Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Tulpelyte @ 2010 08 18, 21:54)
Aisku, jezau kaip gaila tiek pudrai leisti, nes kaip suprantu bus net brangiau nei 130lt biggrin.gif bet jau taip atsibodo matyti blizgancia oda po keliu valandu bei isrysejusias sausesnes vietas. Pagal aprasyma si Clarins dar ir drekina, tai isivaizduoju, kad lengvai turetu dengtis... O jus pirstais dengete ja ar sepeteliu?  blush2.gif

As su pirstais tepu, nors bandziau ir su sepeteliu, bet visgi man su pirstais graziau pasiskirsto smile.gif Taip Clarins labiau drekina sausas vietas, EL manau labiau sausintu, man su Clarins veidukas atrodo sviezesnis, su EL toks "negyvas" g.gif
Dabar kaip tik pati esu paieskose norisi isbandyti vis kazka naujo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 18 rugpjūčio 2010 - 21:06
QUOTE(Panelė Rožė @ 2010 08 17, 18:14)
O kuom Jums ji taip patinka? bigsmile.gif Koks Jūsų odelės tipas? ax.gif

mano odele misri smile.gif naudojant ja viena (be bazes ir finish birios) man ipusejus dienaj pradeda blizgeti.. o kartu naudojant efektas thumbup.gif patinka, kad jinaj lengvute, maskavimas tarp light medium, bet man to ir pakanka, svarbiausia man sulyginti odos spalva, o taj ji padaro kuo pujkiausiaj wub.gif nedaug jos rejkia, man buteliuko uztenka pusej metu, dazantis viena - du kartus per diena ( ajsku tie du kartaj buna labaj retaj, bet buna smile.gif ) jokio kaukes efekto ir pasidazius jauciuosi, kad buciau be makiazo, su kitom jauciasi sunkumas ant vejdo man..plius nuo kitu turejau problemu su odos issausejimu arba net berimas, kuriuos maskuj teko gydyt pas kosmetologe fear.gif taj apsistojau ties sita ir jokiu problemu nera bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Misse @ 2010 08 18, 19:43)

4. Chanel teint innoncence-patiktu, bet viska gadina pakuote. Neimanoma
naudotis! Pati pudra ner labai sunki.

Norejau paklausti, kodel neimanoma naudotis? Turiu Givenchy Skin Tonic pudra tokioj pakuotej (kaip veido kremo buteliukas), yra speciali mentele, (nors man patogiau pirstais blush2.gif) Zinoma, su dozatorium butu paprasciau, bet ir taip nieko smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Misse @ 2010 08 18, 21:23)
Sutirstejo, eme veltis gumuleliais kazkokiais. Nuo ju uzsikimso dozatorius, zodziu, nieko gero!:D

o jo išplauti neįmanoma? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 08 18, 18:03)
ne karta,daugiau tepu,bet ne kiekviena diena smile.gif

man taip pat pudros pakanka metams. tepu pirstais, naudoju kazkur kas antra d.
Atsakyti
Noriu įsigyt kokią pudrą, bet norėčiau tokios, kuri kuo natūraliau atrodytų, ilgai išsilaikytų, o jos pagr. paskirtis būtų sulyginti veido spalvą ir suteikt skaistumo, šviežumo tokio, maskuot nėra ką... Ką manote apie dior nude? Ir kuo kreminė pudra skiriasi nuo mineralinės? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 08 18, 18:52)
Dar susidomejau Clarins Everlastin,

Gal dar yra nuomoniu apie sia pudryte? blush2.gif
Atsakyti
Aš esu chanel pudryčių fanė. Sunaudojau kelis buteliukus Vitalumiere, Teint innocent, Pro lumiere. Šiuo metu naudoju Lift lumiere. Mano oda mišri, tai su Lift lumiere išlenda blizgesiukas, bet as ant viršaus dedu Guerlain meteoritus ir tada super. Ši pudra lengvos konsistencijos, suteikia veidui gaivų švytėjimą - man ji super. Iš chanel pudrų nepatiko tik Matt lumiere - ji labai sunki... O teint innocence skysta pudra gal kiek rieboka, bet labai faina yra kreminė - kompaktinė, tik jos neilgam užtenka.
Esu sužavėta ir visada turiu ELDWL pudra. Ji tikrai išlaiko blizgesį penkioloka valandų, ją naudoju jei būnu labai užimta, ilgai tenka darbe būti ir nėra kada taisytis makiažo. Ji ir lengva ir nematoma ant veido ir išlaiko blizgesį. Maskuoja labiau nei chanel.
Guerlain turėjau ir parure aqua ir parure extreem. Aqua labai lengva, bet išlenda blizgesys, ji labiau sausiaodems. O extreem blizgesį sulaikydavo tik kokias pora valandų. Pradžioje ji man patiko, paskui ne itin. Net mano kosmetologe pasakė, kad su chanel pudrom žymiai geriau atrodau nei su Guerlain. Jos daugiau nepirksiu.
Turiu ir likutį Lancome Photogenic Lumenescense. Labai lengva, skaistinanti pudryte. Panašį į chanel Vitalumiere. Maskuoja silpnai, prisitaiko prie veido spalvos. Ją pirskiu dar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pomidorusultys @ 2010 08 20, 13:27)
Ir kuo kreminė pudra skiriasi nuo mineralinės?  4u.gif

Mineraline ir skysta vien konsistencija kardinaliai skiriasi biggrin.gif nesulyginami dalykai. Kokio palyginimo noretum? Sukonkretink.
Atsakyti
Kodel? As, kaip man aiskino, tai supratau, kad mineraline
gali but ir skysta. Tiksliau skysta pudra gali but ir
mineraline, ir nemineraline. Ar as klystu?
Atsakyti
QUOTE(Misse @ 2010 08 21, 12:00)
Ar as klystu?

Taip, mineralinė gali būti ir skysta. Pvz: Artdeco Mineral fluid Foundation, Diorskin Nude....
Atsakyti
Pagaliau isbandziau Borjous Healthy mix pudryte.. iliejo Kosmadoj smile.gif bandziau sekanti po sviesiausio atspalvio, nepamenu nr. Siandien pasitepiau.. ka as zn smile.gif spalvyte lyg ir tinka, bet ziemai gal ciut tamsoka butu.. dengias maloniai, lengvai. Suteikia toki biski svytejima lyg man, jei nesivaidena 4u.gif biggrin.gif zesiu kaip laikys bigsmile.gif nea, biski susinervinau.. tai is kur man dabar zinot, koki as nr turiu doh.gif tepe visas is eiles, tai trb antra nuo sviesiausios.. gal zinot koks nr tada? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 21 rugpjūčio 2010 - 11:29