Visom didžiausias LABAS
Tikiuosi tema nesidubliuos, lyg patikrinau Ankstesnioji jau baigta, o naujos reikia manau ne man vienai
Taigi visos būsimos, esamos finansininkės, buhalterės, merginos studijuojančios vidaus auditą, ekonomiką ir kita (t.y. skaičiukų maniakės) renkamės ČIA ! ! !
Buriamės ateinantiems studijų metams, pradžia jau ne už kalnų
Labai gražiai ir darniai buvo bendrauta ankstesniojoje temoje
Todėl visoms visoms iš anksto AČIŪ už nesavanaudišką ir, ne pelno siekiančią pagalbą AČIŪ ir toms, kurios už tam tikrą dovanėlę sugebės tinkamai padėti Manau rasim kompromisą
Manęs pačios dar tik laukia pirmieji studijų metai buhalterinės apskaitos VKK Kauno skyriuje, nors praktikos šiokios tokios jau kaip ir turiu, bet klausimų iškils ne vienas O jei dar ir padėti kam iš jūsų visų išeis tai jausiuosi pamaloninta
Dalintis studijų patirtimi viena, bet žinios ir patirtis apie tam tikrus dėstytojus manau yra neįkainuojama ! ! !
nagi nagi, aktyviau
Hmm.. tikriausiai nelabai turesim pasnekoviu
Kaip smagu kad ir po truputeli bet musu daugeja Ta proga visas su MOKSLO IR ZINIU DIENA
Sveikutės,
Jungiuosi prie Jūsų ir aš Baigiau KTU ekonomiką finansų specializaciją bakalaurą ir visai galvoju apie magistrą. Gal galite patarti ar verta? Kas geriau KTU ar VU? Kiek kainuoja? Ar pritaikoma darbe? ir t.t.
Jungiuosi prie Jūsų ir aš Baigiau KTU ekonomiką finansų specializaciją bakalaurą ir visai galvoju apie magistrą. Gal galite patarti ar verta? Kas geriau KTU ar VU? Kiek kainuoja? Ar pritaikoma darbe? ir t.t.
Sveikos merginos
As taip pat esu busima ekonimiste, studijuoju ŠU V kurse
Sekmės visoms naujuose mokslo metuose
As taip pat esu busima ekonimiste, studijuoju ŠU V kurse
Sekmės visoms naujuose mokslo metuose
jungiuosi ir as prie jusu esu pirmakursė. studijuoju verslo ekonomika
Sveikutės Jungiuosi ir aš Studijuoju ŠU ekonomiką pirmam kurse
Sveikutes , as busima tikiuos finansininke treciakurse pakolkas, studijuoju neakivaizdziai Klaipedos verslo aukstojoj mokykloj. Si pusemti baigiu nuprotet. Kursinis, praktika ir dar 4 dalykai. Viska reikia susitvarkyt iki Kaledu... ir viskas dar aisku net nepradeta. Sunkiausia su kursiniu sekas, dar ne temos nepasirinkau, gal kas patartumet? Nes tema galim rinktis laisvai, svarbu kad butu musu dalyko kazkokia tai analize.. Praktika pas mus irgi idomi, nereikes niekur eit dirbt, reikia toki uzdavini issprest, kur visa knyga yra. Tai ten ir Ukiniu operaciju zurnalus pildyt, balansus, darbines lenteles, orderius ir t.t. ir t.t. reik uzpildyt. Problema ta, kad pirmais metais vien tik bendrieji dalykai buvo, antrais tik apskaitos pagrindai ir mokesciai, taigi daugelis dalyku ir dabar atrodo tamsus miskas...