Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(kumiko @ 2010 09 15, 16:32)
o yra naudojanciu MAKE UP FACTORY krempudras? ar  yra riebiai-misriai odai krempudru sios firmos? kokios kainos ju? g.gif

As nusipirkau, bet deja apsigavau su Kosmados lempom ir neatitaikiau spalvos doh.gif turiu misria oda, su greitai besiriebaluojancia T-zona ir serpetojanciais skruostais, tai si pudra labai patiko, turiu Mineral foundation, tirsta, graziai dengiasi, veidukas atrodo gaiviai ir graziai thumbup.gif maskuoja tikrai neblogai, o pamaskuoti turiu ka, su drekinanciu kremu blizgesys islindo greiciau, kita karta bandziau dengti ant praimerio, issilaike kuo puikiausiai drinks_cheers.gif
Sios mineralines kaina apie 92-95lt.
Yra bealiejine krempudra, si pigesne truputi, kainuoja iki 90lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *skorpioniuke*: 20 rugsėjo 2010 - 14:56
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2010 09 20, 16:54)
As nusipirkau, bet deja apsigavau su Kosmados lempom ir neatitaikiau spalvos  doh.gif  turiu misria oda, su greitai besiriebaluojancia T-zona ir serpetojanciais skruostais, tai si pudra labai patiko, turiu Mineral foundation, tirsta, graziai dengiasi, veidukas atrodo gaiviai ir graziai  thumbup.gif  maskuoja tikrai neblogai, o pamaskuoti turiu ka, su drekinanciu kremu blizgesys islindo greiciau, kita karta bandziau dengti ant praimerio, issilaike kuo puikiausiai  drinks_cheers.gif 
Sios mineralines kaina apie 92-95lt.
Yra bealiejine krempudra, si pigesne truputi, kainuoja iki 90lt.

o koki atspalvi emete? as ziurejau sviesiasia nr 3 ,bet man si pudra ispudzio nepaliko,matosi uztepta,maskuoja mazai..man geriau clinique anti-blemish solutions bet ta ir ta bandziau po viena karta..gan sunku nusprest ar ta clinique tokia gera ax.gif del kainos tai ta mineral foundation db su nuolaida 53lt sake kosmodoj..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kumiko: 20 rugsėjo 2010 - 15:16
Merginos, kas turite Dior nude kremine pudra, 010numeris yra pati sviesiausia? 4u.gif
Aciu uz ats. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2010 09 20, 16:24)
Merginos, kas turite Dior nude kremine pudra, 010numeris yra pati sviesiausia?  4u.gif
Aciu uz ats.  drinks_cheers.gif

Taip smile.gif
Atsakyti
paneles, kokia pasiulytumete kremine pudra misriai odai, kad pakankamai gerai maskuotu, bet ne per sunki butu, bet maskavimas geras ir kad nebutu prangi iki 70 lt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerdablonde: 20 rugsėjo 2010 - 17:41
QUOTE(gerdablonde @ 2010 09 20, 18:37)
paneles, kokia pasiulytumete kremine pudra misriai odai, kad pakankamai gerai maskuotu, bet ne per sunki butu, bet maskavimas geras ir kad nebutu prangi iki 70 lt  blush2.gif

jei norit, geresnės odai, bandykit Artdeco Long lasting Foundation, o šiaip MaxFactor geros pudros, ir mano pažįstamų dauguma naudoja jau kelis metus ir patenkintos pvz Colour Adapt, Miracle Touch, jei su itin jautria oda problemų nėra, tikrai galit naudoti 4u.gif Dar daug pagyrų girdėjau Gosh X-ceptional Wear, kad labai gerai maskuoja, matinė, panaši yra BeYu Mat Velvet (teko bandyti, mano sausai odai netiko)šiaip pasiskaitykit temą, maždaug atsirinkit bent kelias pudras, o tada jau gal mergaitės galės daugiau kažką patart. Be to būtų gerai, jei aprašytumėt labiau savo odelę, kokia spalva, kokių problemų turit, ką norit maskuot, kokia oda ar labiau sausa zonose, ar riebi. 4u.gif
Atsakyti
Gal kam teko isbandyti sia?
Giorgio Armani luminous silk foundation
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2010 09 20, 19:03)
user posted image

