Bandykit taip
QUOTE(Palergonija @ 2006 01 23, 12:34)
Kaup jums šis megztukas?
Palergonija, idejai ji, kad mus paerzintum ar ir chemute turi Nezinau ar tureciau tiek kantrybes (labiau megzt nei nert patinka), bet labai tokio noreciau
Nu kokia nesamonė, kitose temose yra tas mygtukas nuotraukoms įkelt, o čia negaliu Kam reikia to balto gražaus megztuko schemelės ir aprašymo rusiškai rašykit e. pašto adresus, atsiųsiu. Arba gal pas, kurią nors veikia tas mygtukas ir galėtų sukelti čia ?
QUOTE(Palergonija @ 2006 01 23, 13:15)
Gal kuri gražiai neria nunertų man tokį oi kaip būtų liux(ne už dyką žinoma)
Va šitą turėjau galvoje
QUOTE(SoJa @ 2006 01 24, 10:31)
Nu kokia nesamonė, kitose temose yra tas mygtukas nuotraukoms įkelt, o čia negaliu Kam reikia to balto gražaus megztuko schemelės ir aprašymo rusiškai rašykit e. pašto adresus, atsiųsiu. Arba gal pas, kurią nors veikia tas mygtukas ir galėtų sukelti čia ?
Jei nesunku atsiusk man i
agnex@mail.com
Beje, mygtukas ir pas mane neveikia...
QUOTE(SoJa @ 2006 01 24, 09:31)
atsiųsk spray@takas.lt sukelsiu čia
QUOTE(SoJa @ 2006 01 24, 09:31)
X-iuke@xxx.lt
achiu
QUOTE(Palergonija @ 2006 01 23, 13:15)
Gal kuri gražiai neria nunertų man tokį oi kaip būtų liux(ne už dyką žinoma)
noreciau pamatyti apie ka kalbi, tada pasakyciau ar galiu nunerti...
atsiuskit ir man ta grozi... astra@kateka.lt
Niu ir aš noriu schemos astukaa@yahoo.com arba čia įkelsim kažkuri
Femina būtų labai liuks jei nunertum,nes aš labiau su virbalais draugauju
Femina būtų labai liuks jei nunertum,nes aš labiau su virbalais draugauju
Išsiunčiau VilmaM , kuri žadėjo čia patalpint
Kažkuriam rusiškam forume radau moteriškės parašytą aprašymą ir jos numegztą megztuką. yra ir apvalios detalės schemutė.
Kažkuriam rusiškam forume radau moteriškės parašytą aprašymą ir jos numegztą megztuką. yra ir apvalios detalės schemutė.
Niu va ir visoms prašiusioms išsiunčiau tikiuosi nieko nepraleidau