Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Viktorija79 @ 2010 09 15, 18:26)
Tingiu su tais maskuokliais zaisti, norisi visa veida su pudra padengti iskarto, seip tai noriu dvi isbandyti  Chanel Vitalumiere, ir mano jau mineta Sculpt  ax.gif  Jus gal Chaneli esate turejusi , gal galetumete nors trumpai apibudinti  smile.gif ?

As du metus naudojau chanel,pradzioj patiko,dabar nebe.Noriu lengvesnes,per daug matosi ant veido.
Atsakyti
visiskai nepatiko EL DW light schmoll.gif plus spalva per sviesia meginau, bet pati pudra nesiziurejo ant veido, nei tekstura nepatiko ir matesi kazkaip negraziai, zodziu atkrenta sitas wariantas. o gal spalvyte tinkama isirinkus kitaip butu, bet nemanau, pati pudra nepadare ko reikia. ka bemegint dar.. doh.gif
Atsakyti
[quote=amber123,2010 09 15, 17:27]
as myliu savo nivea teint delight..
kokia jos kainyte? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 09 15, 20:25)
kokia jos kainyte? mirksiukas.gif

Seip virs 40lt o dabar Droge akcija 27lt.. bet ji ne kaip pudra schmoll.gif nemaskuojanti, lb lengva.. bet as tokios ir ieskojau kasdienai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Viktorija79 @ 2010 09 15, 18:26)
Jus gal Chaneli esate turejusi , gal galetumete nors trumpai apibudinti  smile.gif ?

Neturejau as jos, tik bandziau.. keli psl atgal yra mano atsiliepimas, pasiskaitykit 4u.gif 4u.gif seip lb patiko, tik man siuo metu per brangi
Papildyta:
QUOTE(Svajaaa @ 2010 09 15, 19:38)
As du metus naudojau chanel,pradzioj patiko,dabar nebe.Noriu lengvesnes,per daug matosi ant veido.

O kuria jus turejot? nes ji gi ne viena.. keista, nes bandziau Vitalumiere tai visai nesimate ant veido schmoll.gif
Atsakyti
Man Vitalumiere irgi matėsi ant veido, nors spalva atitiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 15, 20:50)
Seip virs 40lt o dabar Droge akcija 27lt.. bet ji ne kaip pudra schmoll.gif nemaskuojanti, lb lengva.. bet as tokios ir ieskojau kasdienai wub.gif
Papildyta:
Neturejau as jos, tik bandziau.. keli psl atgal yra mano atsiliepimas, pasiskaitykit 4u.gif  4u.gif seip lb patiko, tik man siuo metu per brangi
Papildyta:
O kuria jus turejot? nes ji gi ne viena.. keista, nes bandziau Vitalumiere tai visai nesimate ant veido schmoll.gif

teint inosence,ir sako ,kad ji ,lengviausia.Neisivaizduoju kaip su kitomis chanel butu tada biggrin.gif
Atsakyti
kas naudojat qlinique superbalanced? gal atsiliepimu butu galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 09 16, 08:05)
teint inosence,ir sako ,kad ji ,lengviausia.Neisivaizduoju kaip su kitomis chanel  butu tada  biggrin.gif

A.. nu bent jau Vitalumiere tikrai lengva 4u.gif man ji ant veido nesimate unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Honey @ 2010 09 15, 23:11)
Man Vitalumiere irgi matėsi ant veido, nors spalva atitiko smile.gif

Keista.. as bandziau 020 nr, tai man nieko nesimate.. bet as minimaliai tepiau.. g.gif bet pvz ant nosies mates biggrin.gif nzn nuo ko cia tada priklauso unsure.gif gal as tada kitaip suprantu savoka ,,nesimato'' biggrin.gif nes kai pudru nenaudoju, tik dabar pradejau, tai nlb turiu su kuo palygint.. bet pvz kai daze mane visaziste, tai as maciau ta pudra ant veido.. o su Vitalumiere tai tik svytejima ir siek tiek maskavimo, bet tai nebuvo kaip kauke biggrin.gif bet is tikro, tai as tik 1k ja bandziau, tai gal net nespejau normaliai apziuret g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 16 rugsėjo 2010 - 11:15
merginos ar gali taip buti, kad parduotuveje meginelis vienos spalvos o pudra tokio pacio numeriuko jau kitokia spalva blink.gif as kaip rinkausi spalva dior nude tai man idealiai tiko 23 numeriukas, siandiena jau gavau pudra 23nr o spalva visai kitokia, sviesesne blink.gif ir nesuprantu bairio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2010 09 16, 09:17)
kas naudojat qlinique superbalanced? gal atsiliepimu butu galima smile.gif

As ja naudoju, bet man nelabai patinka. Mano T zona riebi, bet kartu ir serpeoja, lupasi( nuo rugsciu). Laikosi neitin ilgai, tuos serpetojimus paryskina, maskuoja mazai.
Atsakyti
Gal kas jau spėjo įsigyti naują Lancome Teint Miracle? g.gif Aš vakar bandžiau Douglas'e, tai man labai patiko..bet bijau pirkti,nes neduoda mėginukų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass @ 2010 09 16, 14:43)
Gal kas jau spėjo įsigyti naują Lancome Teint Miracle?  g.gif  Aš vakar bandžiau Douglas'e, tai man labai patiko..bet bijau pirkti,nes neduoda mėginukų  schmoll.gif

bandziau,tai pasakysiu labai skysta ir nieko nemaskuoja
Papildyta:
QUOTE(Dovkyte @ 2010 09 14, 18:51)
drisciau labai papriestarauti smile.gif man teint innocence matesi ant veido,visikai nesilaike,plaukdavo jau po valandos,issryskino poras ir tikrai jos lengva nepavadinciau,man ji kaip riebalas kazkoks ant veido jautesi ir is chanel pudru tikrai nera lengviausia schmoll.gif o matlumiere mano viena megstamiausiu pudru,veidas matiskas bet ne per daug,graziai atrodo,lygiai ,maskuoja gana neblogai smile.gif

jeigu kas sugalvos vadovautis siuo pasisakymu labai siulyciau uzsukti i salona ir isbandyti,siaip mano informacija apie pudras ne tik is asmenines patirties,bet ir is daugelio seminaru
Atsakyti