

Oj. Paiimi didelį puodą, į jį įkloji kokį skudurą, rakšluostį (tik nestorą aišku) sustatai gražiai stiklainius, į puodą pili šiltą vandenį, nereikia pripilti iki pat stiklainių viršaus, nu taip maždaug per pirštą palikti. va ir viskas. paskui kaitini priklausomai nuo recepto. Galima kaitinti ir orkaitėje. Bet temos naujos tai tikrai nereikėjo, nes šitą klausimą uždavei jau kitose temose


vandens temperatūrą matuoti reikia puode kuriame sudėti stiklainiai ar stiklainių viduje?
QUOTE(*ramunė* @ 2010 08 20, 23:45)
vandens temperatūrą matuoti reikia puode kuriame sudėti stiklainiai ar stiklainių viduje?
stiklainių viduje

QUOTE(*ramunė* @ 2010 08 20, 22:45)
vandens temperatūrą matuoti reikia puode kuriame sudėti stiklainiai ar stiklainių viduje?
Zinoma ,kad puode.
na ir kuo man dabar tikėti?
Gal atsiras daugiau nuomonių,laukiu.

Gal atsiras daugiau nuomonių,laukiu.
Stiklainių viduje su termometru matuojama temperatūra.
stiklainiuose matuojama temperatura.
Paaiskinkite kas cia per pasterizavimas? kiek teko statyti ziemai niekad nieko nepasterizuodavau
tik vakar gaminau pagal Nerytes recepta cili paprikas meduj, va ten sake reikia pasterizuot, kadangi nezinau kam to reikia ir kaip reikia tiksliai dayri, tai taip ir palikau.. nejau neuztenka isdezinfekuoti stiklainiu? juk ir taip pili karsta marinata..
Tik nesupykit kiek nesusigaudau jau logikoj:
KAIP IR KOKIU TIKSLU REIKIA MATUOTI STIKLAINIU TEMP?Ir is viso kam to reikia??

tik vakar gaminau pagal Nerytes recepta cili paprikas meduj, va ten sake reikia pasterizuot, kadangi nezinau kam to reikia ir kaip reikia tiksliai dayri, tai taip ir palikau.. nejau neuztenka isdezinfekuoti stiklainiu? juk ir taip pili karsta marinata..
Tik nesupykit kiek nesusigaudau jau logikoj:
KAIP IR KOKIU TIKSLU REIKIA MATUOTI STIKLAINIU TEMP?Ir is viso kam to reikia??
