Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškės "MEDYNĖLIS"

QUOTE(Vilmutė @ 2010 09 14, 11:51)
Mes einam i Meskuciu grupe 4u.gif, nors dukryte dar pilnai neapsipratus, kol kas dar nemiega,bet aukletoja Vlada as labai patenkinta(sunus pas ja lanke priesmokykline grupe).Ji labai paprasta, rupestinga, ir labai svarbu - ne veidmaine, labai nemegstu, kai prie tevu aukletojos ciulba, buna perdetai malonios, o kai tevu nelieka - patampa ir irzlios, ir piktos.Sia aukletoja as tikrai pasitikiu mirksiukas.gif
Iki pasimatymo susirinkime 4u.gif


Galiu tik pritarti siai nuomonei, kad Vlada yra nuostabi aukletoja drinks_cheers.gif Sunus pas ja siais metais ejo i priesmokykline grupe (dabar jau pirmokas)ir buvo ja labai patenkintas wub.gif Tai yra tokia aukletoja, kurios linkeciau kiekvienam vaikuciui. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,jau galiu papasakot pirma musu diena zuikuciu grupeje.

Pabuvau grupeje gal pusvaladni, kol uzpildziau dokumentus. Paskui aukletoja sako, galit eiti kokiai valandai. Pasakiau dukrytei, kad einu su diroktore pasneket ir isejau. Uzduru prabuvau valanda, tai neverke visai. Po valandos akuletoja islindo ir sako galit dar valandai kur nors eiti. Kai atejau vaikuciai buvo lauke. Dukryte net nesuregavo, kad as atejau.Kiti vaikuciai pripuole prie manes, o ji kazkaip saltai. Na aisku dar nenorejo eit namo, bet siaip ne taip isejom. Tai turbut ji dar nesuvoke ir visai nesuprato, kad be manes buvo darzelyje. Vienos mergaites gimtadieni svente, tai daug balionu, dudu, tortas, zvakutes pute... Buvo smagu.

Tokia pirma diena. Aukletoja Irina labai maloni, noriai pasakoja, ka veike, ar zaide, ar verke , ar sisiojo. Nereikia "tempti uz liezuvio".MAciau kieme ir kita aukletoja, tai paliko saltoka ispudi. Treciadieni ji dirbs tai paziuresim kaip ten kas.

O ryt jau paliksiu iki pietu. Treciadieni kita aukletoja. O ketvirtadieni jau bandys miegoti. Toki plana sudare aukletoja kol kas. Gal siek tiek per greit man cia viskas atrodo. Ziuresim kaip jausis ir pati spresiu kiek palikt.

Su keleta mamyciu siandien persimetem zodeliu. Tai gal kuri is Jusu buvo mirksiukas.gif

23d. 17val. susirinkimas teveliu. Tai susimatysim ten 4u.gif



Atsakyti
QUOTE(naujoke* @ 2010 09 20, 15:59)
Sveikos mamytes,jau galiu papasakot pirma musu diena zuikuciu grupeje.

Pabuvau grupeje gal pusvaladni, kol uzpildziau dokumentus. Paskui aukletoja sako, galit eiti kokiai valandai. Pasakiau dukrytei, kad einu su diroktore pasneket ir isejau. Uzduru prabuvau valanda, tai neverke visai. Po valandos akuletoja islindo ir sako galit dar valandai kur nors eiti. Kai atejau vaikuciai buvo lauke. Dukryte net nesuregavo, kad as atejau.Kiti vaikuciai pripuole prie manes, o ji kazkaip saltai. Na aisku dar nenorejo eit namo, bet siaip ne taip isejom. Tai turbut ji dar nesuvoke ir visai nesuprato, kad  be manes buvo darzelyje. Vienos mergaites gimtadieni svente, tai daug balionu, dudu, tortas, zvakutes pute... Buvo smagu.

Tokia pirma diena. Aukletoja Irina labai maloni, noriai pasakoja, ka veike, ar zaide, ar verke , ar sisiojo. Nereikia "tempti uz liezuvio".MAciau kieme ir kita aukletoja, tai paliko saltoka ispudi. Treciadieni ji dirbs tai paziuresim kaip ten kas.

O ryt jau paliksiu iki pietu. Treciadieni kita aukletoja. O ketvirtadieni jau bandys miegoti. Toki plana sudare aukletoja kol kas. Gal siek tiek per greit man cia viskas atrodo. Ziuresim kaip jausis ir pati spresiu kiek palikt.

