Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Maserati @ 2010 09 19, 17:30)
Jau buvo rasyta apie sia pudra ir Neostratos temose ir pudru temoje.
Pasikartosiu: man ji labai patiko,gerai tepasi,spalva ideali,vidutinio maskavimo, graziai pasidengia, kemsa poras,sukelia berima doh.gif

Bet tai kaip įdomiai pakomentavai biggrin.gif - labai patiko, ... kemša poras, sukelia bėrimą.
Jei sukelia bėrimą, tai matyt nelabai patinka mirksiukas.gif Bet čia turbūt apie naujoje pakuotėje esančią krempudrą? Ar bėrė ir nuo senosios?
Atsakyti
Nu mergos pripliurpet apie ta naujaja Borjois Mix pudra ,isliaupsinot, tai ar as gi nenusipirksiu ... biggrin.gif Tai gryzus nusiprausiau makijaza,nes rytdienos galiu ir nesulaukti biggrin.gif
Nu labai patiko dengimas , nei skysta nei tirsta tokia vidutine ir sveikai svytinti, o kai pries saulyte paziurejau i veidroduka tai toks svytejimas grazus , tokie vos vos pavieniai blizgiukai yra. Man ji kazkuo panasiai pasidenge i tureta MF miracle Touch , tik MF sunkesne ir spalva tokia ot...
O sitos grazi gelsva spalvyte graziai pasidenge ,kolkas man super .... bigsmile.gif
Ziuresim kaip veliau bus ,ilgiau panaudojus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elija*: 19 rugsėjo 2010 - 18:02
QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 19, 18:32)
Bet tai kaip įdomiai pakomentavai biggrin.gif  - labai patiko, ... kemša poras, sukelia bėrimą.
Jei sukelia bėrimą, tai matyt nelabai patinka mirksiukas.gif  Bet čia turbūt apie naujoje pakuotėje esančią krempudrą? Ar bėrė ir nuo senosios?

Taip,parasiau pirma jos pliusus,po to minusus.
As ja pirkau praeita rudeni,tai nezinau, ar tai nauja ar sena pakuote,iki tol nebuvau naudojusi.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 09 19, 18:06)
Taip,parasiau pirma jos pliusus,po to minusus.
As ja pirkau praeita rudeni,tai nezinau, ar tai nauja ar sena pakuote,iki tol nebuvau naudojusi.

Jei neklystu, berods jau naujoji pakuotė bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkClarin @ 2010 09 18, 13:56)
ieškau pudros rudens/ žiemos sezonui. mano oda riebi, ir šaltuoju sezonu visuomet spuoguota  gun_bandana.gif tad noriu matiškumo ir maskavimo.
dairausi į givenchy teint miror mat. ar esate bandžiusios? gal galėtumėte pakomentuoti ?

nagi nagi. tiek visko išbandžiusios, o apie šią atsiliepimų neturite ?
Atsakyti
Ingenai, Maserati , dekui uz atsiliepimus. Man dermatologe ja rekomendavo, ir sake, kad tikrai nekemsa poru doh.gif Bet Neostratos pudru kiek ziurejau internete yra pora rusiu g.gif
Google nieko gero nerodo , o ir SM neuzkliuvo akys apie Neostrata pudras.
Lekiu ieskot atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 09 18, 10:06)
Tai negražiai odai reikia rimčiau maskuojančios ir, sakyčiau, kartu gydomosios pudros. Bandykit "Actipur" iš vaistinės. "Dior" ar kita brangi dekoratyvinė kosmetika stebuklų nepadarys.

o kas cia tas Actipur? nes as kaip ziurejau internete tai cia kremas su spalva tik? ar kremine pudra?
Merginos kas turite vishy dermablend ar nekemsa poru ji? ar neduoda kaukes efekto?
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 09 19, 20:24)
Ingenai, Maserati , dekui uz atsiliepimus. Man dermatologe ja rekomendavo, ir sake, kad tikrai nekemsa poru doh.gif  Bet Neostratos pudru kiek ziurejau internete yra pora rusiu g.gif 
Google nieko gero nerodo , o ir SM neuzkliuvo akys apie Neostrata pudras.
Lekiu ieskot atsiliepimu 4u.gif

Na,Lt tai tikrai tik 1 rusis, tokia stikliniam buteliuke,su pompa. Neostratos visa kosmetika yra gydomoji,bet va pudra,matot,daug kam butent sukelia problemas.
Papildyta:
QUOTE(myglle @ 2010 09 19, 22:53)
o kas cia tas Actipur? nes as kaip ziurejau internete tai cia kremas su spalva tik? ar kremine pudra?
Merginos kas turite  vishy dermablend ar nekemsa poru ji? ar neduoda kaukes efekto?

Actipur yra gydomoji pudra, nuomones dvejopos,vieniems maskavimo pilnai pakanka,kitos sako,kad mazai.
Dermablendas yra sunkesne,nors kazkada nare ViShy buvo kelusi makiaza,kur panaudojo ta pudra,tai veidas atrode super,tikrai jokio kaukes efekto (nors pas ja as niekad nemaciau kaukes efekto), o kitoms dermablend nepatiko,per sunki.
Atsakyti

man actipur maskavo pakankamai, is ryto atrode viskas gerai, bet po pusdienio darbe labai negraziai blizgejo ir labai mates ant veido, o po poros dienu naudojimo pradejo serpetoti kai kurios veido vietos, bet blizgesys vistiek islysdavo, zodziu nepatiko,
dabar bandau isgirtaja borjpis healthy mix, ziuresim kaip atlaikys visa diena darbe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diggi @ 2010 09 19, 15:55)
gal kas turit kokių atsiliepimų apie šias:
user posted image
user posted image
4u.gif

apie sias Maxfactor temoj labai daug atsiliepimu mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos kas turite  vishy dermablend ar nekemsa poru ji? ar neduoda kaukes efekto?

Aš turiu Dermablend, maskuoja ji tikrai labai gerai ir kaukės efekto nepadaro..visi labai giria,kad veidas su ja laba gražus..man nepatiko tik tai, kad ji tiršta ir sunkiai tepasi..nors aplinkiniai ir nemato,aš pati jaučiu,ikad sunkiai užteptas veidas.
porų nepastebėjau,kad kimštų...
Atsakyti
Siuo metu naudoju MAC Studio Fix Fluid, SPF 15.
Mano oda misri.
Si pudra puikiai man tinka, nors ir tenka koki karta dienoje su kompaktine pudra nuimti siek tiek islindusi blizgesi.
Maskuoja sakyciau tikrai gerai. Nors ir nelabai ka turiu maskuoti, nebent tamsius paakius, bet juos as maskuoju su tam skirtom priemonem. smile.gif
Sunaudojau jau du buteliukus, prikciau ir trecia, bet del to moterisko smalsumo jau norisi isbandyti kazka naujo. biggrin.gif
Atsakyti