Aš norėjau paklaust, gal kuri esat mezgusi megztuką, kai rankovės būna atskirai (kažkodėl nėra grafos, leidžiančios įdėt nuotrauką - parodyčiau, ką turiu omeny). Ar jos tada nesmunka? O gal yra kokia gudrybė, kad jos laikytųsi? Nes man atrodo labai įtartiinai...
isivaizduoju ka turi galvoje, as nebandziau, bet gal gerai butu gumeles is vidines puses prisiuti.
Na, aš irgi apie tai buvau pagalvojusi. Bet kaži ar nespaustų ir paskui nebūtų nepatogu nešioti?..
as kaip tik siuo metu toki mezgu. Numezgiau berankove bliuzke ir dabar rankoves mezgu rastu 3 geros, 3 blogos. Kai baigsiu, parasysiu, kaip nesiojasi, ar nesunka rankoves ir panasiai.
Na tai, Frida666, laukiu tada atsiliepimų labų labiausiai
dar toks klausimas: norėčiau nusimegzt blauzdines (berods, taip jos vadinasi - tokios šiltos vilnonės movos ant blauzdų). Gal kas žino, ar užtenka nusimegzt paprasčiausią cilindrą, ar reikia kažkur pasiaurint, paplatint ir panašiai?
QUOTE(pienių jūra @ 2006 01 26, 22:51)
trechioj nuorodoj modeliukas tai super grazhus
QUOTE(pienių jūra @ 2006 01 26, 20:02)
dar toks klausimas: norėčiau nusimegzt blauzdines (berods, taip jos vadinasi - tokios šiltos vilnonės movos ant blauzdų). Gal kas žino, ar užtenka nusimegzt paprasčiausią cilindrą, ar reikia kažkur pasiaurint, paplatint ir panašiai?