Su keleta mamyciu siandien persimetem zodeliu. Tai gal kuri is Jusu buvo  mirksiukas.gif

23d. 17val. susirinkimas teveliu. Tai susimatysim ten  4u.gif



Labas,
mes jau buvom susitikę blush2.gif ir tikiuosi dar ne kartą susitiksim ax.gif

Smagu girdėti, kad jums pirma diena tokia puiki. Svarbu, kad mažytei jūsų nepraeitų noras į darželį vaikščioti biggrin.gif Nes mums jau toks noras dingo, sako - geriau namie pasiliks, nei eis pas lelias doh.gif
O dėl auklėtojos sudaryto plano, tai tikrai ji labai tolerantiškai į visa tai žiūri ir "keičia" pasiūlymus pagal vaiko elgesį. Mes irgi su viena mama kalbėjom, planavom, kad paliksim miegoti savo vaikus gal nuo antradienio ar dar vėliau tongue.gif Bet auklėtoja labai viską motyvuotai paaiškino, ir mūsų abiejų vaikai jau penktadienį liko miegoti pietų miego biggrin.gif Ir atrodo, viskas buvo gerai smile.gif
Atsakyti
Na mus siandien ne kaip jau sekesi verysad.gif
Palikau verkiancia.Aukletoja sake , kad ne kaip jautesi, issigandusi, viena kaputyje sedejo ir tiek. Tai atvaziavau per pietus, bande aukletoja pavalgydint, bet nesekmingai. Prastovejau uz duru gal 15min. ir visas be perstojo verke. Nezinau kas jai ten nepatiko, ar tu seilinuku issigando ar ko. Tai vaikas mano nuo 7 ryto iki 12 nevalges isbuvo. Atvede man i kolidoriu su lekstute, tai viska iki kruopeles suvalge.
Dabar jau keicias musu grafikas pratinimo, nei pusryciu , nei pietu nepalikinesiu.Ryt dar nauja aukletoja, tai nezinau kaip bus.
O po darzelio kokia pikta, bet ne ant manes. Vis bara kazka, piktai taip kalba. Is vis kaip su kitu pasauliu kalbetu. Cia viems gal tai buna? g.gif
O kaip pamiegojo jau kaip ir normaliai.
As savaja su basutem kol kas leidziu, bet siandien kojytes tai saltos buvo. Reik jau tapkutes siltesnes auti.
Tiek ziniu is musu antros dienos 4u.gif

Tai smagu, kad jau ir miegat be problemu, mums dar ilgas kelias iki miego smile.gif
Susimatysim susirinkime thumbup.gif
Atsakyti
Na va mes siandien susupazinom su aukletoja Ana.Labai patenkinta likau ir vaikas laimingas. Pradzioj paverke, bet tai niekis. O kai atejau girdziu pasaka seka, paskui soko, dainavo, traukinuku vaziavo, kaip kiskuciai strikinejo. Gailiuosi, kad pas ja pietu nepalikau, nes girdejau kaip jie su ja sauniai valgo. Labai maloni ir man viska pasakojo.

Tikiuosi mano panele atsikels iki penkiu ir i susirinkima spesim 4u.gif
Atsakyti
na va buvo tas usirinkmas,tik labai pasipiktinusi darzelio darbo laiku niekur taip nera kad idrbtu nuo 7:30 iki 17:30 o prailginta tik iki 18:30 doh.gif .drauges mano veda vaikus i naujininku darzeli ir lazdynuose darzeliai grupese dirba iki 18;30 o prailgintos net iki 20:00h.reikes savivaldybes pasiklausti iki keliu medynelis turi dirbti istikruju.nes darbovietems tikrai bus neidimu kad turiu skubeti is darbo nes man reikia vaika pasimti,kaip per tv moteriske stovejo birzoje,pasisake kad negali darbo net susirasti per darzelio darbo laika mirksiukas.gif reikes si klausima iskelti ir issiaikinti per savivaldybe.mamos nety;ekit,nes kai pradesit dirbti,pamatysit kaip bus sunku sad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga99 @ 2010 09 22, 21:38)
na va buvo tas susirinkimas,



O gal turit dar kokių žinių iš susirinkimo? Kuo dar "nugąsdino" auklėtojos? Nors mes einam į kitą lopšelinę grupę, bet vis tiek idomios paralelinių grupių idėjos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga99 @ 2010 09 22, 20:38)
na va buvo tas usirinkmas,tik labai pasipiktinusi darzelio darbo laiku niekur taip nera kad idrbtu nuo 7:30 iki 17:30 o prailginta tik iki 18:30  doh.gif .drauges mano veda vaikus i naujininku darzeli ir lazdynuose darzeliai grupese dirba iki 18;30 o prailgintos net iki 20:00h.reikes savivaldybes pasiklausti iki keliu medynelis turi dirbti istikruju.nes darbovietems tikrai bus neidimu kad turiu skubeti is darbo nes man reikia vaika pasimti,kaip per tv moteriske stovejo birzoje,pasisake kad negali darbo net susirasti per darzelio darbo laika  mirksiukas.gif reikes si klausima iskelti ir issiaikinti per savivaldybe.mamos nety;ekit,nes kai pradesit dirbti,pamatysit kaip bus sunku sad.gif


O tu ar bent įsivaizduoji, kiek gi tų vaikų būna prailgintoje grupėje iki 18,30 val. - vos 1-2 vaikai. Dėl tokio skaičiaus tikrai niekas nieko nekeis.
Didžioji dalis dirbančių mamų veda vaikus į darželius ir kažkaip suspėja vaikus pasiimti. Suspėja visur susisukti smile.gif .

