Išbandžiau Dior Nude- pasaka, ne pudra Gražiai maskuoja, nesimato ir labai nedaug jos reikia, kad suvienodintų veido spalvą, žodžiu aš sužavėta
QUOTE(Elegant @ 2010 08 13, 10:52)
Išbandžiau Dior Nude- pasaka, ne pudra Gražiai maskuoja, nesimato ir labai nedaug jos reikia, kad suvienodintų veido spalvą, žodžiu aš sužavėta
koki numeriuka isbandet?
QUOTE(Elegant @ 2010 08 13, 11:52)
koks jusu odos tipas? kokia kaina sios pudros?
QUOTE(Tutia @ 2010 08 13, 10:32)
bandyk bandyk EL DWL, iš tiesų gera pudra, ir pigesnė nei anos dvi (tiksliai Nude nežinau kainos, nu bet Parure tai ant pidisoko viso brangiau ). Aš tai darau išvadą, kad prastą drėkinąmąjį kremą naudojau, dėl to pasausindavo, o dar plius žiema
Dar plius kaip supratau ji ir maskuoja geriau
Papildyta:
QUOTE(Elegant @ 2010 08 13, 10:52)
O uzmaskuoja nedidelius spuogelius?
Mergaites,ziurekit ka radau
http://www.brigettes...s...&Search.y=0
http://www.brigettes...s...&Search.y=0
QUOTE(Svajaaa @ 2010 08 13, 11:56)
Kazin ar originalai Maciau siuncia i Lt, bet koks shippingas taip ir nepaskaiciavo
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 08 13, 12:49)
Kazin ar originalai Maciau siuncia i Lt, bet koks shippingas taip ir nepaskaiciavo
bet kaip pigiai gaunasi...shipingas nemokamas man atrodo,bent jau taip supratau,bet vat del originalo neaisku
QUOTE(Svajaaa @ 2010 08 13, 12:54)
bet kaip pigiai gaunasi...shipingas nemokamas man atrodo,bent jau taip supratau,bet vat del originalo neaisku
mokamas, ir su kiekvienu idetu daiktu i krepsa vis dideja shipingas as galvociau gal originalu, bet pvz Lorealio yra tokiu pudru kuriu senai nebera apyvartoje, tai vat kaip su galiojimu ten
O healthy mix tinka sausai odai šaltesniu laiku, pvz. rudenį ir ar palyginus su 10 h. sleep ji yra riebesnė ar priešingai, labiau sausina, nes mano manymu, 10 h. sleep effect sausai odai labai tinka vasarą?Ir ar kokioj Kosmadoj duotų pabandyti jos mėginių ar įsipilti , nes su kreminėm pudrom esu apsišovusi ne kartą ir ne du Atrodo, kad komentarų apie healthy mix daug, bet tikro vaizdo aš kažkaip nesusidarau- pvz. rašoma, kad ji tinka sausai odai, o kai kas sako, kad ji sausino veidą
QUOTE(Tuberosa @ 2010 08 13, 21:55)
O healthy mix tinka sausai odai šaltesniu laiku, pvz. rudenį ir ar palyginus su 10 h. sleep ji yra riebesnė ar priešingai, labiau sausina, nes mano manymu, 10 h. sleep effect sausai odai labai tinka vasarą?Ir ar kokioj Kosmadoj duotų pabandyti jos mėginių ar įsipilti , nes su kreminėm pudrom esu apsišovusi ne kartą ir ne du Atrodo, kad komentarų apie healthy mix daug, bet tikro vaizdo aš kažkaip nesusidarau- pvz. rašoma, kad ji tinka sausai odai, o kai kas sako, kad ji sausino veidą
Mano kaikurios veido dalys yra serpetojancios, tai si pudra isvis ju neisryskino (su kitom kazkokia sausa oda atrodydavo). Pati turiu misria oda, tai man ji gan greit nuplauke. Bandziau 10h sleep, tai ji man issausejusias vietas isryskino, Healthy mix ne. Kosmadoje prasiau kad ipiltu ir ipyle
Vel klausiu Tai kuri geriau maskuoja EL DWL ar Dior Nude