Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Tulpelyte @ 2010 08 14, 18:25)
Vel klausiu biggrin.gif Tai kuri geriau maskuoja EL DWL ar Dior Nude biggrin.gif  blush2.gif

Aš jas abi bandžiau žiemą, kai nebuvo strazdanų ir pigmentinių dėmių....
Tuo metu pasirodė, kad maskuoja abi vienodai..... Ir maskavo l. gerai....
Dabar manau neužtektų maskavimo...
Mano sausesnei odai Nude netiko, o EL DWL-tiko.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2010 08 13, 20:55)
Atrodo, kad komentarų apie healthy mix daug, bet tikro vaizdo aš kažkaip nesusidarau- pvz. rašoma, kad ji tinka sausai odai, o kai kas sako, kad ji sausino veidą  g.gif
man ji netiko. mano oda sausa. net keista buvo, kad tik pabandžius parduotuvėj keliose vietose pasitept, po valandos jau siaubingai tempė tas vietas.
Atsakyti
pasirodysiu neismanele bet reikia ir man jusu patarimo 4u.gif
mano oda normali, lygi, tad maskuot nelabai ir yra ka..tiesiog noreciau pudros, kuri suteiktu sveiko svytejimo blush2.gif
ir dar klausimelis.. o kur jus paprasot kad ipiltu pabandyt? kristianoj? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2010 08 15, 11:53)
pasirodysiu neismanele bet  reikia ir man jusu patarimo  4u.gif
mano oda normali, lygi, tad maskuot nelabai ir yra ka..tiesiog noreciau pudros, kuri suteiktu sveiko svytejimo  blush2.gif
ir dar klausimelis.. o kur jus paprasot kad ipiltu pabandyt? kristianoj?  4u.gif

Na man Douglase keleta kartu geranoriskai ipyle 4u.gif ir ne vieno karto uz induka ne lito nepaprase (bet gal as tuokart ir pirkau kazka). Kartais, sako, papraso uz ta induka pora litu.
Esu koki karta, nesulaukus konsultantes ir pati isipylus i savo induka.

Kristianoj kazkada man tinkamu spalvu nebuvo, tai nebuvo ko ir prasyti, todel negaliu komentuoti ipila ten ar ne.

Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 08 14, 19:25)
Vel klausiu biggrin.gif Tai kuri geriau maskuoja EL DWL ar Dior Nude biggrin.gif  blush2.gif

Man geriau maskavo EL DWL. Ir labiau patiko nei Dior nude. EL DWL kazkaip prilimpa prie veido, o dior ne taip...
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 08 15, 14:57)
Man geriau maskavo EL DWL. Ir labiau patiko nei Dior nude. EL DWL kazkaip prilimpa prie veido, o dior ne taip...

Sutinku, kad EL DWL labiau prilimpa... Ir dar ją galima tepti kelis kartus-papildomam pamaskavimui.... viskas gerai išsilygina, nesimato to tepimo.....
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 08 13, 10:56)
koki numeriuka isbandet? 4u.gif

šviesiausią 010, esu šviesiaodė 4u.gif

QUOTE(kumiko @ 2010 08 13, 11:04)
koks jusu odos tipas? kokia kaina sios pudros?

Sausoki skruostai, kakta, aplink nosį linkusį blizgėti, mišri sakyčiau 4u.gif
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 08 13, 11:20)
O uzmaskuoja nedidelius spuogelius?  blush2.gif

Maskavimas labai geras, spuogų neturiu, negaliu pasakyt, mano paakiai vis tiek prašėsi truputį pamaskuoti, kad atrodytų oda visiškai idealiai, bet išėjau iš namų nieko net ant viršaus nedėjus, nei skaistalų, nei birios - oda atrodė tokia sveika, lygi.. wub.gif
Atsakyti
mano oda normali, lygi, tad maskuot nelabai ir yra ka..tiesiog noreciau pudros, kuri suteiktu sveiko svytejimo  blush2.gif
ir dar klausimelis.. o kur jus paprasot kad ipiltu pabandyt? kristianoj?  4u.gif

O kam jums pudra tokiu atveju,geriau neapkraukit odos ir naudokit krema su spalva smile.gif Jei domina,tam atskira tema yra veido prieziuros skiltyje.
Atsakyti

Man irgi maskuot nelabai yra ką, bet mieste, ir dar kai daug dirbi, kartais neišsimiegi, veido oda atrodo pavargusi ir norisi priduoti švytėjimo, tai jus tikrai suprantu drinks_cheers.gif Galit rinktis labai lengvą drėkinančią pudrą - pvz. Bourjois 10 h sleep effect , ji skysta ir nemaskuoja, panašią skystą turi Dior, dar mačiau yra kažkokia super lengva Nivea delight , dar turėtų tikti Chanel Vitalumiere- žodžiu pasirinkimas didelis , aš paprastai renkuosi su ''radiant , satin finish". O apie kremus su spava aš nesu pačios geriausios nuomonės , be to jų pasirinkimas mažas.
Atsakyti
Ar yra naudojanciu NARS Sheer Matte? Labai domina atsiliepimai smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2010 08 17, 00:09)
panašią skystą  turi Dior,

kokia čia iš Dior? g.gif
Atsakyti
as visgi uz make up for ever hd pudryte 4u.gif man ji pati pati wub.gif
Atsakyti