Reikia patarimo-veido oda misri, per diena užsiribaluoja T zona. Patarkite kokia gerą pudrytę, kad maskuotų ir neapsunkintų.Kaina nesvarbu. Naudojau Guerlain Parure 3 nr. bet ji man lyg sunkoka. Bet visumoj savo darbą atlieka gerai. Norėčiau, kad veidukas tokio skaistumo įgautų.
gal kas bandete maybelline pudra 24h?
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 09 30, 14:00)
ateinu su atsiliepimais apie pudrytes
isbandziau naujaja max factor xperience weightless galiu pasakyt kad max factor labiau patiko, naturaliai spalvyte atrodo , padrekina ir gerai pasidengia , isvada manau sekantis pirkinys bus max factor naujoji pudra
isbandziau naujaja max factor xperience weightless galiu pasakyt kad max factor labiau patiko, naturaliai spalvyte atrodo , padrekina ir gerai pasidengia , isvada manau sekantis pirkinys bus max factor naujoji pudra
kur ją išbandėte? man atrodo jos dar nėra pardavime
QUOTE(Vai2lka @ 2010 09 30, 19:23)
gal kas bandete maybelline pudra 24h?
as meginau buvo zurnale meginukas, nu man laabai gerai issilaike, ir pamaskavo neblogai ( nors ir nepasakyciau kad matine) visa diena spalva liuks bet man jos uzteko dviem kartams vakar ir siandien ir jau pastebejau kad pabere skruosta nuo jos , nors buvau apsigydzius veida zodziu man ji kimso poras.
o kaip su maxfactor pudrytem? nelabai ka isirenku is brangiu pudru, bandziau ir estee DW light ir qlinique superbalanced ir lancomes kazkokia matt ir dior forever, nepatiko nei viena skystimeliai kazkokie, iskyrus estee bet ji matesi man engraziai ant veido. Na yik make up store matine is visu situ patinka ir tai spalvyte reik ne per tamsia imti, nes tamsesne jau enkaip atrodo. Tai galvoju gal pamegint ka is pigesniu, tarkim maxfactor ar bourjois. Pudryte i riebesne puse, gal misri, bet esme veido blizgejimas,na ir siaip norisi kad veidukas graziai atrodytu,o ne kaip nuplaukes nuo tu visu kur jau paminejau,kaip rkemukai su spalva,nei jie ka maskuoja. MAciau dar kazkas to paties iesko. Tai tarkim maxfactor ka galiu meginti? kiek skaiciau long lasting ir cia kazkas miricle touch paminejo,kaip tos pudrytes riebesniu odu savininkems? na galit dar ka rekomenduot jei zinot
QUOTE(Twinklyte @ 2010 10 01, 08:51)
o kaip su maxfactor pudrytem? nelabai ka isirenku is brangiu pudru, bandziau ir estee DW light ir qlinique superbalanced ir lancomes kazkokia matt ir dior forever, nepatiko nei viena skystimeliai kazkokie, iskyrus estee bet ji matesi man engraziai ant veido. Na yik make up store matine is visu situ patinka ir tai spalvyte reik ne per tamsia imti, nes tamsesne jau enkaip atrodo. Tai galvoju gal pamegint ka is pigesniu, tarkim maxfactor ar bourjois. Pudryte i riebesne puse, gal misri, bet esme veido blizgejimas,na ir siaip norisi kad veidukas graziai atrodytu,o ne kaip nuplaukes nuo tu visu kur jau paminejau,kaip rkemukai su spalva,nei jie ka maskuoja. MAciau dar kazkas to paties iesko. Tai tarkim maxfactor ka galiu meginti? kiek skaiciau long lasting ir cia kazkas miricle touch paminejo,kaip tos pudrytes riebesniu odu savininkems? na galit dar ka rekomenduot jei zinot
Butent ,maxfactor long lastinng riebesnei odai,maskavimas geras O Miracle Touch ,man tiko ir kai sausesne oda ir kai riebesne buvo
QUOTE(Elija* @ 2010 10 01, 08:57)
Butent ,maxfactor long lastinng riebesnei odai,maskavimas geras O Miracle Touch ,man tiko ir kai sausesne oda ir kai riebesne buvo
o ant veido kuri geriau atrodo, na pvz ka miracle touch daro?
QUOTE(Twinklyte @ 2010 10 01, 08:51)
sia max factor pudryte as esu isimylejusi,nors bandziusi esu kaip ir jus daug brangesnes .naudoju n metu max factor long lasting,ji gerai maskuoja. jeigu atsitaikote spalvyte tai labai graziai atrodo, nera kaukes efekto, labai islygina veida, nenuplaukia dienos begyje.ir tinka man tokiai riebiaodei. sudetis jos nera is paciu geriausiu yra visu tu parabenu ir silikonu, bet skaiciau kad bet kuri silikono molekule yra tiesiog per didele uzkimsti pora, kas labai daznai to bijo, ir nusiraminau. manau nesigailesite o be to palyginus su Dioru ir chaneliu kainomis nebutu gaila ir siek tiek nusiminti, parfum express jos kaina zemiausia 42 lt. bet tikrai nustebsite. kad uz tokia kainyte taip graziai atrodo. as ja naudoju dazniausiai su MF loose biria ,,retai su YSL kompaktine eclat et matit-tada veidas labiau matinis o jeigu padauginu tai ir nelabai kaip su YSL
QUOTE(Elegant @ 2010 09 30, 19:40)
kur ją išbandėte? man atrodo jos dar nėra pardavime
Mačiau tą naująją MaxFactor Kosmadoje, Kauno Megoje.
QUOTE(Twinklyte @ 2010 10 01, 09:10)
o ant veido kuri geriau atrodo, na pvz ka miracle touch daro?
Man jos abi graziai atrodo, tik mano oda dabar pasausejusi,na net nezinau ar nuo MF lasting, ar seip kokia beda. Tad siuo metu ji man pasausejimus apie lupas, smakra tik paryskina .O miracle man tinka kai ir pasausejus, ji turbut prisitaiko...
QUOTE(Gucci_nails @ 2010 09 29, 23:16)
tikrai ne, ji tokia nemaskuojanti, man patinka nes nesimato tos mases ant veido, bet va jei kokie spuogeliai buna tai jie ir matosi:) bet man ji patinka..
Man Dior nude irgi labai patiko,kai pirma karta pasidaziau namie,labai isbere veida,maniau netinka ji,bet pasirodo ne nuo jos.Labai lengva,super atrodo