Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Gavau savo Clinique anti-blemish solutions, pirmi įspūdžiai labai gerai. Spalvytė 6, bet tikrai negaliu sakyti, kad labai tamsi. Jei žiemai, imčiau šviesesnę, bet dabar ir ši tiks. Šiaip spalva tokia graži, neturi ryžumo jokio, kaip būna tamsios kartais. Gražiai pasidengia, puikiai maskuoja, oda tokia matinė atrodo. Žiūrėsiu kaip bus po dienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 09 14, 21:46)
na pas mus Lt jos nera, bet uzsienyje labai zinoma profesionali kosmetikos firma, panasiai kaip MAC  smile.gif Beje dar kiek teko dometis internete, tai mylimiausia Madonnos bei Victorios Beckham kosmetikos kompanija  smile.gif
Papildyta:

Na taip taip jus man ir padejot galutinai apsispresti del spalvytes  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

o gaila,noreciau pabandyti bigsmile.gif Kokios odos tipui ji skirta?
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 14, 17:44)
Geras pasirinkimas smile.gif  drinks_cheers.gif tai kai isbandysit parasykit atsiliepimus bigsmile.gif

Na va siandien isbandziau Bourjois healthy mix, 53 numeriukas tinka tobulai, veidas atrodo skaistus, svytintis, pailsejes, labai suminkstino oda, lengvai pasiskirsto, mano oda labai sausa tai tempimo jausmo nejauciau, pati pudryte labai lengva, man pamaskavo lengvai. Patiko, bet rudeniui ir ziemai man per lengva, pirksiu pavasariui ir vasarai, dabar norisi siek tiek sunkesnes, labai noriu isbandyti Dior Sculpt. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorija79: 15 rugsėjo 2010 - 12:16
Taip ir nesuprantu Bourjois healthy mix sausai ar riebiai odai? islaiko matiskuma misriaodem, riebiaodem? nekemsa poru?
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2010 09 15, 13:49)
Taip ir nesuprantu Bourjois healthy mix sausai ar riebiai odai? islaiko matiskuma misriaodem, riebiaodem? nekemsa poru?

Man konsultante vakar sake kad sita pudra viesiems odos tipams , kaip minejau mano oda sausa, bet uzsitepus, bent mano veidui suteikia sytejimo ir gan intensivaus , jokio matiskumo, manau kaip minejo cia viena forumiete , kiekvienam skirtingai, nueikite ir paprasykite kad ipiltu i indeli, pati isbandysite, ir matysite ar jums tinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorija79: 15 rugsėjo 2010 - 13:16
QUOTE(Svajaaa @ 2010 09 15, 12:24)
o gaila,noreciau pabandyti bigsmile.gif Kokios odos tipui ji skirta?

Toji Sheer Matte kuria as turiu, tai skirta riebiai/misriai odai, o Sheer glow sausesnei/normaliai odai smile.gif Bet tai ne problema kad pas mus ju nera gi galima pirkti internetu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2010 09 15, 13:49)

riebiai ne.
matiškumą mišriai odai išlaikytų, jei neintensyviai T zona riebaluojas
aš naudoju jau nuo gegužės, dabar dvi savaites kasdien, nepastebėjau, kad kimštų g.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 09 15, 16:07)
Toji Sheer Matte kuria as turiu, tai skirta riebiai/misriai odai, o Sheer glow sausesnei/normaliai odai  smile.gif Bet tai ne problema kad pas mus ju nera gi galima pirkti internetu  mirksiukas.gif

Galima,bet pirkti nebandzius kazkaip nelabai noretusi.O kokiakainyte jos?
Atsakyti
o yra naudojanciu MAKE UP FACTORY krempudras? ar yra riebiai-misriai odai krempudru sios firmos? kokios kainos ju? g.gif
Atsakyti
Gal kas nors bande Neostrata Exuviance pudra? Dermatologe isgyre ir sake nusipirkt.Idomu kokie bandziusiuju atsiliepimai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linju @ 2010 09 15, 10:40)
Na amber tikra fanė šitos pudros lotuliukas.gif Pabandysiu aš ją, kai visai bus šalta, tada ir žiūrėsim.

Kodel.. lotuliukas.gif tikrai ne schmoll.gif jei gera pudra, tai ir sakau, kad gera.. kdl turiu tylet, jei man patiko 4u.gif bet as myliu savo nivea teint delight.. bourjois tik iseigom 4u.gif o del sausumo tai neteigiu 100% kad nesausins ziema.. dabar mano sausos odos nesausina.. o kaip veliau bus tik dievas zino biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Viktorija79 @ 2010 09 15, 13:15)
Patiko, bet rudeniui ir ziemai man per lengva, pirksiu pavasariui ir vasarai, dabar norisi siek tiek sunkesnes, labai noriu isbandyti Dior Sculpt.  4u.gif

Smagu, kad patiko.. reiskia neapgavau biggrin.gif as pvz kaip tik noriu lengvesnes tiek ziemai, tiek vasarai man maskavimas tas pats tinka.. bet jei jus norit sunkesnes, tai aisku kitas varijants trb labiau tiktu drinks_cheers.gif
Atsakyti
ateinu su atsiliepimais apie naujai isbandytas pudras biggrin.gif
pirmaja bandziau maybelline 24h (ta naujaja) mano odytei tiko 30 numeriukas, dengiasi lengvai, patvari isilaiko tikrai ilgai, bet vat mano odytei nelabai patiko (nes lyg ir serpetot pradejo) g.gif doh.gif ko su senesnem turimom jau senai nepastebedavau (turiu nuo vasaros likuti manhattan pudros light & natural tokia lengvute vandens pagrindu padengta, is aprasymo man panasu i nivea teint deight, kurios nesu dar isbandzius blush2.gif vasara ji man buvo tikras isigelbejimas nes ji tokia drekinanti ir raminanti oda, net jei budavo serpetojimai ji man islygindavo oda wub.gif dabar ji kol kas nenaudojama nes spalvyte tamsesne, labiau vasarai ji man, todel dabar naudoju artdeco hydra silk kuri suteikia gaivuma ir svytejima is saves, ji man kiek sunkesne)
isvada daugiau jokiu maybelline pudru, jos mano odai netinka (kaip ir visokios loreal ar max factor)
antraja bandziau bourjois healthy mix nr 53 , ji tiko mano odai tokia lengva ir suteikia svytejima, oda tokia panasiai pasidaro kaip ir artdeco hydra silk pudrytes (pastaroji pas mane numeriukas 1 ji siek tiek i ruzavuma, o bourjois numeriukas 53 i gelsvuma) lyginant su manhattan tai bourjois labiau patiko rolleyes.gif
kadangi gavau pabandymui bourjois, tai parasysiu po ilgesnio naudojimo kaip bigsmile.gif bet pirmas ispudis tai patiko, geriau negu mano turima manhattan o artdeco tai panasi jai (jei ne spalvos skirtumas) rolleyes.gif

amber maciau kad jus nusipirkus nivea teint delight sakykite o ji raudonuma paslepia?? nes mano oda linkus rausti blush2.gif noreciau ir sia pudra isbandyt cool.gif ir kokia dar is nivea pudru esate bandziusi? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti