Sveikos
Jungiuosi prie Jūsų. Studijuoju ekonomiką, vukhf, neakivaizdžiai, 5 kursas. Plius šiemet iš pardavimų vadybininkės pereinu į apskaitininkės pareigas, tad dabar intensyviai mokaus ir namie, ir darbe Tikiuosi tema taps aktyvesnė, padėsime viena kitai
Aš pati tai rinkčiaus turto apskaita. Esu dirbusi toje srityje, ir manau, kad daugiau medžiagos šia tema eina rasti. Juk ir apskaitos standartu daug yra šiuo klausimu. Juk ir ilgalaikis, trumpalaikis turtas, materialus ir nematerialus, kasos, banko dokumentacija, inventorizacijos, ir t.t.
Bent man būtų ši tema lengvesnė
Bent man būtų ši tema lengvesnė
Sveikos ir aš norėčiau jungtis į šią temą, esu ketvirtakursė finansų ekonomikos studentė mokausi neakivaizdžiai, jau paskutiniai metai, tik nežinau kaip eisis visus baigiamuosius darbus rašyti, vaikučiai namie, labai sunku laiko laisvo rasti
QUOTE(blaze @ 2010 11 16, 13:30)
Sveikos ir aš norėčiau jungtis į šią temą, esu ketvirtakursė finansų ekonomikos studentė mokausi neakivaizdžiai, jau paskutiniai metai, tik nežinau kaip eisis visus baigiamuosius darbus rašyti, vaikučiai namie, labai sunku laiko laisvo rasti
labas, o tai tu 2007m istojusi?gal kartais kartu mokomes?
jungiuosi ir as i jusu gretas, nors man jau paskutiniai metai KTU
Jungiuosi ir aš prie jūsų studijuoju ekonomiką VU KHF, dar tik antras kursas
Sveikos
jungiuos ir as prie jusu... VDU ekonomika 3 kursas, dienines.. (siaip turetu buti jau 4,bet akademines buvau paemus... ) tai va, dabar leliu auginu ir mokslus grauziu prie to pacio
jungiuos ir as prie jusu... VDU ekonomika 3 kursas, dienines.. (siaip turetu buti jau 4,bet akademines buvau paemus... ) tai va, dabar leliu auginu ir mokslus grauziu prie to pacio
Sveikos as is MRU ekonomikos magistranturos paskutinis kursas.
Panos gal kas turi medziagos apie pajamu pripazinima, pajamu dydi? Turi tik ta bazine, bet man reiketu daugiau. Gal galetumete padet?? MBD dega visi terminai
jei nesunku atsiuskite medziaga i grace_L_GR@yahoo.com
Buciau labai dekinga
Papildyta:
Papiroose!! mes gi is balanduku abidvi:))!
Beja, kam idomu ir iesko naudingos info arba tiesiog nori perziuret disertacijas, publikacijas arba baigiamuosius darbus galiu pasiulyt apsilankyt:
http://aleph.library..._name=base-list
geriuasias saltinis -Lietuvos elektronines tezes ir disertacijos (zinoma pravartu perziureti visus saltinius)
Sekmes!
Panos gal kas turi medziagos apie pajamu pripazinima, pajamu dydi? Turi tik ta bazine, bet man reiketu daugiau. Gal galetumete padet?? MBD dega visi terminai
Buciau labai dekinga
Papildyta:
QUOTE(Emyli @ 2011 03 31, 18:54)
Sveikos as is MRU ekonomikos magistranturos paskutinis kursas.
Buciau labai dekinga
Buciau labai dekinga
Beja, kam idomu ir iesko naudingos info arba tiesiog nori perziuret disertacijas, publikacijas arba baigiamuosius darbus galiu pasiulyt apsilankyt:
http://aleph.library..._name=base-list
geriuasias saltinis -Lietuvos elektronines tezes ir disertacijos (zinoma pravartu perziureti visus saltinius)
Sekmes!
QUOTE(Emyli @ 2011 03 31, 17:57)
geras...
gaila, neturiu nieko kas tau tiktu... per mazai kompetencijos