Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

tai is kur as gausiu jos bandymuisi blush2.gif Sarmoje ir wienoje ir kitoje neipila, meginuku neturi doh.gif uzsienyje tai duoda ir meginuku wisko, cia neweltuj Lt rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(kumiko @ 2010 09 28, 17:20)
o ji kokiam odos tipui skirta?

riebiai veido odai:ax:
Atsakyti
Gal kuri bandet nauja Maybelline pudra kurios meginukas buvo iklijuotas Paneles zurnale? As pabandziau, tai man patiko. Jau seniai galvojau, kad butu neblogai pudra, kuri netepa drabuziu, o palietus veida- ranku
Atsakyti
bet tai nesamone, kad neduoda megineliu ir nepila. Kaip tada normaliai issirinkti? pirkti 100 pudru, kelias geras pasilikti sau, o likusias isparduoti? Idomu ka padarytu jei neatsiklausus nueiciau ir isipilciau biggrin.gif

Beje gal kas bandet Stay 24 is Maybelline, bandziau megineli, bet nelabai ka supratau is vieno karto, tik kad ji labiau riebiaodems tinka, man sausoka pasirode, bet maskavo normaliai. tik kazin kaip su tuo 24h...
Atsakyti
Merginos, o man pigmentines demes uzmaskuotu Dioro Nude?
Atsakyti
QUOTE(Pichouette @ 2010 09 29, 21:23)

Jei labai žymios, tikrai nemanau , nes pati nude pudros idėja yra sukurti ale be makiažo natūraliai atrodantį veidą. Jūs geriau pasidomėkite Collistar pudromis, viena iš jų man rodos yra būtent skirta pigmentinių dėmių ir panašių problemų maskavimui, bet kuri , dabar konkrečiai neatsimenu , tikrai ne silk effect, anti age ar matt, kažkokia stikliniame indelyje.( labai gerai paaiškinau)
Atsakyti
QUOTE(Pichouette @ 2010 09 29, 21:23)

tikrai ne, ji tokia nemaskuojanti, man patinka nes nesimato tos mases ant veido, bet va jei kokie spuogeliai buna tai jie ir matosi:) bet man ji patinka.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2010 09 29, 21:29)
Dėl pilstymų, tai kaune man nei vienoj sarmoj neipylė verysad.gif (ale bandyk čia, nieko nepils ir testerių neturi) o douglas įpylė thumbup.gif

Man taip pat, Kristianoj ir Douglase dar ipila, bet ir tai pasiziuri taip piktai doh.gif bet visgi ipila, o Douglase ir uz indeli nieko nemokejau, ir nieko nepirkau blush2.gif

O kalbant apie pudras, parsiveziau is UK Bobbi Brown skin foundation wub.gif

user posted image

Na, labai patiko ji man wub.gif labai graziai atrodo veidukas pasitepus, ji tokia is lengvesniu, bet man tikrai uzteko maskavimo, nors pamaskuoti turiu ka doh.gif labai lengvai pasidengia, dengiasi taip "dregnai", nepadaro sauso, "negyvo" veido thumbup.gif kas man dazniausiai buna su matiskuma suteikianciomis, riebiai/misriai odai skirtomis pudromis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *skorpioniuke*: 30 rugsėjo 2010 - 09:06
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2010 09 30, 10:03)
labai lengvai pasidengia, dengiasi taip "dregnai", nepadaro sauso, "negyvo" veido  thumbup.gif kas man dazniausiai buna su matiskuma suteikianciomis, riebiai/misriai odai skirtomis pudromis.

Kokia kaina? smile.gif
Va būtent, man problema irgi tokia pati, kad riebiai odai skirtos pudros matiškumo tiek duoda, kad atrodau kaip su kauke. Vienintelis MF miracle touch dar gyvą veidą palieka... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wanillia @ 2010 09 29, 19:46)
Neipyle,sake jos nepilsto testeriu biggrin.gif mazdaug pasibandykit cia, tai ka cia bandysi, kai po lempom atrodo vienaip,o parejus namo kitaip lotuliukas.gif ir isvis kazkox absurdas, kaip zmogui kazka isirinkti jei nieko negali bandyti, tai ka parduotuwej weida 5 pudrom issitepti, net ne veida,o kaip jos sako riesa lotuliukas.gif 
na Jums sekasi thumbup.gif  kita savaite vaziuosiu i Siaulius, prasuksiu pro sarmas, paziuresim ka ten papasakos gero ax.gif  thumbup.gif

Ne tik Lietuvoje taip. As gyvenu Italijoje, tai salia manes esanciame Duglas pastoviai neturi meginuku. Bet viena kart kai nemate atidariau apatini Clarins stendo stalciu, o ten prideta meginuku gun_bandana.gif gun_bandana.gif Be to as ten nueinu su savo indeliu ir isipilu kai nemato. Nes taip tai tikrai neipiltu.
Sephora tai yra mazi indeliai, yra kremu ir pudru meginiai atidaryti, galetum isipilti. Viena karta pyliausi, tai prisoko "ka cia darai, as turiu ipilt". Ypyle ji, bet tokia nepatenkinta. bash.gif Praeita savaite kai nemate isipyliau Dior ir Iceberg kremov riebiai odai tongue.gif
As bandziau ta pudra 24h is Maybelline, nebloga, bet minusas kad blogai dengiasi (dengiant sepeteliu). Be to meginukyje esanti spalva man per sviesi. Butu neblogai pabandyti kita spava.
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 09 30, 11:11)
Kokia kaina?  smile.gif
Va būtent, man problema irgi tokia pati, kad riebiai odai skirtos pudros matiškumo tiek duoda, kad atrodau kaip su kauke. Vienintelis MF miracle touch dar gyvą veidą palieka...  g.gif

Mokejau 26 svarus ax.gif
Atsakyti
ateinu su atsiliepimais apie pudrytes 4u.gif
panaudojus ilgiau nusprendziau, kad man bourjois pudra tikrai tinka, bet vat kai isbandziau naujaja max factor xperience weightless galiu pasakyt kad max factor labiau patiko, naturaliai spalvyte atrodo thumbup.gif , padrekina ir gerai pasidengia mirksiukas.gif , bandziau dar ir lumene time freeze pudra ji dar labiau drekinanti ir paslepia smulkias rauksleles islygina veida, zodziu graziai atrodo ant veido thumbup.gif , bet manau tokio tipo pudrytes dar nenaudosiu, g.gif
isvada manau sekantis pirkinys bus max factor naujoji pudra biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 09 30, 14:00)
ateinu su atsiliepimais apie pudrytes 4u.gif
panaudojus ilgiau nusprendziau, kad man bourjois pudra tikrai tinka, bet vat kai isbandziau naujaja max factor xperience weightless galiu pasakyt kad max factor labiau patiko, naturaliai spalvyte atrodo thumbup.gif , padrekina ir gerai pasidengia mirksiukas.gif , bandziau dar ir lumene time freeze pudra ji dar labiau drekinanti ir paslepia smulkias rauksleles islygina veida, zodziu graziai atrodo ant veido thumbup.gif , bet manau tokio tipo pudrytes dar nenaudosiu, g.gif 
isvada manau sekantis pirkinys bus max factor naujoji pudra biggrin.gif  lotuliukas.gif

Net idomu pasidare , kokia cia nauja pudra? Niekur nemaciau. Kokiai odai tinka? 4u.gif
Papildyta:
Ka tik perskaciau kad tai 2010 spalio nauja kolekciaja smile.gif hm idomu ar tinka sausai odai ?
Atsakyti