QUOTE(Spicas @ 2010 09 20, 19:03)
Gal kam teko isbandyti sia?
Giorgio Armani luminous silk foundation
Mano oda misri-i riebuma, poros diiideles ax.gif.Ispudziai apie naudotas pudras:
1)Chanelio MAT LUMIERE naudojau praeita ziema-trauke kiek veiduka, bet pripratau lotuliukas.gif .Veidas su ja sakyciau matinis, man truko gyvumo, tai tepdavau ar ka is meteoritu ar ka kt....
2)Is chanelio misriai-riebiai odai konsultantes siulo ir TEINT INNOSENCE (turiu tiek kremine-ji maskuoja pakankamai ir kremine -kompaktine), bet tiktu toms,kam patinka ,,slapi-skaistus,, veidukai. bigsmile.gif
3)MAC STUDIO FIX FLUID dengiasi, islieka +vaizdas super wub.gif , bet va ,kad pakemsa poras ,tai nesigincysiu lotuliukas.gif
Graziai ziurisi :
4)DIOR AIRFLASH-ir pasidengia tiek plonai(su sepeteliais), tiek galima ir maskuoti daugiau, islieka thumbup.gif -TIKRAI VERTA DEMESIO 4u.gif (nors teko is konsultantes isgirsti, jog si purda tinka nebent ant kitos pudros uzpurskimui bigsmile.gif schmoll.gif .
5)Man patiko ir KANEBO FLUID FINISH.
6) nuo Chanelio PRO LUMIERE-tarsi taukai varvejo ant veido lotuliukas.gif schmoll.gif .
7)GUERLAIN PARURE EXTREAM-kai turejau meginuka-graziai atrode ant veiduko, o kai nusipirkai ir panaudojau gal 2 kart-TAIP TRAUKE VEIDUKA schmoll.gif .Nors naudoju tikrai gerus kremus, serumu ir nevengiu.
8)
Tikrai liux pudryte tokiai odai-GIORGIO ARMANI LUMINOUS SILK FOUNDATION-ir ziurisi liux ,ir tinka misriai-riebiai-jautriai odeliai, na wub.gif thumbup.gif
9)Kam patinka slapi veidukai-dengiasi graziai Kanebo CELULAR PERFORMANCE (isiule konsultante), bet tik gryzusi paskaiciau, jog SAUSAI odai blink.gif .Kimsi poras labiau nei MAC lotuliukas.gif