Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(*moon* @ 2010 09 24, 10:52)
Galiu pasiulyti Nars sheer glow arba sheert matte pudryte pati siuo metu naudoju ir negaliu atsidziaugti  wub.gif  wub.gif  wub.gif Maskavimas vidutinis, toks gana lengvas sakyciau, jei oda turi didesniu problemu tai gal ir per lengvas butu  g.gif Bet man patinka tas, kad puikiai sulygina veiduko spalva, o svarbiausia kad kiek beteptum jokio kaukes efekto, veidukas atrodo labai naturaliai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Na dar nesu turejusi tokios pudros kuri ant veido nesimatytu, visos maziau ar daugiau sudaro kaukes efekta, o si tiesiog isigeria i oda ir tampa kaip antra oda  thumbup.gif
Del kenksmingumo tai nieko negaliu pasakyti, reiketu studijuoti sudeti  g.gif
O kokie ingridientai kenksmingi?  g.gif

o kaip laiko? Man svarbiausias kriterijus, kad ilgai laikytu. Ir kokios jos kainos?
O del kenksmingu ingredientu ju yra labai daug.
sudeti galima panagrineti cia: (kartais net irasius pavadinima jau buna isnagrineta)
http://www.cosmeticsdatabase.com/
Atsakyti
QUOTE(Elija* @ 2010 09 23, 21:48)
Vat butent ji brangiai isena .Man ji labai patinka , bet kaip pagalvoji uz MF moki tiek...

O kokiam laikui jums MF užtenka? smile.gif
Aš Miracle touch tepu šepetėliu bet kažkaip man ji skalsiai naudojasi... Aišku nesitikiu, kad tokio kiekio ilgai užteks, bet manau ją ilgiau naudosiu nei galvojau g.gif
Atsakyti
QUOTE(wsin @ 2010 09 24, 11:13)
o kaip laiko? Man svarbiausias kriterijus, kad ilgai laikytu. Ir kokios jos kainos?
O del kenksmingu ingredientu ju yra labai daug.
sudeti galima panagrineti cia: (kartais net irasius pavadinima jau buna isnagrineta)
http://www.cosmeticsdatabase.com/

Labai dekui uz puslapiuka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kadangi mano oda misri i riebuma, tai man islaiko kazkur puse dienos, po to islenda blizgesiukas, kuri pakoreguoju su kompaktine thumbup.gif Bet siaip nesu turejus dar nei vienos pudros, kuri islaikytu visa diena smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 24 rugsėjo 2010 - 10:21
QUOTE(*moon* @ 2010 09 24, 11:21)
Labai dekui uz puslapiuka  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Kadangi mano oda misri i riebuma, tai man islaiko kazkur puse dienos, po to islenda blizgesiukas, kuri pakoreguoju su kompaktine  thumbup.gif Bet siaip nesu turejus dar nei vienos pudros, kuri islaikytu visa diena  smile.gif

as turiu smile.gif Forever Living Products pudryte (jei reikia galiu nurodyti kur galima isigyti)
islaiko visa diena, labai gerai maskuoja, bet yra sunkoka (man tas netrukdo)
Bet jos kaina 101lt ir greiciau issinaudoja nei iprastos 30ml Tai as ja naudoju, prie tam tikros progos
O kasdienai noreciau ko nors pigesnio....
Atsakyti
QUOTE(wsin @ 2010 09 24, 11:26)
as turiu  smile.gif Forever Living Products pudryte (jei reikia galiu nurodyti kur galima isigyti)
islaiko visa diena, labai gerai maskuoja, bet yra sunkoka (man tas netrukdo)
Bet jos kaina 101lt ir greiciau issinaudoja nei iprastos 30ml Tai as ja naudoju, prie tam tikros progos
O kasdienai noreciau ko nors pigesnio....

