Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Elegant @ 2010 09 21, 18:03)
Mergaitės, kas gali objektyviai palyginti Diorskin Nude su Guerlain Parure aqua? labai labai reikia, ačiū  4u.gif

Kiek is komentaru susidariau nuomone,kad Dior zymiai lengvesne ir maziau maskuoja.
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 09 21, 10:26)
Visai nebloga Loreal Mat Morhose.

jei nereikia kad suteiktu mat, tai gal ir nebloga.. Nes siaip ji labai man panasi i Maxfaktor color adapt- abi panasios konsistencijos, pamaskuoja, po pietu pertraukos pabega nuo veido., apie mat net kalbos negali buti.. schmoll.gif Bet ziema net ir riebiai odai gal visai nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 09 21, 18:03)
Mergaitės, kas gali objektyviai palyginti Diorskin Nude su Guerlain Parure aqua? labai labai reikia, ačiū  4u.gif

Dior Skin Nude labiau tinka misriai odai, ji labiau matine uz Guerlain. Guerlain Parure Aqua - labiau sausesnei odai, ji tokia dregnesne ant veido. Siaip veidas su abejomis graziai atrodo, pakankamai maskuojancios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 09 21, 21:59)
Dior Skin Nude labiau tinka misriai odai, ji labiau matine uz Guerlain.  Guerlain Parure Aqua - labiau sausesnei odai, ji tokia dregnesne ant veido. Siaip veidas su abejomis graziai atrodo, pakankamai maskuojancios  smile.gif

O jei dior skin nude turiu 3 nr,tai guerlain trecias numeriukas panasus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 09 22, 08:18)
O jei dior skin nude turiu 3 nr,tai guerlain trecias numeriukas panasus? g.gif

Na as kiek ziurejau is guerlain, tai pudru spalvyciu pasirinkimas menkas, 3 nr bent jau man butu per tamsus ziemai, vasarai per sviesus, o ir siaip man nepatiko nes tos spalvytes tokios nenaturalios ir labai sunku atitaikyti spalva, tuo tarpu nude turi daug platesni spalvyciu asortimenta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 09 21, 16:55)
As labai nemegstu pudru putu konsistencijos kaip jus sakot  biggrin.gif nes labai matosi ant veido  doh.gif  doh.gif  doh.gif

O man nepasakyčiau, kad labai matos, gal jūsų veido oda sausoka, todėl ir matos. Mano mišri, tai pasitepus drėkinantį kremumą, ir aš kart tada reikia tept pudrytę, atrodo thumbup.gif
o forumietė ir klausė tokios, kuri maskuotų ir tiktų mišriai odai. O ši tikrai maskuoja ir kaukės efekto nėra, bet oda prieš tai tikrai turi būti sudrėkinta (kartojuos) mirksiukas.gif
manau kaina tikrai atitinka kokybę. čia mano nuomonė smile.gif
Kalbėjau apie Loreal Mat Morphose.
Papildyta:
Bet šeip aš ją ne kiekieną dieną tepuos, nes man didelio maskavimo nereikia, tik kai paberia (pries MD) 4u.gif
Atsakyti
Kurios pudros tokio tirštumo kaip ši, Givenchy Skin Tonic?
user posted image
Atsakyti
Mano atsiliepimai po savaites naudojimo 4u.gif
Bourjois Healthy mix
user posted image
Panasi i Dior Nude tiek konsistencija, tiek pasidengimu. Kadangi mano veidas yra rausvesnis, nei kaklas, tai kol kas si pudra vienintele, kurios atspalvis puikiai tinka (52), sviesi su gelsviu atspalviu.
Tik padengus, ryte veidas atrodo labai graziai: pailsejes, svytintis, vienodos spalvos. Man su misria oda nuplaukia po 5 valandu unsure.gif vakare ant vatos diskelio spalvos beveik nematyti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 24 rugsėjo 2010 - 10:06
QUOTE(mimoza:) @ 2010 09 22, 20:23)
Mano atsiliepimai po savaites naudojimo 4u.gif
Panasi i Dior Nude tiek konsistencija, tiek pasidengimu. Kadangi mano veidas yra rausvesnis, nei kaklas, tai kol kas si pudra vienintele, kurios atspalvis puikiai  tinka (52), sviesi su gelsviu atspalviu.

Panasi net i Nude bigsmile.gif o geras.. thumbup.gif vat butent! Spalva ideali.. mano ir rausta veidas, tai tas geltonumas numusa.. tik pas mane 53 smile.gif smagu, kad patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 24 rugsėjo 2010 - 10:07
Gal kas isigyjot jau naujaja Lancome Teint Miracle pudra? bigsmile.gif ir cia pasirodo net ne pudra, o kremas su spalva.. Lancome temoj idejau video su sia pudra jei kam idomu.. 4u.gif daug geru atsiliepimu apie ja intike wub.gif thumbup.gif 40% sudaro vanduo sia pudra.. suuuuuuper lengva ji bigsmile.gif
user posted image
panos.. ka daryt kai susergi pudru liga g.gif nei man ju reikejo nei ka.. bet dabar noriu visu.. dievinu savo nivea teint delight, nesenai isigyjau Healthy mix ir dar noriu sios blink.gif a cia normalu? bet jos visos skirtingu efektu.. kitos daugiau turi ane? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 22 rugsėjo 2010 - 20:36
QUOTE(amber123 @ 2010 09 22, 21:23)
Gal kas isigyjot jau naujaja Lancome Teint Miracle pudra? bigsmile.gif daug geru atsiliepimu apie ja intike wub.gif  thumbup.gif 40% sudaro vanduo sia pudra.. suuuuuuper lengva ji bigsmile.gif

vieni pagamino tai visi paskui gamina pudras su 40proc vandens biggrin.gif Dioras, Guerlain dabar Lancome, MaxFactor Second Skin berods irgi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 09 22, 22:40)
vieni pagamino tai visi paskui gamina pudras su 40proc vandens  biggrin.gif Dioras, Guerlain dabar Lancome, MaxFactor Second Skin berods irgi  g.gif

Tu turi Dior nude 010nr? g.gif
Atsakyti