Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai, 3 dalis

QUOTE(pienių jūra @ 2006 01 21, 12:19)
nu gal aš very žiopla, bet nerandu, kur pasikeist į anglų kalbą doh.gif  help, ką? blush2.gif

http://www.lanagross.../mdm/index.html
cia anglu kalba, atleiskit kad iskart neidejau smile.gif
Atsakyti
Sveikos mezgėjėlės wub.gif

Radau megztuką, kokio norėčiau... Gal matėt kur tokio, ar bent panašaus iškarpas ar schemutes. Jie dabar madoj, tai gal buvo kur?

user posted image
Atsakyti
veiren, dėkinga tau be galo be krašto!!! ten mat įsimylėjau vieną modelį. Gyvenime nesu mezgus megztuko, tai nežinau, ar mokintis ant modelio, kurio labai noriu, ar prašyt mokančios, kad numegztų, bet svarbu, kad turėsiu aprašymą suprantama kalba. AČIŪĄ 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pienių jūra @ 2006 01 23, 00:36)
veiren, dėkinga tau be galo be krašto!!! ten mat įsimylėjau vieną modelį. Gyvenime nesu mezgus megztuko, tai nežinau, ar mokintis ant modelio, kurio labai noriu, ar prašyt mokančios, kad numegztų, bet svarbu, kad turėsiu aprašymą suprantama kalba. AČIŪĄ  4u.gif  4u.gif  4u.gif  thumbup.gif

Nera uz ka smile.gif Turiu dar keliu neblogu megztuku foto tik kol kas negaliu prisegt sad.gif bet kai galesiu butinai parodysiu smile.gif
Atsakyti
labai graziu modeliuku radau cia...aciu uz idejas mirksiukas.gif
kaip jums sita skraistyte? man kokia paprasta bet grazi smile.gif
user posted image
Atsakyti
Kaup jums šis megztukas? wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Palergonija @ 2006 01 23, 12:34)

bigsmile.gif bigsmile.gif Man jis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Jei turi schemutę, notworthy.gif prašau įkelti 4u.gif .
Atsakyti
o aš tai nematau... verysad.gif
Atsakyti
Deja,tik nuotraukos,pačios galit pažiūrinėt,rasit dar neblogų modeliukų mirksiukas.gif
štai čia
Atsakyti
QUOTE(Palergonija @ 2006 01 23, 12:34)

user posted image

Gal kuri gražiai neria nunertų man tokį blush2.gif oi kaip būtų liux(ne už dyką žinoma)
Atsakyti
Palergonija, nerodo tavo nuotraukėlės? g.gif
Atsakyti
Keista,gal bandyk dar kartą ant jos paspaust,turėtų matytis,Ašarėlė matė g.gif
Atsakyti