Ar kas nors yra girdejes apie Ferrum Carbonicum. Niekaip nerandu tokio. O gal kitaip sifruojasi Fe Ca?
Loreli, aš apie bajodata nieko nerandu
na šį rytą susinervinau, spjoviau į sinupretą, atsiprašiau gelsemium ir išgėriau gelsemium+beladona. nežinau kuom baigsis mano sinusitas
na šį rytą susinervinau, spjoviau į sinupretą, atsiprašiau gelsemium ir išgėriau gelsemium+beladona. nežinau kuom baigsis mano sinusitas
QUOTE(krika @ 2010 09 07, 08:47)
Loreli, aš apie bajodata nieko nerandu
Barium jodatum. Sita turim. Cia nuo adenoidu? Mums irgi sitie. man atrodo buvau radisui kazka apie juos anksciau
QUOTE(Loreli @ 2010 09 07, 09:17)
Barium jodatum. Sita turim. Cia nuo adenoidu? Mums irgi sitie. man atrodo buvau radisui kazka apie juos anksciau
na prie jų valymo. bet ten vienas žodis
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 09 06, 17:24)
Čikibari, reikia daugiau informacijos, kad būtų galima kažką patarti. Kosulys trachėjinis ar sėdi jau bronchuose ar krūtinės ląstoje? Kada paūmėja (nuo šilto/šalto oro, nakčia/ryte/vakare)?
Kosulys "ateina" iš giliai, skausminga gerklėj kai kosti, švogždžia įkvepiant, drėgnas bet neatkosima arba sunkiai atkosima
Iš Homacordinių tiktų Tartephedreel Homacord. Jis skystina gleives, apmažina spazmus.
Taip pat Bryonia, kai kosulys duria krūtinę. Pastaroji dažnai skiriama pri bronchitų, bet labiau sausesnių kosulių.
Jei kosulys būtų iki vėmimo, tiktų Ipececuanha.
Taip pat Bryonia, kai kosulys duria krūtinę. Pastaroji dažnai skiriama pri bronchitų, bet labiau sausesnių kosulių.
Jei kosulys būtų iki vėmimo, tiktų Ipececuanha.
Gal kas turi Ledum 6 ir 30 Vilniuje?
Loreli, norėjau tau padėkot. Ne savo noru teko pasinaudot tavo surašytais vaistukais erkei įsisiurbus . Na Ledum, aišku žinomas buvo, bet Lymphomiosoto sumąsčius nebūčiau. Atrodo, praėjo be pasekmių .
Čiki bari, o slogos užsilikusios nėra? Siūlyčiau apžiūrėt vaiko gerklę. Labai dažnai vat tokie sunkūs kosuliai būna dėl tirštos slogos, tekančios galine gerklės siena. Tada labai sunku ką atkosėt, nes realiai atkosėt ir nėra ką, o tas žliaugiantis visas gėris dirgina ir kelia kosulį.
Čiki bari, o slogos užsilikusios nėra? Siūlyčiau apžiūrėt vaiko gerklę. Labai dažnai vat tokie sunkūs kosuliai būna dėl tirštos slogos, tekančios galine gerklės siena. Tada labai sunku ką atkosėt, nes realiai atkosėt ir nėra ką, o tas žliaugiantis visas gėris dirgina ir kelia kosulį.
Labas mamytės
Gal kuri patars kaip nėštukei pasikelt hemoglobiną?
Gal kuri patars kaip nėštukei pasikelt hemoglobiną?
QUOTE(spindulka @ 2010 09 07, 15:21)
Labai gerai kelia hemoglobiną kopūstas, moliūgas, petražolės, krapai, pomidorai, salotų lapuose, cukinijos, melionai, špinatai. Aišku, produktus reikia stengtis ruošti be pieno produktų, nes kalcis trukdo įsisavinti geležį. Padeda įsisavinti - vitaminas C, folio rūgštis. . Todėl kai sako, kad reikia valgyti daug mėsos, kepenų - netiesa, nes tai visiškai nepadeda. Išbandyta ant vaiko ne vieną kartą ir tai padeda. Dar pabandyk va šitą produktą http://naturalu.word...galinis-pienas/ - pati pradėjau ruošti namie vietoj to parduotuvinio pieno, kurį "sveika" kasdien gerti.
QUOTE(spindulka @ 2010 09 07, 14:21)
Pamėginkit Ferrum phosphoricum 6, po kokius 5 ž., su pertraukom.