Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(caramele87 @ 2010 08 17, 10:36)
as visgi uz make up for ever hd pudryte  4u.gif  man ji pati pati  wub.gif

O kuom Jums ji taip patinka? bigsmile.gif Koks Jūsų odelės tipas? ax.gif
Atsakyti
Mergaites,dior skin nude 30 nr labai skiriasi nuo 31?labai aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 08 17, 11:16)
kokia čia iš Dior?  g.gif

Dior nude, tik man rodos ji geriau maskuoja nei Bourjois 10 h sleep, bet šiaip yra lengva.
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2010 08 17, 21:48)
Dior nude, tik man rodos ji geriau maskuoja nei Bourjois 10 h sleep, bet šiaip yra lengva.

Oi tikrai geriau maskuoja ir visai kitas efektas užtepus ir laikymasis.. ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,

vis paskaitinedavau tema, bet labai
tingedavau pakomentuot:D pavardinsiu turimas pudras ir kas man jose nepatinka, galbut patarsit man kazka, nes jau nebezinau ne ka bandyt..biggrin.gif

1. Dior nude- pradzioj per skysta, o dabar kaip ir daugumai pasidare 'pravalas'. Gal turit ideju kaip pagrazint ja i normalia busena? Nenaudotina
isvis..
2. Chanel vitalumiere- norejau dregno veido efekto tuo
metu, kai pirkau ja, bet ne blizgancios
ir riebios odos. Zodziu maisai ja su make up forever mat velvet +.
3. Make Up Forever mat velvet+- per sunki man. Labai matine, negyvas veidas atrodo, labaaai stipriai maskuoja, gaunasi kaukes efektas.
4. Chanel teint innoncence-patiktu, bet viska gadina pakuote. Neimanoma
naudotis! Pati pudra ner labai sunki.
5. Visokiu mabylline, maxfactor ir lorealiu neaprasinesiu atskirai-kokias bandziai(netsimenu daugumos jau pavadinimu), tai simta kartu blogiau nei anksciau isvardintos.
6. Borjois 10 hour sleep efect- vienintele kuria nusipirkau antra. Puiki dienoms, kai
nelaukia svarbus susitikimai, lengva padengt, siaip favorite mano. Bet su maskavmu ne kas:D

Gal kuri galetu palygit ELDWL su nors viena is mano naudotu?
Dar nemazai pagyru skaiciai healthy mix, gal irgi atsiras galinciu palygint?
Aciu:*
Atsakyti
Dar susidomejau Clarins Everlastin, kaip ir EL DWL sako kad laikosi 15val. blush2.gif Gal kas naudojot ir galetu abi palyginti maskavimo, laikymosi aspektais blush2.gif Kokia jos kaina LT? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Misse @ 2010 08 18, 18:43)

1. Dior nude- pradzioj per skysta, o dabar kaip ir daugumai pasidare 'pravalas'. Gal turit ideju kaip pagrazint ja i normalia busena? Nenaudotina
isvis..

o kas jai atsitiko? g.gif
Atsakyti
Sutirstejo, eme veltis gumuleliais kazkokiais. Nuo ju uzsikimso dozatorius, zodziu, nieko gero!:D
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 08 18, 18:52)
Dar susidomejau Clarins Everlastin, kaip ir EL DWL sako kad laikosi 15val.  blush2.gif  Gal kas naudojot ir galetu abi palyginti maskavimo, laikymosi aspektais  blush2.gif  Kokia jos kaina LT?  4u.gif

Abi naudojau, tai man Clarins labiau patiko nei El, labiau maskuoja, ilgiau islaiko matiskuma, o ir siaip veidas atrodo graziau man su ja wub.gif O del kainu tai Clarins yra brangesne, bet nezymiai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Misse @ 2010 08 18, 18:43)
Sveikutes,

vis paskaitinedavau tema, bet labai
tingedavau pakomentuot:D pavardinsiu turimas pudras ir kas man jose nepatinka, galbut patarsit man kazka, nes jau nebezinau ne ka bandyt..biggrin.gif

isvis..
2. Chanel vitalumiere- norejau dregno veido efekto tuo
metu, kai pirkau ja, bet ne blizgancios
ir riebios odos. Zodziu maisai ja su make up forever mat velvet +.
3. Make Up Forever mat velvet+- per sunki man. Labai matine, negyvas veidas atrodo, labaaai stipriai maskuoja, gaunasi kaukes efektas.
4. Chanel teint innoncence-patiktu, bet viska gadina pakuote. Neimanoma
naudotis! Pati pudra ner labai sunki.
5. Visokiu mabylline, maxfactor ir lorealiu neaprasinesiu atskirai-kokias bandziai(netsimenu daugumos jau pavadinimu), tai simta kartu blogiau nei anksciau isvardintos.
6. Borjois 10 hour sleep efect- vienintele kuria nusipirkau antra. Puiki dienoms, kai
nelaukia svarbus susitikimai, lengva padengt, siaip favorite mano. Bet su maskavmu ne kas:D
Gal kuri galetu palygit ELDWL su nors viena is mano naudotu?
Dar nemazai pagyru skaiciai healthy mix, gal irgi atsiras galinciu palygint?
Aciu:*

Is visu jusu isvardintu galeciau palyginti Chanel teint innoncence, tai man ji apskritai kazkoks nesusipratimas doh.gif veidas su ja atrodo, kaip riebalais isteptas, manau ji labiau tinka sausiaodems, nes su mano misria oda tai tikrai ne kas, tai siuo atveju EL uz ja daug pranasesne 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Maserati @ 2010 08 18, 18:02)
Cia tai aisku,nelabai logiska,kad i men.karta naudojant,uztektu metams,matyt,vaizdziai pasakyti norejo.. smile.gif Siaip priklauso ir nuo pudros rusies,manau,visos skirtingos,kurios skystesnes,lengviau skirstosi,yra skalsesnes,o tirstos greiciau susinaudoja,jei nesinori eiti padengus veida nelygiais ruozais smile.gif

Sutinku su jumis, kad naudojimasis priklauso, nuo pudros konsistencijos, siaip man pudros uztenka pusei metu naudojant kiekviena diena, o va pvz Armani pudros man grynai uzteko metams, nes su vietu paspaudimu galima lygiai padengti visa veida wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 18 rugpjūčio 2010 - 20:43
QUOTE(*moon* @ 2010 08 18, 21:42)
Abi naudojau, tai man Clarins labiau patiko nei El, labiau maskuoja, ilgiau islaiko matiskuma, o ir siaip veidas atrodo graziau man su ja  wub.gif O del kainu tai Clarins yra brangesne, bet nezymiai  smile.gif
Papildyta:

Aciu uz atsakyma smile.gif Kuriam laikui jos jums uzteko? Bijau, kad pabaigus greit ta tubele, antros nebenusipirksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 08 18, 21:48)
Aciu uz atsakyma smile.gif Kuriam laikui jos jums uzteko? Bijau, kad pabaigus greit ta tubele, antros nebenusipirksiu biggrin.gif

Na mazdaug pusmeciui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 08 18, 21:51)
Na mazdaug pusmeciui  smile.gif

Aisku, jezau kaip gaila tiek pudrai leisti, nes kaip suprantu bus net brangiau nei 130lt biggrin.gif bet jau taip atsibodo matyti blizgancia oda po keliu valandu bei isrysejusias sausesnes vietas. Pagal aprasyma si Clarins dar ir drekina, tai isivaizduoju, kad lengvai turetu dengtis... O jus pirstais dengete ja ar sepeteliu? blush2.gif
Atsakyti