Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Išbandžiau Dior Nude- pasaka, ne pudra wub.gif Gražiai maskuoja, nesimato ir labai nedaug jos reikia, kad suvienodintų veido spalvą, žodžiu aš sužavėta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 08 13, 10:52)
Išbandžiau Dior Nude- pasaka, ne pudra  wub.gif  Gražiai maskuoja, nesimato ir labai nedaug jos reikia, kad suvienodintų veido spalvą, žodžiu aš sužavėta  wub.gif

koki numeriuka isbandet? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 08 13, 11:52)
Išbandžiau Dior Nude- pasaka, ne pudra  wub.gif  Gražiai maskuoja, nesimato ir labai nedaug jos reikia, kad suvienodintų veido spalvą, žodžiu aš sužavėta  wub.gif

koks jusu odos tipas? kokia kaina sios pudros?
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 08 13, 10:32)
bandyk bandyk EL DWL, iš tiesų gera pudra, ir pigesnė nei anos dvi (tiksliai Nude nežinau kainos, nu bet Parure tai ant pidisoko viso brangiau biggrin.gif ). Aš tai darau išvadą, kad prastą drėkinąmąjį kremą naudojau, dėl to pasausindavo, o dar plius žiema  smile.gif

Dar plius kaip supratau ji ir maskuoja geriau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Elegant @ 2010 08 13, 10:52)

O uzmaskuoja nedidelius spuogelius? blush2.gif
Atsakyti
Mergaites,ziurekit ka radau
http://www.brigettes...s...&Search.y=0
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 08 13, 11:56)

Kazin ar originalai g.gif Maciau siuncia i Lt, bet koks shippingas taip ir nepaskaiciavo
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 08 13, 12:49)
Kazin ar originalai  g.gif  Maciau siuncia i Lt, bet koks shippingas taip ir nepaskaiciavo

bet kaip pigiai gaunasi...shipingas nemokamas man atrodo,bent jau taip supratau,bet vat del originalo neaisku
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 08 13, 12:54)
bet kaip pigiai gaunasi...shipingas nemokamas man atrodo,bent jau taip supratau,bet vat del originalo neaisku

mokamas, ir su kiekvienu idetu daiktu i krepsa vis dideja shipingas rolleyes.gif as galvociau gal originalu, bet pvz Lorealio yra tokiu pudru kuriu senai nebera apyvartoje, tai vat kaip su galiojimu ten ax.gif
Atsakyti
O healthy mix tinka sausai odai šaltesniu laiku, pvz. rudenį ir ar palyginus su 10 h. sleep ji yra riebesnė ar priešingai, labiau sausina, nes mano manymu, 10 h. sleep effect sausai odai labai tinka vasarą?Ir ar kokioj Kosmadoj duotų pabandyti jos mėginių ar įsipilti , nes su kreminėm pudrom esu apsišovusi ne kartą ir ne du g.gif Atrodo, kad komentarų apie healthy mix daug, bet tikro vaizdo aš kažkaip nesusidarau- pvz. rašoma, kad ji tinka sausai odai, o kai kas sako, kad ji sausino veidą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2010 08 13, 21:55)
O healthy mix tinka sausai odai šaltesniu laiku, pvz. rudenį  ir ar palyginus su 10 h. sleep ji yra riebesnė ar priešingai, labiau sausina, nes mano manymu, 10 h. sleep effect sausai odai labai tinka vasarą?Ir ar kokioj Kosmadoj duotų pabandyti jos mėginių ar įsipilti , nes su kreminėm pudrom esu apsišovusi ne kartą ir ne du  g.gif Atrodo, kad komentarų apie healthy mix daug, bet tikro vaizdo aš kažkaip nesusidarau- pvz. rašoma, kad ji tinka sausai odai, o kai kas sako, kad ji sausino veidą  g.gif

Mano kaikurios veido dalys yra serpetojancios, tai si pudra isvis ju neisryskino (su kitom kazkokia sausa oda atrodydavo). Pati turiu misria oda, tai man ji gan greit nuplauke. Bandziau 10h sleep, tai ji man issausejusias vietas isryskino, Healthy mix ne. Kosmadoje prasiau kad ipiltu ir ipyle 4u.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Gal ir man įpils, bet dabat jau tikrai aiškiau, kad sausai odai ji tikrai tinka.
Atsakyti
Vel klausiu biggrin.gif Tai kuri geriau maskuoja EL DWL ar Dior Nude biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti