Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Elija* @ 2010 09 26, 15:36)
As nezinau ar cia tikrai nuo ilgo naudojimo pudru , bet kai naudojau MF lasting be sustojimo kokius 3 metus , man atsirado tokie kaip vietomis isausejimai ,isjautrejimai .Paskui pakeiciau i Miracle ji ne taip sausino , dabar ir vel po sios ilgesnio naudojimo ,vel ant barzdikes tokie issausejimo plemukai yra ... Net nezinau ar cia nuo siu pudru, o jos tikrai stiprokos .. Paskui naudojau Borjois ta su sepeteliu labai patiko, bet ir sios tik 16g , o sepetelis nepatogus man. Bet pati pudryte man tiko ,kai issausejusiai odai. Dabar bandau Borjois ta naujaja Mix . Na ji tokia drekinanti,panasi i ta su sepeteliu... ir tikrai manau kad MF agresyvesne uz sia .
O i  MF visiskai irgi nespjaunu, nes kai reikejo maskavimo ir buvo riebesne oda (nu kai jauna buvau , kokiu25), man ji tiko. ax.gif

aš irgi dabar jau pora sav naudoju šitą bourjois, kol kas nuo maxfactor ji man skiriasi tik tuo, kad geriau išsilaiko ant odos smile.gif man šiaip dažnokai irgi atsiranda tokie sausi plėmai ant veido, tai gal tikrai čia nuo maxfactorio g.gif
Atsakyti
Na man Max Factor Miracle touch labai patinka savo maskavimu, bet panaudojus kažkiek ji keistai pradėjo dengtis. Nežinau kaip apibūdinti, bet veidas atrodo kaip miltuotas užtepus smile.gif Nebėra to tokio natūralumo. Drėkinu odą pakankamai ir visada kremuką tepu prieš tepant MF... g.gif Ar čia tik MF kalta ar ir nuo kitų kam nors taip yra buvę? Turiu omeny, kad neilgai panaudojus atrodo kad tas pagrindas pakito g.gif
Atsakyti
QUOTE(sume @ 2010 09 26, 19:54)
aš irgi dabar jau pora sav naudoju šitą bourjois, kol kas nuo maxfactor ji man skiriasi tik tuo, kad geriau išsilaiko ant odos smile.gif man šiaip dažnokai irgi atsiranda tokie sausi plėmai ant veido, tai gal tikrai čia nuo maxfactorio g.gif

O man kaip tik MF ilgiau isbuna . Si Borjois man viskuo patiktu tik kad po kokiu3-4 val ji istirpsta ant veiduko, atrodo kad makijazas nedarytas... o is ryto taip grazu buna....
Papildyta:
QUOTE(agnite @ 2010 09 26, 21:27)
Na man Max Factor Miracle touch labai patinka savo maskavimu, bet panaudojus kažkiek ji keistai pradėjo dengtis. Nežinau kaip apibūdinti, bet veidas atrodo kaip miltuotas užtepus  smile.gif  Nebėra to tokio natūralumo. Drėkinu odą pakankamai ir visada kremuką tepu prieš tepant MF... g.gif  Ar čia tik MF kalta ar ir nuo kitų kam nors taip yra buvę? Turiu omeny, kad neilgai panaudojus atrodo kad tas pagrindas pakito  g.gif

Na tai kogero irgi sausina ,jei atrodo kaip miltuotas veidukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elija* @ 2010 09 26, 21:40)
Si Borjois man viskuo patiktu tik kad po kokiu3-4 val ji istirpsta ant veiduko, atrodo kad makijazas nedarytas... o is ryto taip grazu buna....

