Gal kas gali palyginti Diorskin Nude fluidą su EL Double Wear Light?
Gal yra naudojančių šviesiausią nr 1.0 ? ar skiriasi nuo Dioro 010 nr?
Gal yra naudojančių šviesiausią nr 1.0 ? ar skiriasi nuo Dioro 010 nr?
gal kas gali palygint ELDW ir ELDWL ar taip kaip ant veido atrodo skiriasi labai?ir koks sviesiausias atspalvis yra kad butu i geltonuma? kazkada turejau ELDW fresco numeriuka tai noretus ciut gal sviesesnes vienu tonu , bet atspalvis geras buvo
QUOTE(amber123 @ 2010 08 21, 12:15)
biski susinervinau.. tai is kur man dabar zinot, koki as nr turiu tepe visas is eiles, tai trb antra nuo sviesiausios.. gal zinot koks nr tada?
Kiek mačiau, bent jau Kaune šviesiausias nr yra 52, (realiai šviesiausias 51, kurio pas mus išvis nėra), tai jūs tikriausiai bandėt 53 nr
Dar pažiūrėkit čia, paspauskit "SHADES"
http://www.bourjois....elector-teintes
Gal kuri esat turėjusi kanebo pudrą? man šiek tiek jos įlašino, atrodo tikrai fainai, maskuoja šiek tiek. Tik nežinau, ar ilgai laikėsi man ji, nes baliavojant ne pudros galvoje. ir kuri geresnė - kanebo ar dior nude?
QUOTE(pomidorusultys @ 2010 08 22, 19:50)
Gal kuri esat turėjusi kanebo pudrą? man šiek tiek jos įlašino, atrodo tikrai fainai, maskuoja šiek tiek. Tik nežinau, ar ilgai laikėsi man ji, nes baliavojant ne pudros galvoje. ir kuri geresnė - kanebo ar dior nude?
Priklausomai nuo to koks jusu odos tipas? Nes dior skirta misriai/riebiai, o kanebo labiau i sausesne puse/normaliai
o mergaites, gal kas gali patarti pudryte misriai odai, ne riebiai, gerai maskuotu, gerai teptusi ir gerai laikytusi
QUOTE(Giselle @ 2010 08 22, 22:12)
Priklausomai nuo to koks jusu odos tipas? Nes dior skirta misriai/riebiai, o kanebo labiau i sausesne puse/normaliai
iš tikro, tai nė nežinau, pagal ką būtų galima nustatyti odos tipą? šiaip sausa nėra, nešerpetoja, riebi irgi ne, spuogai nekankina, nebent tik labai retai... galbūt mišri arba normali.
QUOTE(lauryna @ 2010 08 22, 22:14)
Kuos skiriasi EL double wear nuo double light ?
Kiek as domejausi, tai jos labai panasios, tik skiriaisi maskavimas: DW duoda vidutini/stipru maskavima, DWL duoda lengvesni maskavima Is skaitytu atsiliepimu laikosi abi gan gerai. Siaip kazkodel labiau dabar linkstu prie DW, nors pirma DWL labai norejau Mano oda siuo metu nereikalauja didelio msakvimo, bet kartais negaliu ziureti i save , paakiai pas mane labai tamsus, o ryte tu visu maskuokliu neturiu kada teptis, tai skaiciau kad su DW maskuoklio net nereikia, o ji dar plius ir laimejo kazkoki tai apdovanojima, kaip labiausiai perkama pudra
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 08 22, 21:18)
Kiek as domejausi, tai jos labai panasios, tik skiriaisi maskavimas: DW duoda vidutini/stipru maskavima, DWL duoda lengvesni maskavima Is skaitytu atsiliepimu laikosi abi gan gerai. Siaip kazkodel labiau dabar linkstu prie DW, nors pirma DWL labai norejau Mano oda siuo metu nereikalauja didelio msakvimo, bet kartais negaliu ziureti i save , paakiai pas mane labai tamsus, o ryte tu visu maskuokliu neturiu kada teptis, tai skaiciau kad su DW maskuoklio net nereikia, o ji dar plius ir laimejo kazkoki tai apdovanojima, kaip labiausiai perkama pudra
Labai noreciau abi isbandyti Aha, as irgi skaiciau, kad DW laimejusi kazkoki apdovanojima.
QUOTE(lauryna @ 2010 08 22, 21:36)
Labai noreciau abi isbandyti Aha, as irgi skaiciau, kad DW laimejusi kazkoki apdovanojima.
man ELWDL o DW nebandziau, tik kristej ant rankos, tai pasirode sunkoka