Sveikutes, gal kas gali patarti kokia pudra geriausiai prisitaiko prie odos..turiu strazdaneliu, bet nemegstu tu sunkiu pudru maskavimui....Vasara naudojau makeupforever Face&Body
bet ziemai gal ir sunkesne tiktu...
Odos tipas mišrus...
Taip pat idomu ar kas nors bandet Boots No7 True Identity
...turejau megineli ir man lb patiko...gal kazkas zinot panasia...siulykit )))
QUOTE(Elegant @ 2010 09 23, 18:31)
Taip
amber123 rašė apie maniją, tai galiu pasakyt, gerai toms, kurioms pudros kasdien nereikia, bet kai norisi sulygint veiduko spalvą, o kitos panos gal ir didesnių problemų turi, kaip spuogeliai, randai ir t.t.. tai ir ieškai kuo geriau tinkančios, Po nemažai išbandytų vidutinės klasės (Artdeco,PUPA, MaxFactor, Lumene, Maybelline) pudrų vis dėl to turiu pripažinti, kad už pudrą verta mokėti virš 100Lt, nes dabar kai grįžtu po darbų namo matau veidą tokį, kokį "nusipiešiau" ryte , o tos pigesnės viskas nubėgę, blizga, nuėję plėmais
amber123 rašė apie maniją, tai galiu pasakyt, gerai toms, kurioms pudros kasdien nereikia, bet kai norisi sulygint veiduko spalvą, o kitos panos gal ir didesnių problemų turi, kaip spuogeliai, randai ir t.t.. tai ir ieškai kuo geriau tinkančios, Po nemažai išbandytų vidutinės klasės (Artdeco,PUPA, MaxFactor, Lumene, Maybelline) pudrų vis dėl to turiu pripažinti, kad už pudrą verta mokėti virš 100Lt, nes dabar kai grįžtu po darbų namo matau veidą tokį, kokį "nusipiešiau" ryte , o tos pigesnės viskas nubėgę, blizga, nuėję plėmais
010 atspalvis i gelsvuma ar rausvuma?
QUOTE(Elegant @ 2010 09 23, 17:31)
pudrų vis dėl to turiu pripažinti, kad už pudrą verta mokėti virš 100Lt, nes dabar kai grįžtu po darbų namo matau veidą tokį, kokį "nusipiešiau" ryte , o tos pigesnės viskas nubėgę, blizga, nuėję plėmais
O as manau, kad nebutina tiek moket Healthy mix kainuoja 50lt ir tikrai islaiko visa diena net nepajudejus bent man..
QUOTE(mimoza:) @ 2010 09 23, 19:21)
010 atspalvis i gelsvuma ar rausvuma?
My Webpage
0 = neutral
1 = yellow
2 = pink
3 = peach
cia dioru atspalviai pagal paskutini numeriuka
QUOTE(myglle @ 2010 09 23, 20:31)
galima tikrai sakyt neutralus, bet spalvytė kažkiek į gelsvumą, tikrai ne rožinė, kas keista, kad ant rankos užtepus ji gali pasirodyt laaabai geltona, o ant veido išsklaidžius net labai šviesi gaunasi
QUOTE(Elegant @ 2010 09 23, 19:56)
galima tikrai sakyt neutralus, bet spalvytė kažkiek į gelsvumą, tikrai ne rožinė, kas keista, kad ant rankos užtepus ji gali pasirodyt laaabai geltona, o ant veido išsklaidžius net labai šviesi gaunasi
o as nusipirkau dar siandiena maxfactor miracal toutch (jei gerai parasiau) stipresnem maskavimui, bet kaip paskui dar pagalvojau tai ji kainuoja branciai uz 10 gr 15euru, o kur dioras 45 eurai uz 30 ml.tai tas ant to pacio iseina
QUOTE(Elegant @ 2010 09 23, 18:31)
Taip
jei oda problematiska ar jai uzteks tik brangios pudros nedaro jokia pudra stebuklu...
QUOTE(myglle @ 2010 09 23, 21:11)
o as nusipirkau dar siandiena maxfactor miracal toutch (jei gerai parasiau) stipresnem maskavimui, bet kaip paskui dar pagalvojau tai ji kainuoja branciai uz 10 gr 15euru, o kur dioras 45 eurai uz 30 ml.tai tas ant to pacio iseina
Vat butent ji brangiai isena .Man ji labai patinka , bet kaip pagalvoji uz MF moki tiek...
QUOTE(kumiko @ 2010 09 23, 21:40)
jei oda problematiska ar jai uzteks tik brangios pudros nedaro jokia pudra stebuklu...
gal jums ne stebuklai, aš matau realius skirtumus tarp pudrų, manau tai normalu, kad skiriasi kaina, skiriasi ir vaizdas ir sudėtinės dalys ir poveikis odai, viskas aš baigiu off topint
labai laukiu j'aime (tikiuos gerai parašiau nick'ą ) komentarų apie Guerlain Lingerie de Peau pudrą po ilgesnio naudojimo
QUOTE(SaiMita @ 2010 09 24, 09:41)
Gal kuri tokia Revlon pudryte esat bandziusios? Bais man jau smalsu.. Kaip suprantu, cia du konteineriukai sviesesnes ir tamsesnes spalvytes, tai sukiojant galima atspalvi nusireguliuot
reiks bandyt, smalsumas nugales
reiks bandyt, smalsumas nugales
sita tai labai idomi, nes veido splava vis vien keiciasi, po vasaros vis blyskeja. O man kazkaip gaila tureti 10 pudru ir kasdien vis kita bandyt. Parasykit atsiliepimus kai pabandysit
O man del pudrytes niekas negali ko nors parekomenduoti? :/
QUOTE(wsin @ 2010 09 23, 17:17)
Sveikos,
Niekaip neisirenku pudrytes
Gal galit ka rekomenduoti normaliai odai, kad ilgai laikytusi su geru arba bent vid maskavimu?
Galimi keli variantai, nes as po to dar ziuriu ant kiek ta pudryte yra kenksminga ir renkuosi maziausiai kenksminga.
aciu labai
Niekaip neisirenku pudrytes
Gal galit ka rekomenduoti normaliai odai, kad ilgai laikytusi su geru arba bent vid maskavimu?
Galimi keli variantai, nes as po to dar ziuriu ant kiek ta pudryte yra kenksminga ir renkuosi maziausiai kenksminga.
aciu labai
Galiu pasiulyti Nars sheer glow arba sheert matte pudryte pati siuo metu naudoju ir negaliu atsidziaugti Maskavimas vidutinis, toks gana lengvas sakyciau, jei oda turi didesniu problemu tai gal ir per lengvas butu Bet man patinka tas, kad puikiai sulygina veiduko spalva, o svarbiausia kad kiek beteptum jokio kaukes efekto, veidukas atrodo labai naturaliai Na dar nesu turejusi tokios pudros kuri ant veido nesimatytu, visos maziau ar daugiau sudaro kaukes efekta, o si tiesiog isigeria i oda ir tampa kaip antra oda
Del kenksmingumo tai nieko negaliu pasakyti, reiketu studijuoti sudeti
O kokie ingridientai kenksmingi?