Ikisu nosi pasimaivyt - pasirodyt, kaip vasarai ruosiuosi
P. S. sorry uz nekokybe
QUOTE(maman @ 2006 02 20, 23:09)
Tik nepamirški pirma po dušu namie išbandyti
Ech, man tokią figurą ir aš nerčiausi tokį
Merginos ,gal kas matėt šios bliuzkutės raštą
QUOTE(maman @ 2006 02 20, 23:09)
Maivykis maivykis, labai gražu Tik man šiai vasarai visai neaktualu
QUOTE(rim@ @ 2006 02 21, 00:00)
Patarkit kiek tokiam reikėtų siulų plonų?
QUOTE(Ping @ 2006 02 21, 08:41)
Grazus megstinukas,gal shemute turi?
oi koks gražus megstukas,JOLYSKA mane aplenkė,aš irgi norėjau dėl sužinot ar yra schemutė
QUOTE(rim@ @ 2006 02 21, 01:00)
QUOTE(dincikas @ 2006 02 21, 09:30)
Ale kad jau pernai virsutine dali isbandziau ir po dusu, ir ezere Siemet beliko persinert triusikus ir pakoreguoti virsutine dali, bo po gimdymo krutine is B i C pavirto O suslapus tokia maudymke ne ka prastesne uz tikra: nepersisviecia, nesmunka (kaip cia kazkas kad rase), nesigumuluoja ir t. t. A, tiesa, gal truputi nerta uzsirisimo juostele nugara spaudzia. Tai nerianciom ar nersianciom maudymkes nuosirdziai patarciau vietoj siulines juostikes kokia plona gumyte itaisyti ( ju dabar visokiu buna pirkt). Ir i triusikus guma isiukit, bo tai smuks ir kitokiu diskomfortu bus Nebent jau man tai su guma pats tas.
dincikai, ateis ir tavo laikas
QUOTE(maman @ 2006 02 21, 10:28)
Ale kad jau pernai virsutine dali isbandziau ir po dusu, ir ezere Siemet beliko persinert triusikus ir pakoreguoti virsutine dali, bo po gimdymo krutine is B i C pavirto O suslapus tokia maudymke ne ka prastesne uz tikra: nepersisviecia, nesmunka (kaip cia kazkas kad rase), nesigumuluoja ir t. t. A, tiesa, gal truputi nerta uzsirisimo juostele nugara spaudzia. Tai nerianciom ar nersianciom maudymkes nuosirdziai patarciau vietoj siulines juostikes kokia plona gumyte itaisyti ( ju dabar visokiu buna pirkt). Ir i triusikus guma isiukit, bo tai smuks ir kitokiu diskomfortu bus Nebent jau man tai su guma pats tas.
O iš kokių siūliukų tą grožybę reik nert ? Girdėjau yra specialių maudimukams ir apatiniam trikotažui megzti skirtų siūlų, gal kas bandė ?
QUOTE(katiniuks @ 2006 02 21, 10:45)
oi koks gražus megstukas,JOLYSKA mane aplenkė,aš irgi norėjau dėl sužinot ar yra schemutė
Tai kad cia jau buves modeliukas is ankstesniu puslapiu forumo, deja be schemos, nebent as neradau, as tai savo rasta pasirinkau ir bus be ripuliuku tik uzdedamu priekiu tik vat nzn kiek siulu tokiam pirktis.