Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(jalka @ 2010 09 10, 10:06)
gal kas galetu pakomentuoti kaip vartoti bufo3? vyras nupirko,o kaip vartoti nepaklause
dukrytei daznos anginos,slogos..2,5 metuku.gal pades ta rupuzes istrauka mums? nupirko zirnelius..seip ji zirniukus valgo,bet gal geriau juos tirpdyt? g.gif

Man rodos, bufo3 nuo anginos nelabai skiria, vat tikra rupūžės ištrauka tai tinka pūlingai anginai, o šie bent jau mums nepadėjo nuo anginos, irgi bandžiau kažkur išgirdus ax.gif Duodavau kartą į dieną kiek vaikui metų, o kai sirgdavo dar dažniau. O homeopatas niekada mums jų nesiūlė, nors labai dažnos anginos irgi. Bet gal kitiems ir padeda g.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2010 09 10, 11:06)
..seip ji zirniukus valgo,bet gal geriau juos tirpdyt? g.gif

tirpdyt. aš kartą paklausiau, ar gerai kad duodu čiulpti? manęs perklasuė ar įsitikinus, kad nesukramto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2010 09 10, 11:06)
gal kas galetu pakomentuoti kaip vartoti bufo3? vyras nupirko,o kaip vartoti nepaklause
dukrytei daznos anginos,slogos..2,5 metuku.gal pades ta rupuzes istrauka mums? nupirko zirnelius..seip ji zirniukus valgo,bet gal geriau juos tirpdyt? g.gif

mums pries pora savaiciu buvo pulinga angina...dabar va vel gerklyte paraudus,vel sloga...
paskaiciau kad mamos duoda,kazkuri rase kad ar net puse metu geria,profilkatiskai...
musu daktare labai skeptiskai ziuri i homeopatinius vaistus...
tai as cia kaip ir savo nuoziura juos isigijau..
raso kad imunine stiprina,bet gal tai netiesa? g.gif
Atsakyti
Kiek teko domėtis, bakterinės anginos požymis pagrindinis, kad ne tik žaibiška pradžia ir limfmazgiai kakle dideli, bet nebūna slogos ir kosulio. Jei angina prasideda kartu su kitais peršalimo požymiais, tada ji dažniausiai būna virusinė.
Parašau tam, kad kai kurie gydytojai piktybiškai nedaro kraujo tyrimų, ypač šiuo "krizės" metu.
Atsakyti
Jalka, homeopatiniai visi stiprina imunitetą, nes subalansuoja gyvybines jėgas 4u.gif
Tiesiog geriausia atsirinkti tą vaistą, kuris labiausiai atitinka esamus negalavimo požymius ir pačio žmogaus natūrą.
Šiuo atveju abejoju ar bufa reikalinga... ax.gif Pamėginkit Homeovox, Coryzalia ar Gripp Heel (šitie kompleksiniai gana plačios sudėties ir daug kam tinka). Jie tinkamiausi peršalimo pradžioje.
Tokio dydžio žmogui pakanka 1/2 tabletės (trečdalį sudėtinga atskirti). Duoti atsižvelgiant į negalavimo intensyvumą (dažniausiai kas 15 min.). Kartoti dozę tuomet, kai matai, kad vaikui vėl negera.
Ar vaistas veikia pasimato jau po 3 dozės.

Dėl žirniukų tirpdymo: tirpdyti lengviau ir greičiau suveikia. Tačiau... esant ekstrinei situacijai (pvz. kai reikia dažnai suduoti nakties metu) tiesiog užkišu žirnį už žando ir viskas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 10 rugsėjo 2010 - 12:55
aciu merginos,pabandysiu,blogiau gal nebus...nes kai tik isejom i darzeli-nuo balandzio galo...vienos ligos...savaite darzely 2 savaites namie...ir vis sloga ,gerkle..birzely viskas komplikavosi plauciu uzdegimu...
per vasara ligos nepuole,darzelio nelankem..nuo rugsejo isejom-ir vel va gerkle ,sloga doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 09 10, 13:52)
Dėl žirniukų tirpdymo: tirpdyti lengviau ir greičiau suveikia. Tačiau... esant ekstrinei situacijai (pvz. kai reikia dažnai suduoti nakties metu) tiesiog užkišu žirnį už žando ir viskas..

o kas sakė, kad savo vaikus išmuštravojo naktį priimti šaukštuką ištirpintų žirniukų? lotuliukas.gif
kažkurį vakarą ir aš tirpinau. kol tirpo - pana davėsi lovoj. kai ištirpo - spėjo užmigti. net kalbindama negirdėjo nieko. teko iš ryto suduoti lotuliukas.gif

dabar žinosiu, kad kišti už žando lotuliukas.gif
Atsakyti
o jie tirpsta ir kambario temperaturos vandeny ar siltesnio reik? niekad netirpdziau..net nezinojau kad juos ciulpti reikia doh.gif mano panelyte triauskina juos sekmingai...
Atsakyti
tirpinami kambario temperatūros vandenį.

sako reikia virintam, o jei aš mineraliniame vandeny tirpdau? g.gif
Atsakyti
aciu,apsvietet...
siusim dar vyra i homeopatine vaistine.. mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotynė @ 2010 09 10, 12:44)
Kiek teko domėtis, bakterinės anginos požymis pagrindinis, kad ne tik žaibiška pradžia ir limfmazgiai kakle dideli, bet nebūna slogos ir kosulio. Jei angina prasideda kartu su kitais peršalimo požymiais, tada ji dažniausiai būna virusinė.
Parašau tam, kad kai kurie gydytojai piktybiškai nedaro kraujo tyrimų, ypač šiuo "krizės" metu.

Kaip įdomu g.gif Bet mums kažkas čia ne taip, nes mano sūnui angina dažnai prasideda nuo slogos, na ir antibiotikai ją daug kartų išgydė, po pirmos dozės iškart temperatūra krenta. Nors šįkart gal ir nėra bakterinė, nes temperatūra jau visai nukrito, apsiėjom be antibiotikų, o gal homeopatiniai taip greitai padėjo ax.gif Kiek mes sirgome Lietuvoje, nė karto mums nedarė jokių tyrimų, tik išrašo antibiotikus ir viskas verysad.gif Visai kitaip buvo, kai gyvenom Šveicarijoje, ten ima nuo tonzilių tepinėlį ir daro vienkartinį streptokokų testą, rezultatas po kelių minučių. Aš vis pagalvoju, gal galima ir Lietuvoj kažkur tokių testų nusipirkt ir namie padaryt vaikui, jei jau poliklinikoj tyrimų nedaro g.gif
Atsakyti
Lietuva - ne Šveicarija verysad.gif
Atsakyti