Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Loreli @ 2010 09 08, 22:32)
Kirke, lyg ir yra 3 poliklinikoj homeopate, lyg Balniene, pavarde. o daugiau nėra. tik Palangoj

Pasakysiu dėl Balnienės, ačiū. Tinka ir Palangos homeopatė,ne problema nuvažiuoti. Svarbiausia, kad tik padėtų, nes sesuo jau nebežino ką daryti -niekaip gydytojai priežasties neranda ir pagydyt nesugeba unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2010 09 08, 22:32)
Krika, o kodėl neskambini savo homeopatei? juk ten galima konsultuotis visais atvejais.

nu gerai gerai, paskambinsiu irnesakyk.gif

iš tiesų, aš toks žmogus, kad skambintis galiu dėl vaikų, o pati atrodo išsikapanosiu kai nors ax.gif

va rytas, o aš kvėpuoju be jokių olynth'ų thumbup.gif tik kad niekas nesivalo, nors truktelėjus atgal yra kas išsivalo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 09 09, 06:33)
iš tiesų, aš toks žmogus, kad skambintis galiu dėl vaikų, o pati atrodo išsikapanosiu kai nors  ax.gif

Aš taip pat galvojau, tai dabar su didžiausia angina paslika kelias dienas buvau...Gerai, kad auklė yra, kitaip...Visai ant kojų nepastovėjau, tempera virš 39 buvo doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
ka zinot apie homeopate Balniene?
dekui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Labai patinka homeopatija, stengiuosi pirmiausia ją išbandyti esant bet kokiai ligai, bet pati dar nelabai orientuojuosi kokį vaistą geriau parinkti, todėl norėčiau paprašyti jūsų pagalbos 4u.gif
Mano sūnui pūlinga angina šiandien prasidėjo verysad.gif Bet kuriuo atveju ryt išsikviesim pediatrę ir išsirašysim antibus, bet noriu ir alternatyvų gydymą pabandyt, gal padės ax.gif o gal ir antibų nereiks duot...Žodžiu prasidėjo viskas nuo slogos vakar, vakare pakilo neaukšta temperatūra, sloga nėra labai didelė, bet šiandien per pietus staigiai šoko temperatūra iki 38.5, o paskui ir toliau kilo, dabar svyruoja apie 39.5, gerklė raudona, tonzilės su baltais "siūlais", dešinėj pusėj jų daugiau. Pats vaikas prastai jaučiasi, nevalgo nieko, nežaidžia verysad.gif Kaip manot, jei pabandyčiau tą mercurius heel, ar jis tiktų šiuo atveju? Tiesa, prieš tai homeopatas buvo mums išrašęs gerti tokį kompleksą, kurį mes vartojom kas porą dienų, o dabar ir kelis kartus per dieną duodu kai apsirgo, bet jis nepadeda, tai daugiau dabar nebesuosiu, jo sudėtis: Calc. carbonicum 30, phosphorus 12, drosera 6, phytolacca 12, echinacea 6, merc. jodatus fl. 6. Šiuo metu pas homeopatą nėra galimybės nueiti verysad.gif Gal kas gydėt pūlingą anginą ir patarsit 4u.gif
Atsakyti
nu kas cia per pulingu anginu metas, gal virusas koks eina g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2010 09 09, 21:26)
nu kas cia per pulingu anginu metas, gal virusas koks eina g.gif

Ai pas mus tai vos ne šeimos bėda, aš turiu lėtinę, o vaikas irgi kas pora mėnesių serga, per metus 5 antibiotikų kursus jau gavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuke @ 2010 09 09, 21:48)
Ai pas mus tai vos ne šeimos bėda, aš turiu lėtinę, o vaikas irgi kas pora mėnesių serga, per metus 5 antibiotikų kursus jau gavo  doh.gif

Mano vyras sirgdavo kiekvienais metais pulinga angina, ir rydavo antibus, kol as jam neradau Angin heel. Dabar kai suskausta, jis paciulpia ir nera jokiu puliu jau gal 8 metus. O man Angin heel netikdavo, taip kad cia labai individualu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnele: 09 rugsėjo 2010 - 21:51
Egliuke, kai jau tempa kyla ir rimtai susergama - porą kartų dienoj vaistukų neužtenka. Kad ir tuos gyd. išrašytus lašus, jei jau nieko kito neturit, reiktų kokius 5 kartus dienoj imt (pradžios kas kokį pusvalandį, paskui retitn kas pora valandų).
O šiaip aš jūsų atveju bandyčiau Beladonos homacord. O po poros dienų jei atrodo, kad nepadeda galima Mercurius heel vartot, ar dar kažką ieškot pagal ligos eigą.
O antibus tai visad spėsit, diena, dvi, paprastai taip greit komplikacijų nebūna. Be to, žinant, kad ir antibai iš lempos yra išrašinėjami ( t.y. niekas nežino, kokią bacilą turit ir ar tą bacilą išrašyti antibai veiks) doh.gif .
Atsakyti
Ačiū už patarimus 4u.gif
Man Angin heel irgi netiko, bet kol kas man pačiai kažkiek pavyko suvaldyti savo anginą su homeopato paskirtais individualiai vaistais, jau nesirgau ja pusę metų, nuo to laiko kai pradėjau gerti vaistukus. Bet limfmazgiai pas mane vistiek padidėję, tai reiškia lėtinė angina vistiek yra..
Vakar vakare sūnui sudaviau truputį vaistų nuo temperatūros, tai naktį išsilaikė apie 38, o dabar vaikas atsikėlė daug geresnės nuotaikos, temperatūra 37.5, žiūrėsim kaip toliau bus, jei nekils smarkiai, tai gal ir prie to pačio komplekso paisiliksim, gal vistik jis čia ir padeda g.gif o jei ne, bėgsiu į vaistinę Beladonos. Antibiotikus tikrai dar spėsim išbandyt, jei bus reikalas schmoll.gif
Atsakyti
Gal mergaitės galit priminti žirniukų pavadinimą nuo nagų kramtymo? (Nagų kramtymas 5metų mergaitei po stresinių situacijų prasidėjo, t.y. nenori į darželį eiti doh.gif )
Atsakyti
gal kas galetu pakomentuoti kaip vartoti bufo3? vyras nupirko,o kaip vartoti nepaklause
dukrytei daznos anginos,slogos..2,5 metuku.gal pades ta rupuzes istrauka mums? nupirko zirnelius..seip ji zirniukus valgo,bet gal geriau juos tirpdyt? g.gif
Atsakyti