Kaip keista.. o man gerai laiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 26, 22:07)
Kaip keista.. o man gerai laiko unsure.gif

Zinau amber kad tau gerai laikosi, jau skaiciau ,seip man keista esu is sausaode (bent jau dabar)
Atsakyti
QUOTE(Elija* @ 2010 09 26, 22:15)
seip man keista esu is sausaode (bent jau dabar)

nu va sakau, kad tos pigesnės pudros nieko gero, turėjau Bourjois 10h sleep effect irgi visa nubėgus grįždavau namo, o jei dar YPAČ įtempta diena tai išvis doh.gif
Vienintelė pudrą iš pigesnių kurią giriu ir lenkiuosi biggrin.gif Lumene Double Stay Mineral Makeup sausai-normaliai odai, tikrai patiko, beveik visą sunaudojau, gerai išlikdavo, graži spalvytė, maskavimo truputį trūko, bet šiaip nereali wub.gif ir be parabenų 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Elija* @ 2010 09 26, 22:15)
Zinau amber kad tau gerai laikosi, jau skaiciau ,seip man keista esu is sausaode (bent jau dabar)

Ne vien tik man gerai laikos mirksiukas.gif yra ir kitu mergaiciu, kur ta pati sake.. nzn tada kame beda, gal krema riebu naudojat ar nelaukia kol susigers ir tepat.. gal tas turi itakos..nzn smile.gif seip sakau, kai valau su vata mazai tos pudros atrodo ant jos lieka, bet pats veidas graziai atrodo tiek vakare tiek ryte smile.gif nu nzn as patenkinta.. bet kad yra geresniu pudru tai faktas.. biggrin.gif del to net nesigincyju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 26 rugsėjo 2010 - 21:58
QUOTE(amber123 @ 2010 09 26, 23:56)
Ne vien tik man gerai laikos mirksiukas.gif yra ir kitu mergaiciu, kur ta pati sake.. nzn tada kame beda, gal krema riebu naudojat ar nelaukia kol susigers ir tepat.. gal tas turi itakos..nzn smile.gif seip sakau, kai valau su vata mazai tos pudros atrodo ant jos lieka, bet pats veidas graziai atrodo tiek vakare tiek ryte smile.gif nu nzn as patenkinta.. bet kad yra geresniu pudru tai faktas..  biggrin.gif del to net nesigincyju

Man irgi nesilaiko schmoll.gif jau vel mintys sukasi apie kita, tik dar nezinau kokia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 09 27, 08:03)
Man irgi nesilaiko schmoll.gif  jau vel mintys sukasi apie kita, tik dar nezinau kokia doh.gif

Man normaliai laiko.. nors man ne su viena pudra del laikymo problemos nebuvo.. 4u.gif nors naudojau toli grazu ne brangias schmoll.gif bet oda labai sausa, gal del to gerai ir prikimba
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2010 09 23, 17:05)
ne, tai krempudra
pasižiūrėk lancome.com psl. ji skyrelyje prie "foundations", ne "tinted moisturizes"  smile.gif

O lietuviskai Douglus psl raso, kad tai kremas suteikiantis atspalvi smile.gif
http://www.douglas.l...ulymai/lancome/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 27 rugsėjo 2010 - 09:57

gal kas bandet?
Calvin Klein Infinite Hydration
http://www.1-7.lt/makiazas/42778
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 01 spalio 2010 - 14:00
QUOTE(amber123 @ 2010 09 27, 10:55)
O lietuviskai Douglus psl raso, kad tai  kremas suteikiantis  atspalvi smile.gif
http://www.douglas.l...ulymai/lancome/

aš labiau linkus tikėt www.lancome-usa.com arba www.sephora.com, nei Douglas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 09 27, 08:03)
Man irgi nesilaiko schmoll.gif  jau vel mintys sukasi apie kita, tik dar nezinau kokia doh.gif

As kogero grysiu prie Mary Kay tos vadinamos apsaugeles . Nu nepatikesit gal bet ji man super atlaikydavo visa darbo diena . Tik kad mano drauge isvykusi kuri tuo aprupindavo . Paskui pirkau cia SM ,tai snd likuti issitraukiau, tai dar ir dabar sedzi graziu nuo ryto... biggrin.gif
Ziemai ji labai tinka , o vat vasara ji sunkoka .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elija*: 27 rugsėjo 2010 - 13:56