Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Elegant @ 2010 09 18, 14:05)
myglle- Tikrai gražu viskas, o su 2 sluoksniais išvis super gerai atrodo ir pudros nesimato  thumbup.gif 
priminkit, kokį nr turit?

o cia su tuo nr irgi nesamone man gavosi doh.gif parduotuves meginelis tikrai buvo tamsesnes spalvos o va pudra dabar tikrai sviesesnes spalvos ir dar kaip tik vakar buvau nuejusi paziureti kad skiresi spalvos meginelio 23 nr ir mano pudros spalva. pas mane 23 nr
imetu foto kaip skiresi spalvos doh.gif pirmas yra parduotuves 23 numeriukas o antras mano turimas 23 nr
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myglle: 18 rugsėjo 2010 - 14:18
QUOTE(Svajaaa @ 2010 09 18, 14:48)
Spalvos tikrai skiriasi blink.gif gal galit parokemduot kuri maskuojama priemone paakiams ax.gif

bobbi brown Creamy concealer thumbup.gif pats geriausias,o bandzius as tikrai nemazai biggrin.gif
I tema,vakar issitraukiau savo Chanel Matlumiere,jos kuri laika nenaudojau,nes vietom odyte issausejus buvo,tai man puikiai tiko YSL teint resist nes matlumiere pasausejusias vietas issryskina ax.gif tai galiu pasakyt kad is naujo ja isimylejau wub.gif uzteko vieno paspaudimo visam veidui ir nereikejo net maskuoklio wub.gif vos vos tik paakius pamaskavau wub.gif jau baiginejasi ji pas mane tai manau bus kartojama wub.gif wub.gif wub.gif kaip ir YSL teint resist kai bus "sausesnes" odos dienos biggrin.gif
Atsakyti
Gal jau kas turi naująją pudrą?

Guerlain Lingerie De Peau
user posted image user posted image

kiek prisiskaičiau, nebloga pudrytė, turėtų būt kažkas panašaus į Dior Nude tik skystesnė, (rašo, kad vaizdas užtepus pusiau matinis, gaivus, vidutinis maskavimas) gal kas matė ar pas mus LT yra 02nr ir gal žinot kainą Kristėj? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2010 09 18, 11:03)
NA ka, pagaliau sulaukiau "NEUTROGENA healthy skin"
pacia pudra esu maloniai nustebinta wub.gif
dengiasi labai gerai, tiesiog slysta kaip sviestu patepta. iskart sulygina veido spalva ir nelygumus. visiskai jokio kaukes efekto. vienu zodziu veidas atrodo toks "FRESH"  thumbup.gif
vienintelis kas nenusiseke nelabai atitaikiau spalva, emiau natural beige, ji tokia grynai naturaliso spalvos, ne sviesi, bet man per sviesi.
todel jau siandien uzsisakysiu vienu atspalviu tamsesne. smile.gif

Koks Jūsų odos tipas?
Ir kaip maskuoja? Mažai? vidutiniškai? labai????

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 09 18, 20:47)
Koks Jūsų odos tipas?
Ir kaip maskuoja? Mažai? vidutiniškai? labai????

4u.gif

normali/misri sakyciau rolleyes.gif
maskuoja lengvai, bet man ko nereikia uzmaskuoja. didesniu trukumu spuogu ar randu nzn ar maskuotu g.gif
atrodo taip
user posted image
ant skruostu dar minimaliai pereita su skaistalais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spicas: 19 rugsėjo 2010 - 11:01
QUOTE(Spicas @ 2010 09 19, 11:52)
normali/misri sakyciau rolleyes.gif
maskuoja lengvai, bet man ko nereikia uzmaskuoja. didesniu trukumu spuogu ar randu nzn ar maskuotu g.gif
atrodo taip

blink.gif atrodo nerealiai.. bet ir jusu oda daug ka duoda.. neproblematiska ir maskavimo nereik 4u.gif labai grazu.. bendras vaizdas super wub.gif p,s ant foto tikrai neatrodo per sviesi schmoll.gif kaip tik graziai sueina su kaklo spalva.. juk geriau jau sviesesne ir patamsint su bronzeriu, nei per tamsi.. bet cia tik mano nuomone 4u.gif p.s ji be to pump? pilas is buteliuko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 19 rugsėjo 2010 - 14:14
O mane sudomino Collistar Silk effect , bent iš aprašymo turėtų būti gana lengva ir drėkinanti, gal kas esate bandę, būtų labai įdomu išgirsti kokį atsiliepimą.
user posted image
Atsakyti
gal kas turit kokių atsiliepimų apie šias:
user posted image
user posted image
4u.gif

Atsakyti
Gal bus atsiliepimų apie clinique anti-blemish solutions kreminę pudrą smile.gif reikia gerai maskuojancios,misriai odai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kumiko: 19 rugsėjo 2010 - 16:05
QUOTE(kumiko @ 2010 09 19, 17:04)
Gal bus atsiliepimų apie clinique anti-blemish solutions kreminę pudrą smile.gif reikia gerai maskuojancios,misriai odai...

Perversk pora psl atgal, buvo keli atsiliepimai 4u.gif
Papildyta:
Tai negi niekas nebande Neostrata Exuviance pudru? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 09 19, 17:04)

Aš turėjau, bet senoje pakuotėje. Kai pasikeitė pakuotė, pasikeitė ir sudėtis ( į blogąją pusę). Skaičiau atsiliepimus, kad nemažai kam naujo leidimo Exuviance pudra kemša poras. O senoji tai man labai labai patiko. Bet va naujos nepabandžiusi nesiryžtu pirkti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 09 19, 18:04)
Perversk pora psl atgal, buvo keli atsiliepimai 4u.gif
Papildyta:

Jau buvo rasyta apie sia pudra ir Neostratos temose ir pudru temoje.
Pasikartosiu: man ji labai patiko,gerai tepasi,spalva ideali,vidutinio maskavimo, graziai pasidengia, kemsa poras,sukelia berima doh.gif
Atsakyti