QUOTE(Kozete @ 2006 02 04, 11:07)
Man irgi nepatinka skaityti, bet nesunku praversti ir tiek. Kažin kaip tavo manymu nusakyti, kad noriu schemutės iš to ir to puslapio, atskaičiavus nuo viršaus dešimto schemutės, jei tas žmogus idėjas 20 nuotruakų.
Man tai jokio skirtumo bumbėk kiek nori, parašiau dėl to, kad atkreipiau dėmesį, jog dažnai būni viskuo nepatenkinta, reiktų į viską žiūrėti kiek paprasčiau.
Man tai jokio skirtumo bumbėk kiek nori, parašiau dėl to, kad atkreipiau dėmesį, jog dažnai būni viskuo nepatenkinta, reiktų į viską žiūrėti kiek paprasčiau.
Nu man irgi nesunku vieną kartą praversti kelis psl, antrą, bet kai reikia verst ir verst kad rastum ką nors, tai biškį nervina. O kad pasakiau jog galima per AŽ paprašyti, manau nieko blogo. Kartais primint negaila Ir nebumbu aš visai, tik galima biškį šiokios tokios tvarkos laikytis. Kažkas sakė kad reik temos pradžioj parašyt kad reik prašyt per AŽ ar kitaip, bet vistiek nieks nepaskaito ir rašo toliau
Eimi, naujokas ar ne man jokio skirtumo, bet kas ilgiau sėdi forume tas kažkaip paprašo per AŽ,o naujokai ne. Visiems taisyklės tos pačios
Nu bet šiaip ar taip, tema ne apie tai Kitą kartą galėsit kad ir 50 puslapių emailus skaityt, aš irgi galiu praleist man nesunku, bet tema greičiau užsipildo per emailus, o ne per modelius