Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(amber123 @ 2010 09 20, 19:48)
O butent si pudra suteikia toki svytejima ar nlb? 4u.gif

Jos nesimato ant veido, odytė atrodo gaiviai, blizgesiuko/švytėjimo duoda, bet ją nugesinu biria neutralia pudryte... čia kaip kas mėgsta... Maskuoja neblogai... Vasarą man norėjosi labiau maskuojančios, nes pigmentinių dėmių nelabai užmaskavo....
O žiemą - l. gerai, kai veidukas iš savęs be didelių dėmių...
Čia kaip tik su šia pudryte (jau buvau įkėlus-tad įkeliu trumpam)..

user posted image tik su biria pudra, be jokių maskuoklių....
Vasarą....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisanta: 20 rugsėjo 2010 - 18:56
Visgi man kazkaip nude netinka,keistai veidas atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 09 18, 18:50)
Gal jau kas turi naująją pudrą?

Guerlain Lingerie De Peau
user posted image user posted image

kiek prisiskaičiau, nebloga pudrytė, turėtų būt kažkas panašaus į Dior Nude tik skystesnė, (rašo, kad vaizdas užtepus pusiau matinis, gaivus, vidutinis maskavimas) gal kas matė ar pas mus LT yra 02nr ir gal žinot kainą Kristėj?  ax.gif

Kol kas galiu pakomentuoti po 1 bandymo, bet šiandien nusipirkau, tai bus daugiau...
Pirkau, nors turiu beveik pilną Clarins Truly Matte, nes man užtepė ant veido pabandymui ir atrodė laaaaabai natūraliai, lengvai ir - kas nerealu - mano mišri oda net be birios pudros ilgai neblizgėjo. Nežinau, ar nesukaist pasitaikė, ar kas, bet man taip labai retai būna. O tekstūra tikrai panaši į Dior Nude, bet lengvesnė - man Nude nelipo... Bandysim šią biggrin.gif
Kaina Kristėj 169 blink.gif , 02 numeriukas yra.
Atsakyti
QUOTE(j'aime @ 2010 09 20, 20:59)
Kol kas galiu pakomentuoti po 1 bandymo, bet šiandien nusipirkau, tai bus daugiau...
Pirkau, nors turiu beveik pilną Clarins Truly Matte, nes man užtepė ant veido pabandymui ir atrodė laaaaabai natūraliai, lengvai ir - kas nerealu - mano mišri oda net be birios pudros ilgai neblizgėjo. Nežinau, ar nesukaist pasitaikė, ar kas, bet man taip labai retai būna. O tekstūra tikrai panaši į Dior Nude, bet lengvesnė - man Nude nelipo... Bandysim šią  biggrin.gif
Kaina Kristėj 169  blink.gif , 02 numeriukas yra.

Na jo, nepigi, bet jei geresnė už Dior Nude ir neblizga kaip taukai turbūt verta mokėt, nes man Dior'as nežmoniškai tirštėt pradėjo.. doh.gif
Ar 02 šviesiausias koks yra pas mus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegant: 20 rugsėjo 2010 - 20:10
QUOTE(Elegant @ 2010 09 20, 21:09)
Na jo, nepigi, bet jei geresnė už Dior Nude ir neblizga kaip taukai turbūt verta mokėt, nes man Dior'as nežmoniškai tirštėt pradėjo..  doh.gif
Ar 02 šviesiausias koks yra pas mus?

Tirštėti g.gif
Lyg ir neseniai pirkote... g.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(j'aime @ 2010 09 20, 20:59)
Pirkau, nors turiu beveik pilną Clarins Truly Matte, nes man užtepė ant veido pabandymui ir atrodė laaaaabai natūraliai, lengvai ir - kas nerealu - mano mišri oda net be birios pudros ilgai neblizgėjo. Nežinau, ar nesukaist pasitaikė, ar kas, bet man taip labai retai būna. O tekstūra tikrai panaši į Dior Nude, bet lengvesnė - man Nude nelipo... Bandysim šią  biggrin.gif
Kaina Kristėj 169  blink.gif , 02 numeriukas yra.

koks maskavimas?
kitų krempudrų kokius numerius naudoji? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 09 20, 16:15)
o koki atspalvi emete? as ziurejau sviesiasia nr 3 ,bet man si  pudra ispudzio nepaliko,matosi uztepta,maskuoja mazai...

Pas mane 8 numeriukas, ziurejau 4, tai tamsus pasirode, nors pati tikrai nesu tamsi, atvirksciai i sviesuma ax.gif bent jau man pudra patiko, jeigu reikia kazkokio didesnio maskavimo tai savaime suprantama kad pudra matysis, vienos tik gal maziau, kitos labiau smile.gif o si man kaip tik paliko gera ispudi, nes maskuoja pakankamai gerai ir kartu nesimato taip ant veido, negu pvz. Estee Lauder Double wear doh.gif

QUOTE(Elegant @ 2010 09 20, 19:00)
jei norit, geresnės odai, bandykit Artdeco Long lasting Foundation

Pati pudra visai nieko man buvo, bet jau kas turi problemu su issipletusiom porom, tai dieve padek netinka ji schmoll.gif man baisiai kimso poras doh.gif
Atsakyti
ar kas nors bande MAC Select pudra?kokie atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gerdablonde @ 2010 09 20, 18:37)
paneles, kokia pasiulytumete kremine pudra misriai odai, kad pakankamai gerai maskuotu, bet ne per sunki butu, bet maskavimas geras ir kad nebutu prangi iki 70 lt  blush2.gif

Visai nebloga Loreal Mat Morhose.
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 09 21, 14:26)
Visai nebloga Loreal Mat Morhose.

kuo nebloga? panasi i ja maybelline mat mousse ar kaip ten ji rasosi..ta putu konsistencijos ar ne?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 09 21, 16:41)
kuo nebloga? panasi i ja maybelline mat mousse ar kaip ten ji rasosi..ta putu konsistencijos ar ne?

As labai nemegstu pudru putu konsistencijos kaip jus sakot biggrin.gif nes labai matosi ant veido doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Mergaitės, kas gali objektyviai palyginti Diorskin Nude su Guerlain Parure aqua? labai labai reikia, ačiū 4u.gif
Atsakyti