Na as tai labai nemegstu maskuojanciu pudru, nes jos visos dazniausiai buna sunkios ir aisku matosi ant veido, su tokia eiciau kur nors vakare:) Dienai renkuosi lengva arba mineraline smile.gif
O jei is pigesniu tai galite pabandyti cia visu isgirtaja Boujois Healthy Mix smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 09 24, 11:33)
Na as tai labai nemegstu maskuojanciu pudru, nes jos visos dazniausiai buna sunkios ir aisku matosi ant veido, su tokia eiciau kur nors vakare:) Dienai renkuosi lengva arba mineraline  smile.gif
O jei is pigesniu tai galite pabandyti cia visu isgirtaja Boujois Healthy Mix  smile.gif

jauciu reiks smile.gif O del Forever tai po keliu minuciu ji lyg isigeria ir jos nesimato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wsin @ 2010 09 24, 11:34)
jauciu reiks smile.gif O del Forever tai po keliu minuciu ji lyg isigeria ir jos nesimato smile.gif

O cia toji Make up Forever? O gal bandete Matt Velvet ar kazkaip panasiai vadinasi g.gif Kur perkate? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 24 rugsėjo 2010 - 10:36
QUOTE(*moon* @ 2010 09 24, 11:36)
O cia toji Make up Forever? O gal bandete Matt Velvet ar kazkaip panasiai vadinasi  g.gif Kur perkate?  smile.gif

Ne cia Forever Living Products pudryte. Ji skaitosi prie naturalios kosmetikos, nes yra su alavijais, vit A ir E, juroje auganciu augalu ekstraktais bei avokadu. Kur perku i az parasysiu. nes gausis kaip reklama
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 09 24, 11:43)
aaa tai net nezinojau tokios  g.gif tai parasykit i az tada gal ir susigundysiu kada  smile.gif
Siaip veidui priemones ir plaukams naudoju is naturalios kosmetikos, o va del dekoratyvines tai kazkaip nezinau  g.gif paskutinis bandymas buvo is Laveros krempudra, tai nusivyliau schmoll.gif

gal eko bandet? Eko yra naturalesne nei naturali. Nezinau net kaip paaiskinti. eko yra kai kokiu 90% yra naturalios medziagos. O naturali kai gal kokiu 20%. Bet eko kartais neatitinka musu pageidavimu. tarkim sampunas neputoja, velia plaukus, pudra nemaskuoja. Naturali tuo tarpu patenkina musu reikalavimus, bet nera ant tiek naturali kaip eko.
Nezinau ar supratot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 09 24, 11:18)
O kokiam laikui jums MF užtenka?  smile.gif 
Aš Miracle touch tepu šepetėliu bet kažkaip man ji skalsiai naudojasi... Aišku nesitikiu, kad tokio kiekio ilgai užteks, bet manau ją ilgiau naudosiu nei galvojau g.gif

Net nezinau , berods iki 2 men, kai kitos buteliukas 30 ml . iki 4-6 men . Aisku priklauso nuo to kokia os tekstura. Man skystesne greiciau susinaudoja . Bet va MF miracle kad ir tirsta , vistiek labai greit baigiasi ... Nzn reikia kada data uzsirasyt ir pasekti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elija*: 24 rugsėjo 2010 - 12:01
QUOTE(Elija* @ 2010 09 24, 12:59)
Net nezinau , berods iki 2 men, kai kitos buteliukas 30 ml . iki 4-6 men . Aisku priklauso nuo to kokia os tekstura. Man skystesne greiciau susinaudoja .  Bet va MF miracle kad ir tirsta , vistiek labai greit baigiasi ... Nzn reikia kada data uzsirasyt ir pasekti...

Aš irgi pasižymėsiu datą , gera mintis 4u.gif
O kokią jūs skystą turėjote prieš ar po MF miracle touch? smile.gif
Atsakyti
gal kas turit kokiu atsiliepimu apie sia pudryte? daznai sportuoju, visada deduosi pudra, nes turiu ka maskuoti blush2.gif gal cia neblogas variantas?
WORK-OUT MAKEUP ALL DAY WEAR
user posted image
Atsakyti