Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Victorious @ 2010 09 18, 12:04)
"Dior Nude", cituoju : "sukuria „nuogos" odos efektą. Yra skystos konsistencijos, puikiai tinka vasarą, kai norisi lengvo makiažo".

na jau vasarai tai ji man būtų gerokai per sunki, be to kai toks karštis kaip šiemet man ši pudra būtų turbūt upeliais nuo veido bėgusi biggrin.gif

Svajaaa- jums Teint Inocence pasirodė geriau maskuojanti už Dior Nude? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 09 18, 13:08)
Man ne tik vasara norisi lengvo,tai tikiuosi ziemai tiks biggrin.gif

Rašo, kad pudros sudėtyje yra apie 40proc. vandens unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 09 18, 12:12)
na jau vasarai tai ji man būtų gerokai per sunki

Man taip pat drinks_cheers.gif as Dior Nude naudoju tik saltuoju laiku rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViShy: 18 rugsėjo 2010 - 11:16
QUOTE(Elegant @ 2010 09 18, 12:12)
na jau vasarai tai ji man būtų gerokai per sunki, be to kai toks karštis kaip šiemet man ši pudra būtų turbūt upeliais nuo veido bėgusi  biggrin.gif

Svajaaa- jums Teint Inocence pasirodė geriau maskuojanti už Dior Nude?  g.gif

Del maskavimo net nzn,manau nude maziau maskuoja,nes ji is saves tokia lengvesne,o teint buvo pati tokia tirsta ir riebi.
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 09 18, 13:12)
na jau vasarai tai ji man būtų gerokai per sunki, be to kai toks karštis kaip šiemet man ši pudra būtų turbūt upeliais nuo veido bėgusi  biggrin.gif

Tai taip, bet kuri pudra "nubėgtų" per tookius karščius kokie buvo, bet keista, kad pirmam puslapy parašyta, jog "Dior Nude" yra gerai maskuojanti, kai ji iš tikrųjų yra iš lengvesnių ir vandens pagrindu g.gif Tai turbūt ir klaidina. Nors ir daugiau netikslumų tame klasifikavime yra...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 18 rugsėjo 2010 - 11:38
Dior nude tikrai lengvesne nei teint innocence. Chanelio riebesne, dior sausesne.
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2010 09 17, 22:07)
tai va siandiena as isbandziau savo dior nude, ir nesuprantu, kodel youtube ir taip dauguma atsiliepimu apie ja tokie geri  g.gif man pavizdziu ispudzio kazkokio labai didelio nepaliko, pamaskavo labai lengvai, minimaliai ir man tai tikrai mazai, nes mano ora labai negrazi.bandysiu kita karta 2 sluoksnius deti, gal maskavimas bus geresnis ir nepadarys kaukes efekto.o gal cia as tiesiog turejau per didelius lukescius jai ir taip dabar atrodo, kad nieko ypatingo  blush2.gif  nes cia tik antroji pudra mano gyvenimo kokia tik turiu  blush2.gif anksciau turejau artdeco mineral foundation,tai maskavo truputi daugiau uz dior nude

nelygiai, probleminei odai ji tikrai netinkama schmoll.gif
vidutinis jos maskavimas, biški didesnis nei spalvos sulyginimas ...
Atsakyti
ieškau pudros rudens/ žiemos sezonui. mano oda riebi, ir šaltuoju sezonu visuomet spuoguota gun_bandana.gif tad noriu matiškumo ir maskavimo.
dairausi į givenchy teint miror mat. ar esate bandžiusios? gal galėtumėte pakomentuoti ?
Atsakyti
trumpam labai idedu kad pamatytumete kaip dioras ant mano odos My Webpage
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2010 09 18, 14:46)
trumpam labai idedu kad pamatytumete kaip dioras ant mano odos

blink.gif lotuliukas.gif jau norejau rekt,kad nieko nemaskuoja, kad net nesimato ant odos.. bet poto kai pamaciau veiduka be, turiu galvoj kaktyte tai is kart zaktelejau bigsmile.gif man tai labai graziai.. bet db paskaiciau jusu atsiliepimus.. nepatiko jums? per mazai maskuoja? blink.gif nu ka as zn.. man atrodo cia labai normaliai g.gif o kaktos srity atskirai dar galima pamaskuot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 18 rugsėjo 2010 - 13:52
QUOTE(amber123 @ 2010 09 18, 13:49)
blink.gif  lotuliukas.gif jau norejau rekt,kad nieko nemaskuoja, kad net nesimato ant odos.. bet poto kai pamaciau veiduka be, turiu galvoj kaktyte tai is kart zaktelejau bigsmile.gif man tai labai graziai.. bet db paskaiciau jusu atsiliepimus.. nepatiko jums? per mazai maskuoja? blink.gif nu ka as zn.. man atrodo cia labai normaliai g.gif o kaktos srity atskirai dar galima pamaskuot

gali buti kad as ir pati nezinau ko noriu, stebuklo gal blush2.gif lotuliukas.gif bet si pudryte dabar man tik 2 kokia esu turejusi, tai nesu dar labai ismananti apie jas blush2.gif
bet vistiek galvoju dar pirkti Vishy specialiom progom
Atsakyti
myglle- Tikrai gražu viskas, o su 2 sluoksniais išvis super gerai atrodo ir pudros nesimato thumbup.gif
priminkit, kokį nr turit?
Atsakyti