Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Obuoliausia @ 2010 09 06, 10:52)
Pasižiūrėk Phytolacca (skauda gerklės "lanką") ir Arum triphylum (ryklė). Gal kas dar žinos variantų  4u.gif

dėkui, o aš naktį pulstatilą gėriau. kažkaip skausmas nežymiai ausį lietė. preitą kartą taip ausies skausmą su pulstatila išsigydžiau.
na gal naktinis pasigėrimas ir padėjo, bet bandysiu ir phytolacca (nu niekaip man tų žirniukų vartojimas nesusidėlioja lotuliukas.gif Obuoliausia siūlo nuo gerklės, gydytoja dukrai ausų uždegimą juo gydė lotuliukas.gif niekaip negaliu to perprasti, nors ir suvokiu tokį galimą dalyką).
gavau el, paštu. tai gal ir beladona tiktų? g.gif

10 svarbių vaikų imuniteto stiprinimo patarimų
1. Jei Jūsų vaikas serga bronchine astma, kuri paūm÷ja peršalus, jam gali tikti
homeopatiniai preparatai turintys savyje Drosera ar Cuprum homeopatinių
komponentus.
2. Vaiko imuniteto stiprinimą prad÷kite ne nuo stiprių imunostimuliatorių, o nuo
imuniteto slopinimo išvengimo.
3. Vaiko irzlumą ir imuniteto nusilpimą dantukų dygimo metu patikimai sumažina
homeopatinis komponentas Chamomilla.
4. Omega-3 žuvų taukai slopina uždegimą, kuris yra pagrindinis imunin÷s sistemos
ginklas. Nors omega-3 žuvų taukai yra labai svarbūs vaiko intelektui, vert÷tų
susilaikyti ir neduoti jų tuo metu, kai vaikas yra peršalęs ar yra didelis peršalimo
bei infekcin÷s ligos pavojus.
5. Jei vaikui dažnai kartojasi herpes lūpų pūslelin÷, išbandykite preparatų, turinčių
savyje homeopatinį komponentą Rhus toxicodendron.
6. Homeopatinis komponentas Belladonna ypač tinka vaikų, kurių peršalimai
pasireiškia aukšta temperatūra ir rykl÷s paraudimu, kuris dažnai eina kartu su
nepūlingu tonzilitu, imuniteto stiprinimui bei peršalimo ligų gydymui.

7. Temperatūra yra vaistas – tuo metu, kai ji pakilus imuninei sistemai daug
lengviau kovoti su infekcijos suk÷l÷jais. Išskyrus kelis atvejus,
nerekomenduojama temperatūros slopinti iki ji n÷ra aukštesn÷ už 38,5ºC.
8. Kritika, sarkazmas ar patyčios, nukreiptos į vaikus, skatina imunitetą slopinančių
medžiagų išsiskyrimą ir sukelia imuniteto nusilpimą. Kaip atsvarą tam, skirkite po
mažiausia tris pagyrimus per dieną.
9. Nusprendžiau padovanoti dalį savo knygų „Vaikų imuniteto stiprinimo
ABC:praktinis vadovas“, žemiau pateiktoje nuorodoje galite patikrinti ar
dovanojimui skirtų knygų dar liko ir vieną jų užsisakyti sau ar užsakyti savo
artimiesiems. Jums kainuos tik knygos pakavimas ir siuntimas (9,5Lt).
Nuoroda: http://www.imuniteta...hp?knyga-dovana
10. Dar kartą peržiūr÷kite patarimus, nutarkite bent dalį jų pritaikyti praktikoje, o taip
pat pad÷kite kitiems t÷vams sustiprinti savo vaikų imunitetą. Persiųskite šį failą
draugams!
Sveikatos ir laim÷s Jums ir Jūsų vaikams,
Gyd. homeopatas Tomas Bagdonavičius
Atsakyti
Apnašų kaip ir nebuvo, tik tokios pobaisės pūslelės ant tonzilių. Atrodė, kad su kaži kokiu skysčiu viduj. Bet po kelių dienų subliuško ir jokių liekamųjų reiškinių visai neliko. O ir tempa aukšta buvo, ir bendra savijauta labai nekokia. Ir pačios tonzilės gerokai patinusios buvo. Pati netikėjau, kad taip lengvai išsisuksim.
Atsakyti
QUOTE(Lotynė @ 2010 09 06, 08:24)
Aš taip ir dariau, matyt galėjo potencijų neužtekt, nes per 2 paras tik pablogėjo. Mercuriaus buvau nedavus kol nepastebėjau pūlinukų. O dar tas šaltkrėtis...Kai matai kai tavo vaikas taip "kratosi"...

O tai gydytoja nepasiūlė Bell 1M?
Atsakyti
suprantu kad 1M yra aukšta potencija. o tai reiškia, kad tai konstitucinis, ar nebūtinai?
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2010 09 06, 10:33)
O tai gydytoja nepasiūlė Bell 1M?

Viskas įvyko šį savaitgalį ir bendravom telefonu. Staigiai suvažinėt iki jos ir paimt vaistukus neturėjau galimybės. Aš buvau pas savo šeimos gydytoja, bet ji mano draugė ir buvau pas ją sekmadienį namuose. Ji viską man pasakė, o aš prie jos skambinau homeopatei ir perdaviau viską ką susakė. Homeopatė pasiūlė duot antibiotikus arba Bell 1M. Pasakiau, kad neturiu, tai ir sakė, kad be šansų be jos ištraukt. Aš patikėjau, nes būklė vaiko buvo labai prasta. Tempera jai pakilo šeštadienį ir jokių kitų simptomų nebuvo. O sekmadienį ryte gerklė dar graži buvo, o po pietų jau net mano akimis buvo baisi. Tiesiog jai viskas labai žaibiškai išsivystė. Bet pati pražiūrėjau, nes kelias dienas vakare pakankamai stipriai kimšosi nosis, o aš nekreipiau dėmesio.

Vilytte, čia tos pūslelės ant tonzilių prie stipresnių faringitų ir būna. Jai laiku pagauni per parą ir susitvarkai. Maniškei liepos mėnesš buvo ir irgi per dieną ir sutvarkėm sudavus konstitucinį thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(krika @ 2010 09 06, 10:40)
suprantu kad 1M yra aukšta potencija. o tai reiškia, kad tai konstitucinis, ar nebūtinai?

Nebūtinai.
Atsakyti
QUOTE(Lotynė @ 2010 09 06, 11:22)
Viskas įvyko šį savaitgalį ir bendravom telefonu. Staigiai suvažinėt iki jos ir paimt vaistukus neturėjau galimybės. Aš buvau pas savo šeimos gydytoja, bet ji mano draugė ir buvau pas ją sekmadienį namuose. Ji viską man pasakė, o aš prie jos skambinau homeopatei ir perdaviau viską ką susakė. Homeopatė pasiūlė duot antibiotikus arba Bell 1M. Pasakiau, kad neturiu, tai ir sakė, kad be šansų be jos ištraukt. Aš patikėjau, nes būklė vaiko buvo labai prasta. Tempera jai pakilo šeštadienį ir jokių kitų simptomų nebuvo. O sekmadienį ryte gerklė dar graži buvo, o po pietų jau net mano akimis buvo baisi. Tiesiog jai viskas labai žaibiškai išsivystė. Bet pati pražiūrėjau, nes kelias dienas vakare pakankamai stipriai kimšosi nosis, o aš nekreipiau dėmesio.

Vilytte, čia tos pūslelės ant tonzilių prie stipresnių faringitų ir būna. Jai laiku pagauni per parą ir susitvarkai. Maniškei liepos mėnesš buvo ir irgi per dieną ir sutvarkėm sudavus konstitucinį thumbup.gif
Papildyta:
Nebūtinai.

tai jaučiu verta Bell 1M vaistinelei isigyti, ji tinka turbut prie ivairiu zaibisku bakteriniu uzdegimu g.gif
Atsakyti
o ar tokios potencijos galima pačiai užsisakyti? g.gif
Atsakyti
turėjo dukra vieną dieną temperatūros, slogavo, dabat užsiliko kosuliukas drėgnas, bet nelabai eina atsikosėti. gėrė mercurius heel ir bronchalis heel, . Kas tiktų suskystinti gleivėms, kad lengviau atsikosėtų?
Atsakyti
Merginos, o jūs belladonna homacordą bandę? Ten yra D1000. Tikriausiai tai nėra tas pats, bet pakankamai aukšta. Man jis yra neblogai padėjęs.

Krika, tokią potenciją galima pačiai užsisakyt. Tačiau jin pakankamai aukšta, todėl reikia būt tikrai, kad būtent tai yra reikalinga. 4u.gif

Čikibari, reikia daugiau informacijos, kad būtų galima kažką patarti. Kosulys trachėjinis ar sėdi jau bronchuose ar krūtinės ląstoje? Kada paūmėja (nuo šilto/šalto oro, nakčia/ryte/vakare)?

Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 09 06, 17:24)
Krika, tokią potenciją galima pačiai užsisakyt. Tačiau jin pakankamai aukšta, todėl reikia būt tikrai, kad būtent tai yra reikalinga.  4u.gif

1M potencija buvo gydomas dukrai miežis. o kitai dukrai adenoidų valymui gavo vakar 3 žirniukus
Atsakyti
Aš be gydytojos pritarimo, aukštesnės nei C30 bijau... Kartą pabandžiau vyrui suduot Lachesis C200... Jam žiauriai gerklę skaudėjo ir t.t. kairės pusės. Maždaug po 2 min po sudavimo, pradėjo tint kaklas irgi kairėj pusėj ir taip stipriai ir žaibiškai. Skausmas buvo jau nepakeliamas matyt, nes jis tik susiėmė už kaklo ir tepasakė, kad nebegali daugiau. Jetus kaip išsigandau. Daviau iš kart kavos pupelių kramtyt ir eukalipto eterinį aliejų uostyt. Atlėgo po kokių 20-30 minučių. Nuo to laiko, ne ne ne.
Atsakyti
Sveikutės wink.gif

Naujokė ir aš šiais vaistukais gydyti..kol kas smile.gif porą kartų buvom pas Misį. dabar jis atostogauja. Kaip tyčia, serga šešiametis mano. Padidėjusios tonzilės, ant dešinės matosi baltų taškelių, temperat. nėra. (Misis prieš išeidamas atostogų skyrė Lachesį, nes buvo tik kairė tonzilė padidėjusi, bet dabar, matyt, pablogėjo). Sudaviau triskart Beladona su mercurius jodatus, kažkada mažajam M. buvo paskyręs..kaži ar gerai padariau? blush-anim-cl.gif
Atsakyti