QUOTE(Elija* @ 2010 09 26, 15:36)
As nezinau ar cia tikrai nuo ilgo naudojimo pudru , bet kai naudojau MF lasting be sustojimo kokius 3 metus , man atsirado tokie kaip vietomis isausejimai ,isjautrejimai .Paskui pakeiciau i Miracle ji ne taip sausino , dabar ir vel po sios ilgesnio naudojimo ,vel ant barzdikes tokie issausejimo plemukai yra ... Net nezinau ar cia nuo siu pudru, o jos tikrai stiprokos .. Paskui naudojau Borjois ta su sepeteliu labai patiko, bet ir sios tik 16g , o sepetelis nepatogus man. Bet pati pudryte man tiko ,kai issausejusiai odai. Dabar bandau Borjois ta naujaja Mix . Na ji tokia drekinanti,panasi i ta su sepeteliu... ir tikrai manau kad MF agresyvesne uz sia .
O i MF visiskai irgi nespjaunu, nes kai reikejo maskavimo ir buvo riebesne oda (nu kai jauna buvau , kokiu25), man ji tiko.
O i MF visiskai irgi nespjaunu, nes kai reikejo maskavimo ir buvo riebesne oda (nu kai jauna buvau , kokiu25), man ji tiko.
aš irgi dabar jau pora sav naudoju šitą bourjois, kol kas nuo maxfactor ji man skiriasi tik tuo, kad geriau išsilaiko ant odos man šiaip dažnokai irgi atsiranda tokie sausi plėmai ant veido, tai gal tikrai čia nuo maxfactorio