Tu geriau mažiau verkšlenk, o su savo darbdaviu pasiderink darbo laiką. Tuomet ir darbą spėsi nudirbti ir vaiką iš darželio pasiiti mirksiukas.gif .
Kai paskaitau tavo postus, tai tai tau viskas, kas vyksta darželyje yra negerai. Esi iš tų žmonių, kuris daug rėkia, bet nieko nedaro doh.gif .

Atleisk, tikrai nenorėjau įžeisti, bet jau nusibodo tas tavo nuolatinis verkšlenimas, burbuliavimas ir nepasitenkinimo reiškimas 4u.gif .
Atsakyti
ne as viena stebiuosi darbo drzelio dabo laiku,atsiras mamyciu tuoj kurioms taip pat bus sita problema,tik prades visos dirbti ir paziuresiu kad ne as viena busius del sios problemos ir jau apie tai buvo kalbeta susirinkime,kad teveliai nespeja vaiku pasimti net iki 18h.ir kiek zinau apie kitus darzelius,kad dauguma darzeliu dirba tikrai iki 20h ir nera taip niekur kaip sitam darzeli.aukletoju adrbas dirbti dviems po puse dienos joms po puse dienos net 8 darbo valandos neiseina.ar mes kalti kad jos susitate savo darbo valandas dirbti kaip joms patogu?tai gal man aukle dar samdyti kad pasimtu vaika is darzelio ir kad bus su juo dar pora valandu kol grysiu is darbo ir teks jai moketi 100lt tai kam as darzeliui moku tada tuos 200lt?????????
be to!!!! darbdaviams dabar vienodai darzeliu problemos,nepatinka,nedirbk jei tu nespeji,o kito drabo as galbut negaliu surasti.tai kaip tevams kuriems i darbus reikia 6h ryto ir dirba kaip maximoj iki 22-24h?b??? g.gif kaip jiems?galvojat darboviete taikosi prie darbuotju ar darbuotojai prie daro?jums lengva kalbeti kai galbut aplamai dirbti nereikia ir galbut vyras islaiko!!!!!
new_russian.gif susizinokit apie kitus darzelius darbo laika tada kalbekit!
Atsakyti
laba diena isikisiu ir as i jusu diskusijas apie darzelio darbo laika.pirma karta girdziu kad darzelis dirba iki 17.30. mano dukra lanko naujininku darzeli ten darbo laikas nuo 6 iki 18.30,prailginta grupe nuo 18.30 iki 20.00, viena karta teko susivelint ir vaika pasimt 19.00,paskambinau aukletojai tai ji net sedejo tik su msno dukra ir mane ramino kad cia jos toks darbas ir kad viskas gerai. logiskai pamascius jei netgi kokia mama dirba iki 16h tai ji turi dirbt nuo 7h reiskia vaikas jau puse septyniu turi buti darzelyje tai kas cia per budincios ar prailgintos grupes,tai pats vaikas traumuojamas stumdant per kelias grupes,jusu vietoj tai tikrai to nepalikciau taip,tikrai savo vaikui to nelinkeciau
Atsakyti
QUOTE(agusia @ 2010 09 23, 13:51)
laba diena isikisiu ir as i jusu diskusijas apie darzelio darbo laika.pirma karta girdziu kad darzelis dirba iki 17.30. mano dukra lanko naujininku darzeli ten darbo laikas nuo 6 iki 18.30,prailginta grupe nuo 18.30 iki 20.00, viena karta teko susivelint ir vaika pasimt 19.00,paskambinau aukletojai tai ji net sedejo tik su msno dukra ir mane ramino kad cia jos toks darbas ir kad viskas gerai. logiskai pamascius jei netgi kokia mama dirba iki 16h tai ji turi dirbt nuo 7h reiskia vaikas jau puse septyniu turi buti darzelyje tai kas cia per budincios ar prailgintos grupes,tai pats vaikas traumuojamas stumdant per kelias grupes,jusu vietoj tai tikrai to nepalikciau taip,tikrai savo vaikui to nelinkeciau

va matot? ir prasau! beee.gif
Atsakyti
http://www.google.lt...79bd862377dcf84
pasiskaitykit kam idomu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agusia: 23 rugsėjo 2010 - 13:13