Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

As asmeniskai Dior Nude naudoju tik saltuoju sezonu, mano oda misri rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 08 12, 20:05)
As asmeniskai Dior Nude naudoju tik saltuoju sezonu, mano oda misri  rolleyes.gif

per karščius ji turbūt nubėga? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 08 12, 20:07)
per karščius ji turbūt nubėga?  g.gif

Nezinau, nei karto netepiau jos vasara rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 08 12, 20:07)
per karščius ji turbūt nubėga?  g.gif

Man ji puikiai laikesi ant veido ir per karscius,net blizgesys neislindo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2010 08 12, 18:50)
Pabandžiau aš tą parure aqua, tai kąžinau. man kažkuo primena Vitalumiere, tepasi lengvai, maskuoja vidutiniškai, nėra kaukės efekto, bet net šviesiausia spalva man per tamsi ir ji nėra ilgai išliekanti, t.y. teks koreguotis makiažą jei į klubą eisiu:( ir tai nėra ta pudra, kurios aš ieškau, bet supratau, kad su matinėm man neverta kankintis:)

Nude sausai odai neimčiau, nes manau nemaloniai ant veido jausis:) o šaltam sezonui tinkama:)

meginau prarure aqua,tai nepatinko man ji labai tamsios spalvos kaip purvina atrodziau pasitepus nejo net tept iskart i oda geresi,o extreme man drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 08 12, 21:19)
Man ji puikiai laikesi ant veido ir per karscius,net blizgesys neislindo smile.gif

O kokia jusu oda?

Tai patarkit, kokia geriausia rinktis:

Dior nude
EL DWL
Guerlain Parure (galvoju apie pearly white)

Oda misri, bet yra ir sausesniu vietu, tai svarbu kad ju neisryskintu. Noretusi, kad maskuotu bei ilgai laikytusi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 08 12, 22:28)
O kokia jusu oda?

Dior nude
EL DWL

Oda misri, bet yra ir sausesniu vietu, tai svarbu kad ju neisryskintu. Noretusi, kad maskuotu bei ilgai laikytusi  bigsmile.gif

Oda misri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2010 08 12, 16:50)
Pabandžiau aš tą parure aqua, tai kąžinau. man kažkuo primena Vitalumiere, tepasi lengvai, maskuoja vidutiniškai, nėra kaukės efekto, bet net šviesiausia spalva man per tamsi ir ji nėra ilgai išliekanti, t.y. teks koreguotis makiažą jei į klubą eisiu:( ir tai nėra ta pudra, kurios aš ieškau, bet supratau, kad su matinėm man neverta kankintis:)

daugiausiai pudrų temose gyrė Parure Extreme, o apie Parure Aqua gana mažai atsiliepimų buvo smile.gif jeigu rašėt, kad oda normali į riebumą, tai tik Extreme reikėjo bandyt, o ne Aqua, bent jau aš taip manau, atsižvelgdama į tai, kokiai odai jos skirtos smile.gif

QUOTE(Tulpelyte @ 2010 08 12, 21:28)
O kokia jusu oda?

Dior nude
EL DWL

Oda misri, bet yra ir sausesniu vietu, tai svarbu kad ju neisryskintu. Noretusi, kad maskuotu bei ilgai laikytusi  bigsmile.gif

Tulpelyt, o tu geriau nueik ir paprašyk, kad tau įpiltų ir pasibandysi smile.gif dėl kitų patarimų galima ir prašauti. aš bent jau skaitydama anksčiau temas, irgi susirašiau sąrašiuką, kokios man iš atsiliepimų patiko labiausiai ir bandžiau, bandžiau, bandžiau. Ėjau naglai ir prašiau, kad piltų biggrin.gif Vis gi pudros ne po 20 Lt kainuoja. Taip geriausia, norint neprašaut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 08 12, 23:06)

Tulpelyt, o tu geriau nueik ir paprašyk, kad tau įpiltų ir pasibandysi  smile.gif  dėl kitų patarimų galima ir prašauti. aš bent jau skaitydama anksčiau temas, irgi susirašiau sąrašiuką, kokios man iš atsiliepimų patiko labiausiai ir bandžiau, bandžiau, bandžiau. Ėjau naglai ir prašiau, kad piltų  biggrin.gif  Vis gi pudros ne po 20 Lt kainuoja. Taip geriausia, norint neprašaut  smile.gif

Aha, taip ir darysiu. Bet kazkaip galvoju ar prasyt visu megineliu, zinau, kad kvaila, bet visad nejaukiai jauciuos prasydama megineliu, teko taip daryt tik kokiuose droguose biggrin.gif biggrin.gif kaip ir minejau anksciau naudojau tik mineralines, todel viska Online pirkau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 08 12, 22:29)
Aha, taip ir darysiu. Bet kazkaip galvoju ar prasyt visu megineliu, zinau, kad kvaila, bet visad nejaukiai jauciuos prasydama megineliu, teko taip daryt tik kokiuose droguose biggrin.gif  biggrin.gif kaip ir minejau anksciau naudojau tik mineralines, todel viska Online pirkau  biggrin.gif

Aš tai vieną pabandžius (nedrįsau kelių prašyt blush2.gif ) iškart ir nusipirkau pudrą poto, ir poto jau įsipilus esu dar du syk, bet ne vienu kartu, nu žodžiu, atskirai biggrin.gif
Papildyta:
suvėliau čia kažką nesuprantamo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 08 12, 23:36)
Aš tai vieną pabandžius (nedrįsau kelių prašyt  blush2.gif ) iškart ir nusipirkau pudrą poto, ir poto jau įsipilus esu dar du syk, bet ne vienu kartu, nu žodžiu, atskirai  biggrin.gif
Papildyta:
suvėliau čia kažką nesuprantamo.  biggrin.gif

Supratau biggrin.gif Tik galvoju, kokia pirma prasyt biggrin.gif Noreciau iskart pataikyt biggrin.gif kazko linkstu prie EL DWL labiausiai, nors tos kitos dvi kur rasiau ir labai vilioja blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
bandyk bandyk EL DWL, iš tiesų gera pudra, ir pigesnė nei anos dvi (tiksliai Nude nežinau kainos, nu bet Parure tai ant pidisoko viso brangiau biggrin.gif ). Aš tai darau išvadą, kad prastą drėkinąmąjį kremą naudojau, dėl to pasausindavo, o dar plius žiema smile.gif
Atsakyti