju, gal galima ir Lietuvoj kažkur tokių testų nusipirkt ir namie padaryt vaikui, jei jau poliklinikoj tyrimų nedaro  g.gif

Daro, tik kad padarytų reikia gerą skandalą sukelti, o ne visos tą moka ir turi tam reikiamą savybių. Aš kartą neatlaikius pediatrę beveik į šuns dienas išdėjau, tai kaip nustebau, kai pediatro stalčiuje pasirodė netgi esantys specialūs ilgi pumpurėliai tepinėliams iš gerklės imti. Ir atsakymą gavom lygiai po 5 min blink.gif . Ir čia tokioj beveik kaimo gydymo įstaigoj.
Man tai pikta, kad net nepasiūlo už tuos kelis litus to primityvaus tyrimo padaryti, pradeda pasakot, kad reikia LOR-o tai procedūrai (pas kurį eilės) ir t.t. Ir patys manosi esantys baisiai kompetetingi iš apžiūros ligas diagnozuoti, nors visas civilizuotas pasaulis prieš antibus skirdamas tyrimus daro...
Atsakyti
labos,vakar 1,5 metų vaiką paskiepijo.nuo pietų piktas,irzlus,vis rodė,kad skauda rankytę skiepytą.iš pradžių chamomilos daviau...nakčiai dar pora žirniukų.naktį sukilo tempa iki 38.2.paracetamolio žvakutė numušė.Ryte nebuvo tempos,dabar vėl užkilo.Gal kartais Pyrogran gali padėti?po kiek patariat duoti?db miega,lyg kosuliukas atsiranda,seilėtekis padidejes.Turiu nemazai homeopatiniu vaistuku,bet kada ir kaip juos naudoti homeopatas patardavo.kike zinau db jis atostogauja verysad.gif po savaitės turim visi į turkiją išvykti...kaip baisu,kad mažiukas neįsisirgtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2010 09 11, 13:48)
labos,vakar 1,5 metų vaiką paskiepijo.nuo pietų piktas,irzlus,vis rodė,kad skauda rankytę skiepytą.iš pradžių chamomilos daviau...nakčiai dar pora žirniukų.naktį sukilo tempa iki 38.2.paracetamolio žvakutė numušė.Ryte nebuvo tempos,dabar vėl užkilo.Gal kartais Pyrogran gali padėti?po kiek patariat duoti?db miega,lyg kosuliukas atsiranda,seilėtekis padidejes.Turiu nemazai homeopatiniu vaistuku,bet kada ir kaip juos naudoti homeopatas patardavo.kike zinau db jis atostogauja verysad.gif po savaitės turim visi į turkiją išvykti...kaip baisu,kad mažiukas neįsisirgtų g.gif

Silicea arba Thuja skiepų atveju
Atsakyti
QUOTE(balta @ 2010 09 11, 14:52)
Silicea arba Thuja skiepų atveju

ačiū.turiu silicea 6.o kokiu daznumu? g.gif
Atsakyti

Čia turbūt C6 potencija? - Tai nežinau.
Nes mano vokiškoj knygoj savigydai tik D12 rekomenduojama: triskart per dieną po 5 žirniukus. Jei per dvi dienas nejuntat pagerėjimo, tada reikia kitą bandyt.

Aš vaikų neskiepiju, tai ir su skiepijimo pasekmėm nesu susidūrusi. Gal dar kitos patars.
Atsakyti
QUOTE(balta @ 2010 09 11, 18:49)
Čia turbūt C6 potencija? - Tai nežinau.
Nes mano vokiškoj knygoj savigydai tik D12 rekomenduojama: triskart per dieną po 5 žirniukus. Jei per dvi dienas nejuntat pagerėjimo, tada reikia kitą bandyt.

Aš vaikų neskiepiju, tai ir su skiepijimo pasekmėm nesu susidūrusi. Gal dar kitos patars.

Pas mus tik šis paskutinis skiepas taip suregavo,su visais kitais jokių pasekmių nebuvo unsure.gif bandau po 2 ž. duoti.
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2010 09 11, 19:18)
Pas mus tik šis paskutinis skiepas taip suregavo,su visais kitais jokių pasekmių nebuvo unsure.gif  bandau po 2 ž. duoti.

prasidejo sloga ir čiaudulys... g.gif ar tai reiškia,kad netinka vaistukai? g.gif temperatura nebekyla
Atsakyti
sveikos,
vėl prasideda paskaitos:

"Kviečiame į paskatą
Šių metų rugsėjo 14 d. 18 val. Natūraliosios terapijos centro gydytojos Daiva Jakubonienė ir Jurga Baikauskienė skaitys paskaitą "Homeopatija ir alergija". Paskaita vyks prekybos centre Gedimino pr.9, Vilniuje, III aukšte. Ji yra projekto Eko banga sudėtinė dalis. Dalyvavimas paskaitoje nemokamas. Kviečiame dalyvauti.

Daugiau informacijos http://ekobanga.blog...-0914-1781.html ."

mano vaikui po skiepų tik temperatūra užkildavo, tai, deja, nieka negaliu iš patirties patart...
Atsakyti
gal turite ką pasiūlyti nuo pagirių hihihi.gif
Atsakyti
Gal kas žinot,iki kada homeopatas V.Misis atostogaus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 09 12, 13:31)
gal turite ką pasiūlyti nuo pagirių  hihihi.gif

nux vomica
Atsakyti