Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Obuoliausia @ 2010 09 07, 19:16)
Pamėginkit Ferrum phosphoricum 6, po kokius 5 ž., su pertraukom.

kaip suprast su pertraukom? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gražuolytė @ 2010 09 07, 10:49)
Gal kas turi Ledum 6 ir 30 Vilniuje?

ledum 30 turiu
Atsakyti
mano sinusitas išsigimė. na užburksta nosytė, kad prakvėpuoti neina. tada susilašinu olynth'ą blush2.gif tada kvėpuoju laisvai, bet čiaudėjimas blink.gif čiaudėju ir čiaudėju, o ir nosytė vandenėliu pabėga. ne daug to vandenuko, bet yra. ir panosė jau šerpetoja ir rausta.
tai galvoju, gal alium cepa tiktų? g.gif
Atsakyti
nuo olynth'o man ir nosis pasileidžia ir čiaudulys užpuola, tokia kaip alerginė reakcija, tai nebenaudoju jo visai. Beje sinusitas ir mano dažnas svečias doh.gif
Atsakyti
o tai ką naudoti, jei jaučiuosi kaip gryn per reklamą - užspaudė nosį ir pamiršo - dantis valant uždusti galima unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal galit patarti del lupu puslelines? Pradejo kaltis pirmieji spuogeliai. Kaip padseti sau? Ar pades Engystol ir echinacea cosmoplex?
Papildyta:
QUOTE(spindulka @ 2010 09 07, 14:21)
Labas mamytės  4u.gif 
Gal kuri patars kaip nėštukei pasikelt hemoglobiną?

Labiausiai padejo morku sultys.
Atsakyti
Krika, dar pasižiūrėk Allium sativum (t.y. česnakas).

Kleopatra - Rhus toxidendron 30, pačiai pradžiai turėtų sustabdyt (yra ir Echinacea compositum sudėtyje).

Spindulka - pvz. vartoji savaitę ar dvi, tada savaitė pertrauka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 08 rugsėjo 2010 - 09:50
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 09 08, 09:50)
Kleopatra - Rhus toxidendron 30, pačiai pradžiai turėtų sustabdyt (yra ir Echinacea compositum sudėtyje).

O Rhus toxidendron 30 reikia gamintis ?
Atsakyti
QUOTE(Kleopatra VII @ 2010 09 08, 10:43)
Sveikos,
Gal galit patarti del lupu puslelines? Pradejo kaltis pirmieji spuogeliai. Kaip padseti sau? Ar pades Engystol ir echinacea cosmoplex?
Papildyta:

Labiausiai padejo morku sultys.

Morkos jau nelabai padeda verysad.gif

Obuoliausia,į dieną po kartą užteks ar kokius 3?
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 09 08, 10:50)
Krika, dar pasižiūrėk Allium sativum (t.y. česnakas).

Obuoliausia, ieškojau per vsias nuorodas pirmam psl. rusų kalba ax.gif ir neradau. tai negalėjau palyginti, nes labiau tiko allium cepa.
bet kas mane neramina, kad aš mažiau čiaudėjau, o ir pavartojus žirniukus ir nosis nebebėga. na gal ir tinka, nei čiaudulio, nei slogos.
o va kaip įvardinti neprakvėpavimą? allium cepa ir čia kažkiek padėjo - lyg kažkas atsiveria, bet nakčiai netinka schmoll.gif uždusiu unsure.gif
Atsakyti
Labuka visoms 4u.gif
nebesilankau temelėje, nes visi sveiki esam (pakol kas). Turiu prašymą: gal žinot kokią moterį homeopatę Klaipėdoje. Seseriai reikia, o pas Misių eiti nenori (nes moteriškos bėdos) LAbai labai reikia. Būčiau dėkinga, jei žinančios, parašys man į AŽ. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 09 08, 20:58)
Obuoliausia, ieškojau per vsias nuorodas pirmam psl. rusų kalba  ax.gif ir neradau. tai negalėjau palyginti, nes labiau tiko allium cepa.
bet kas mane neramina, kad aš mažiau čiaudėjau, o ir pavartojus žirniukus ir nosis nebebėga. na gal ir tinka, nei čiaudulio, nei slogos.
o va kaip įvardinti neprakvėpavimą? allium cepa ir čia kažkiek padėjo - lyg kažkas atsiveria, bet nakčiai netinka  schmoll.gif uždusiu unsure.gif

Krika, o kodėl neskambini savo homeopatei? juk ten galima konsultuotis visais atvejais.

Kirke, lyg ir yra 3 poliklinikoj homeopate, lyg Balniene, pavarde. o daugiau nėra. tik Palangoj
Atsakyti