Mano oda misri-i riebuma, poros diiideles ax.gif.Ispudziai apie naudotas pudras:
1)Chanelio MAT LUMIERE naudojau praeita ziema-trauke kiek veiduka, bet pripratau lotuliukas.gif .Veidas su ja sakyciau matinis, man truko gyvumo, tai tepdavau ar ka is meteoritu ar ka kt....
2)Is chanelio misriai-riebiai odai konsultantes siulo ir TEINT INNOSENCE (turiu tiek kremine-ji maskuoja pakankamai ir kremine -kompaktine), bet tiktu toms,kam patinka ,,slapi-skaistus,, veidukai. bigsmile.gif
3)MAC STUDIO FIX FLUID dengiasi, islieka +vaizdas super wub.gif , bet va ,kad pakemsa poras ,tai nesigincysiu lotuliukas.gif
Graziai ziurisi :
4)DIOR AIRFLASH-ir pasidengia tiek plonai(su sepeteliais), tiek galima ir maskuoti daugiau, islieka thumbup.gif -TIKRAI VERTA DEMESIO 4u.gif (nors teko is konsultantes isgirsti, jog si purda tinka nebent ant kitos pudros uzpurskimui bigsmile.gif schmoll.gif .
5)Man patiko ir KANEBO FLUID FINISH.
6) nuo Chanelio PRO LUMIERE-tarsi taukai varvejo ant veido lotuliukas.gif schmoll.gif .
7)GUERLAIN PARURE EXTREAM-kai turejau meginuka-graziai atrode ant veiduko, o kai nusipirkai ir panaudojau gal 2 kart-TAIP TRAUKE VEIDUKA schmoll.gif .Nors naudoju tikrai gerus kremus, serumu ir nevengiu.
8)Tikrai liux pudryte tokiai odai-GIORGIO ARMANI LUMINOUS SILK FOUNDATION-ir ziurisi liux ,ir tinka misriai-riebiai-jautriai odeliai, na wub.gif thumbup.gif
9)Kam patinka slapi veidukai-dengiasi graziai Kanebo CELULAR PERFORMANCE (isiule konsultante), bet tik gryzusi paskaiciau, jog SAUSAI odai blink.gif .Kimsi poras labiau nei MAC lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(gerdablonde @ 2010 09 20, 19:14)
Elegant ACIU LABAI  JUS KAIP VISADA GERAI PATARSIT IR PAKONSULTUOSIT  4u.gif  4u.gif

Prašom, džiaugiuos, jei kažkiek padėjau. 4u.gif

Krisanta -kokį nr Chanel Teint Innocence naudojat?
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 09 20, 19:27)
Prašom, džiaugiuos, jei kažkiek padėjau.  4u.gif
Krisanta -kokį nr Chanel Teint Innocence naudojat?

Ne Chanel Teint Innocence, turėjau Chanel Pro lumiere Nr. 30, bet pardaviau, kadangi per tamsi.... Ką dar turiu-tai Dior kremą su spalva Nr. 1 ir Lancome Photogenic Nr. 2...
Lancome - dabar kaip tik....nes vasarą beveik nesideginau.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2010 09 20, 19:03)
user posted image

Turejau bet pardaviau smile.gif Man su misria oda labiau patiko lasting silk thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O si tai labai mazai maskuojanti, tiesiog sulygina veiduko spalva ir suteikia spindesio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 09 20, 19:33)
Lancome - dabar kaip tik....nes vasarą beveik nesideginau....  4u.gif

O butent si pudra suteikia toki svytejima ar nlb? 4u.gif
Atsakyti