Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(rutuliukass @ 2010 09 16, 14:43)
Gal kas jau spėjo įsigyti naują Lancome Teint Miracle?  g.gif  Aš vakar bandžiau Douglas'e, tai man labai patiko..bet bijau pirkti,nes neduoda mėginukų  schmoll.gif

Man vakar dare makiaza su ja, veidas atrode graziai svytinciai, galesiu daugiau pakomentuoti, nes pameginti ipyle smile.gif
Atsakyti
tai va siandiena as isbandziau savo dior nude, ir nesuprantu, kodel youtube ir taip dauguma atsiliepimu apie ja tokie geri g.gif man pavizdziu ispudzio kazkokio labai didelio nepaliko, pamaskavo labai lengvai, minimaliai ir man tai tikrai mazai, nes mano ora labai negrazi.bandysiu kita karta 2 sluoksnius deti, gal maskavimas bus geresnis ir nepadarys kaukes efekto.o gal cia as tiesiog turejau per didelius lukescius jai ir taip dabar atrodo, kad nieko ypatingo blush2.gif nes cia tik antroji pudra mano gyvenimo kokia tik turiu blush2.gif anksciau turejau artdeco mineral foundation,tai maskavo truputi daugiau uz dior nude
Atsakyti
merginos kas naudojate dior nude, kiek pudros paspaudimu naudojate vienam kartu viena ar du?o gal ir daugiau?
Atsakyti
O sakykit pas mus yra Dior sculpt 010nr? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2010 09 18, 02:05)
O sakykit pas mus yra Dior sculpt 010nr? blush2.gif

Tikrai yra.As turiu 010 smile.gif
Atsakyti
NA ka, pagaliau sulaukiau "NEUTROGENA healthy skin"
pacia pudra esu maloniai nustebinta wub.gif
dengiasi labai gerai, tiesiog slysta kaip sviestu patepta. iskart sulygina veido spalva ir nelygumus. visiskai jokio kaukes efekto. vienu zodziu veidas atrodo toks "FRESH" thumbup.gif
vienintelis kas nenusiseke nelabai atitaikiau spalva, emiau natural beige, ji tokia grynai naturaliso spalvos, ne sviesi, bet man per sviesi.
todel jau siandien uzsisakysiu vienu atspalviu tamsesne. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2010 09 17, 23:07)
tai va siandiena as isbandziau savo dior nude, ir nesuprantu, kodel youtube ir taip dauguma atsiliepimu apie ja tokie geri  g.gif man pavizdziu ispudzio kazkokio labai didelio nepaliko, pamaskavo labai lengvai, minimaliai ir man tai tikrai mazai, nes mano ora labai negrazi.bandysiu kita karta 2 sluoksnius deti, gal maskavimas bus geresnis ir nepadarys kaukes efekto.o gal cia as tiesiog turejau per didelius lukescius jai ir taip dabar atrodo, kad nieko ypatingo  blush2.gif  nes cia tik antroji pudra mano gyvenimo kokia tik turiu  blush2.gif anksciau turejau artdeco mineral foundation,tai maskavo truputi daugiau uz dior nude

Tai negražiai odai reikia rimčiau maskuojančios ir, sakyčiau, kartu gydomosios pudros. Bandykit "Actipur" iš vaistinės. "Dior" ar kita brangi dekoratyvinė kosmetika stebuklų nepadarys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 18 rugsėjo 2010 - 10:14
Visgi isigijau Dior nude biggrin.gif Pries tein inosence lyginus ,taiji tikrai labai lengvute,tikiuosi ziemai nebus per lengva.Su oda problemu neturiu ,maskuot nelabai yra ko,nebent sulygint veido spalva,tai ji man liux ax.gif Svarbu ziemai nebutu per sausa.Emiau 30nr.spalva tinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajaaa: 18 rugsėjo 2010 - 10:20
QUOTE(Victorious @ 2010 09 18, 10:06)
Tai negražiai odai reikia rimčiau maskuojančios ir, sakyčiau, kartu gydomosios pudros. Bandykit "Actipur" iš vaistinės. "Dior" ar kita brangi dekoratyvinė kosmetika stebuklų nepadarys.

tai as kasdienai emiau nude, nes nenoru kiekviena diena apkrauti veida, o va specialioms progoms, kada reikia idealesnio vaizdo galvoju Vichy dermablend
pirkti, nes kiek zinau ji gerai maskuojanti ...
Papildyta:
Svajaaa kiek kartu reikejo tau paspaudimu, kad padengti visaa veiduka?
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2010 09 18, 11:27)
tai as kasdienai emiau nude, nes nenoru kiekviena diena apkrauti veida, o va specialioms progoms, kada reikia idealesnio vaizdo galvoju Vichy dermablend
Papildyta:
Svajaaa kiek kartu reikejo tau paspaudimu, kad padengti visaa veiduka?

tris kartus paspaudziau,po nedideli lasiuka gavosi,o jums kiek?ji gana skysta tokia
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 09 18, 10:37)
tris kartus paspaudziau,po nedideli lasiuka gavosi,o jums kiek?ji gana skysta tokia

as 2 pilnus paspaudimus
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2010 09 18, 12:27)

Na, tai ir nesiūloma apkrauti, o rinktis labiau savo odai tinkamas ir maskuojančias priemones smile.gif O "Dior Nude", cituoju : "sukuria „nuogos" odos efektą. Yra skystos konsistencijos, puikiai tinka vasarą, kai norisi lengvo makiažo".
Atsakyti